IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DummyBoy
    Igen, de a "jóság" relatív ...

Haveromnak van egy fasza BMW-je, gyönyörű dög, igazi csajozós autó ... Nekem egy 206-os pözsóm van ...

Melyik a jobb? (A kisoroszlán 1,6L 110 LE, 1000kg, megy mint a golyó, és belefér egy komplett nappali bútorszett lapraszerelve :) )

Az utolsó intel procim egy P4-es volt ... azóta az intel procik majdnem mindig jobbak mindig minimum dupla annyiért ...

A szendihíd talán az első olyan intel ami ár/teljesítmény arányban megközelíti vagy megszorongatja az AMD-t.

Amikor én vettem a gépem, akkor is gyorsabb volt az I7-es mint egy Phenom II X4 ... csak én alaplap + procit olcsóbban vettem mint egy akkori inteles deszka. (A prociról nem is beszélve ...)

Ha megengedhetném magamnak, vagy most vennék gépet, akkor tuti, hogy SB-t vennék.

Amennyivel többe kerülne most egy hasonló SB rendszer, abból inkább vennék egy jobb SSD-t.