IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A víz túl sok ... És ne a kis ikont nézd oldalt, az semmit sem ér a meszában (Az csak annyit mutat, hogy nyugalomban van vagy nyílik, vagy záródik éppen ...) :) Jobb oldalon van a radiátor tekerője ... azt kell figyelni, és addig tekerni, amíg lehet ... utána vissza ... kicsit több mint 2 fordulat van teljes nyitástól teljes záráig, ezzel kell bohóckodni ...
Mondjuk én mindig fullon nyitva használom, dog alatt kicsit zárok rajta, nehogy túlhűljön ... de ennyi ... (Bár gyanítom ehhez a részhez te jobban értesz :) )
Ki kell mindent tapasztalni ...
Apropó tapasztalás:
Tegnap próbaképpen leteszteltem egy olyan kvikmissönt amiben mindkét oldalon van egy valag vadász és bombázó is ... (Asszem a Calais-os volt ...)
És a pofám leszakadt ... volt kellemes 60-80 FPS-em átlagban, néha több ... olyan 120-akig is elszaladt néha ... Naszóval - valami nem kerek, mert a sima bomberinterceptoros küldi meg beszaggat néha ... Először azt hittem a bombázók ... de nem ...
A qrva felhők ... Lonciban is ez volt :) Olvastam, hogy ki kell kapcsolni a felhőket, de nem foglalkoztam vele mert nagyon tetszettek ...
Szóval nézzétek már meg legyetek szivesek, nektek is ennyire zavaróan sokat esznek a felhők, vagy csak valami placebo dolog amivel bekavartam magamnak?