IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nekem 4 magos Phenom II-m ... Pontosabban egy Phenom II X2 550-esem van (2 mag, 3100MHz) ami 4 maggal 3400MHz-en fut átlagban (3700-ig megy alapon asszem, de ahhoz bohóckodnom kell a memekkel ... ezért akarok leginkább új memóriákat venni :) )
Gondolkodtam ugyan az SB-n, de engem mindig visszatart az intelnél az alaplapok ára ... Nekem az utolsó 40k feletti alaplapom azért került ennyibe mert MAGASAN többet tudott mint egy átlagos deszka ... Nem pedig azért mert intel csipszetes ... Nem kell 40k felett költenem hogy tuningolni is lehessen, egy 15k-s alaplap is tudja ...
A 2500k lényegesen gyorsabb mint a jelenlegi procim ... viszont a jelenlegi procim alaplapostól együtt is olcsóbb mint egy 2500k :)
Annyival viszont nem gyorsabb! Megvárom a bulldozert, az leviszi az árakat remélhetőleg ... sőőőt, lehet nagyot durran majd!
Aminek egy 3GHz-es 4 magos gép nem elég az elmehet a sunyiba ...
Simhq fórumon olvastam egy jó mondatot erről: "a CoD jobb futásához nem szabad új HW-t venni ... egy olyan HW van, ami jelentősen javíthat a CoD teljesítményén, ez pedig egy billentyűzet valahol oroszországban!" :)