91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #38765 Próbáld meg a legújabb, a legújabb béta és a kártya eredeti driverét.
Ha ezek közül egyik sem jó, akkor passz...
Igazából az zavar, hogy a 9500-ast nem láttam a támogatott kártyák listáján. -
Megértelek Dummy 110%-os mértékben. Isten bizony mondom, hogy amikor játszok vele és felszállok, lövöldözök vagy engem lőnek a régi emlékek miatt hiányzik az FFB. Annyira, hogy a x-65F project törölve és ha összejön majd rá a zseton akkor G940 lesz inkább. Imádtam az MS FFB-s joyt, nagy királyság az FFB ha valami rendesen ki is használja. -
Ja. Nagyon felbillentette a lelki egyensúlyomat :D Isten bizony mondom, hogy minden tiszteletem a RoF megalkotóinak mert egy nagyon fasza cuccot csináltak és nem pre alfa állapotban adták ki (igaz utána kicsit elbaszták de az már annyira nem lényeg). De lassan ott tartunk a RoF-al mint mondjuk valami elbaszott F2P MMo-nál ahol minden szart pénzért kell megvenni. Most nem azért a kettőhúszért de egy gép ~8$ és akkor még fizessen az ember valami célzőműszerért 1-5$-t?? Hát normálisak ezek?
Ha lesz jelentkező és meg tudunk egyezni eladom. Ha meg nem akkor megtartom de egy fillért sem költök többet rá. Ha csak valami igen fasza gépet ki nem hoznak :D
Egyébként azt lehet tudni, hogy CoD-ban hogyan lesznek új gépek? Zseton vagy valami? -
Jaja :) Qrva jó ... mire nem volt idejük ...
Kicsit zavar, hogy ilyen dolgok mellett olyan szarvashibák vannak, hogy öröm nézni :(
Meg az FFB hiánya miatt sokat kell még pedálozniuk, hogy a régi fényében csillogjon a csapat a szememben ... -
sakkay #38761 Ja igen , láttam képen én is. Kipróbáltad? -
Ja :) A Stukánál pl: megjelenik egy szmájli ha eléggé bepárásodik a kabin :) -
Fater! Látom felhúztad magad.
De kár ezért idegesíteni magát az embernek.
No meg eladni a szépen össze gyűjtött dolgokat.
Ha lesz olyan aki megveszi ezeket a kütyüket,kiegészítőket én azt mondom meg is érdemli,szerintem nem ebből fognak meggazdagodni.
Ha meg igen arra csak annyit tudok mondani,hogy nagy az isten állatkertje:) -
sakkay #38758 Nagyon kemény az eljegesedés effekt. Párát akartam, bementem egy sötétebb felhőbe, tiszta jég lett minden. Nagyon jól néz ki. Bár külső nézetből semmi nem látszott.
-
sakkay #38757 Nem placebo. Tegnap követtem két bombázót. 50 60 fps. Jött egy nagy felhő, 30! fps. ***meg. -
A víz túl sok ... És ne a kis ikont nézd oldalt, az semmit sem ér a meszában (Az csak annyit mutat, hogy nyugalomban van vagy nyílik, vagy záródik éppen ...) :) Jobb oldalon van a radiátor tekerője ... azt kell figyelni, és addig tekerni, amíg lehet ... utána vissza ... kicsit több mint 2 fordulat van teljes nyitástól teljes záráig, ezzel kell bohóckodni ...
Mondjuk én mindig fullon nyitva használom, dog alatt kicsit zárok rajta, nehogy túlhűljön ... de ennyi ... (Bár gyanítom ehhez a részhez te jobban értesz :) )
Ki kell mindent tapasztalni ...
Apropó tapasztalás:
Tegnap próbaképpen leteszteltem egy olyan kvikmissönt amiben mindkét oldalon van egy valag vadász és bombázó is ... (Asszem a Calais-os volt ...)
És a pofám leszakadt ... volt kellemes 60-80 FPS-em átlagban, néha több ... olyan 120-akig is elszaladt néha ... Naszóval - valami nem kerek, mert a sima bomberinterceptoros küldi meg beszaggat néha ... Először azt hittem a bombázók ... de nem ...
A qrva felhők ... Lonciban is ez volt :) Olvastam, hogy ki kell kapcsolni a felhőket, de nem foglalkoztam vele mert nagyon tetszettek ...
Szóval nézzétek már meg legyetek szivesek, nektek is ennyire zavaróan sokat esznek a felhők, vagy csak valami placebo dolog amivel bekavartam magamnak? -
Hát törés az ultragáz. Ha nekem rongyol, vagy én taranolok, akkor nincs robbanás. Egyszerűen megszűnik a két gép némi hang effekttel. A vízbe csapódás csak vízoszlop, akármilyen szögbe esel be. Komplett leszakadó törzsön mentem át :S
CEM-mel mitől kezd el rángatni a Mesza 10-15 perc után? 80C olaj, víz 100-110C, 2400 rpm max. Vízradiátor nem bugos? Mert hiába tekergeti az ember, mindig visszaugrik. Alacsonyan nem csinálja, de magasan indított küldiben már így kezd. Supercharger automata nem? Mint ahogy a mixture is. -
Ige, az enyimé. És igen, ezért írtam, hogy a CoD egyelőre meg sem közelíti ilyen szempontból (sem) a RoF-ot. Viszont amit olvastam, hogy a 777Studio ilyen szarokat is elkezd pénzért árulni... Hát tudod ez a szarrágás netovábbja. Nem szoktam rosszat kívánni senkinek de most remélem a befolyó összeget patikára költik. Köcsög szarok. -
sakkay #38753 Tegnap csináltam egy két direkt törést, azért egész jó. Ja Papa, azt is figyelembe kell venni a törés szempontjából, hogy azért itt már nem fa-vászon az alapfelállás.
Viszont ami nagyon nem szép, a földbe, és vízbe való nagy sebességű becsapódás(különösen a vízben a 2 méteres vízoszlop') egyszerűen ultra gáz,de ezzel tényleg ráérnek. -
sakkay #38752 Papa, LeonSilver, mi egyről beszélünk. Bár az is igaz , hogy ott már a 18. javításnál vagyunk.
És nem alfa állapotban adták ki.
-
Rof-ban is simán összetörik a géped ütközéskor, illetve a légcsavart simán elviszi a másik gép szárnydarabaja.. :)
Az a Te példányod Leon? :) Nem is tudtam, hogy ROF:ICE-od van.. :) -
Lebowski #38750 írd oda, hogy a jogok nem a tieid és akkor engedni fogja. -
A RoF-hoz képest még sehol sincs a CoD. Én mindig káromkodok amikor belerepülök a széthulló gép törmelékébe... aztán eszembe jut, hogy ez biza nem tök lényegtelen itt. -
bucsher #38748 akinek sokat swappel 2G rammal a CoD annak tudom ajánlani a memturbo c. programot. csodát tesz :) -
Gascan #38747 ez mar igy van egy ideje -
Gyerekek, nem tudjátok mi a büdös ***** van a youtube-al? semmilyen zenét nem lehet a video alá feltölteni, merthogy mindenféle copyrightos szarok miatt azonmód blokkolja???
-
sakkay #38745 Tényleg egész jó a találatok utáni sérülés. De, a törés(földön), az még sehol nincs, mondjuk a ROF-hoz képest. Remélem hamar megcsinálják(az optimalizálás után) a fákkal való fizikát' is,mert nagyon kiábrándító! -
Nem. Visszaadtam a vőmnek, a többi cuccot meg elajándékoztam lévén a gyári trekk mellett nem volt szükségem rájuk.
-
Lebowski #38743 és ez a mote még nálad leledzik?:) mert én nem fogom tudni megcsinálni, az fix. hülye vagyok én a fizikához:) még egy soros kapcsolást is keresztbe kötnék kb... :D -
Igazán nincs mit. Nekem mielőtt megvettem a TrekkIR5-öst free volt és először webkamerát használtam majd egy wiimoteot. Nyugodtan merem Neked ajánlani, qrva jó lesz vele a freetrekk. Nekem ÍGY volt megcsinálva, hogy USB-ről kapja a naftalint (ez volt az egyetlen postom a freetrekk fórumon :D ). -
Lebowski #38741 basszus. esküszöm kerestem, de nem találtam meg :D
mindenesetre köszönöm! -
Klusi86 #38740 Van erre egy jó kis cikk itt
De röviden, a legfontosabb h stabilan legalább 30FPS-t tudjon, és ne sokat fogyasszon a CPU-ból, az is fontos h mennyire könnyen szerelhető ki belőle az IR(infra) szűrő,mármint ha infra ledekkel akarod megcsinálni(ajánlott) De ahogy LeonSilver is írta a wiimote az jobb mert közel 100FPS értéket tud stabilan tartani. -
Ja, és ITT van két fontos link! -
Látogass el IDE !
Egyébként ha freetrekket akarsz építeni akkor inkább wiimote-ot vagy a ps3 kameráját részesítsd előnyben. -
Lebowski #38737 Webkamera vásárlásnál -kifejezetten free track miatt- figyelembe kell venni kifejezetten valamilyen tulajdonságot? Gondolok itt pl. pixelszám, max felbontás, mozgókép rögzítés felbontás stbstbstb. -
[IMG] [/IMG]
-
Ez a NASA gépe :P -
atyaúristen, milyen gép (és net) lehet ez?
syndicate multiplayer server
-
Fürtös #38733 Most volt a tereprallye bajnokág első futamhétvégéje!
Eseménydús volt:
Bukás+ampervadászat
Sérülés nélkül megúszták a srácok.
Kimásztak mielőtt a rendszer visszakapcsolta a trafókat. -
Fürtös #38732 Zu-be
Auf ki
A renaultnál meg valamelyik szerelő igencsak lapíthat,tipikusan az elfelejtettünk egy csavart meghúzni sztori sejlik fel nekem:D
-
Fürtös #38731 Hehehehh csak nem te is ampervadász vagy???
Nincs is jobb a szétégett vezeték köteg javításánál:D -
Macerás, viszont legalább online gyilkolászol :) -
Tom -al dog pályán voltunk.
Na ez a multi része kicsit macerás,de remélem nemsokára a lobbyn is megjelenik. -
Merre reppentél? -
Amery #38727 Sziasztok
Jó hír xp-vel rendelkezőknek:
A tapasszal dx9 alatt megszűnt a tengeren jelentkező randa zöld téglalapos grafikai bug. -
[IMG] [/IMG]