91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Repülőgép geometriai modell, és a kabin kidolgozás modellje. Textúra minőséget is jelent, low-ra véve nagyon csúnya lesz a műszerfal és a többi gép is.
  • mijki
    OFF:

EZEKEN SÍRTAM:

Életem legcikibb randija. Hogyan tegyem magam túl rajta?

Lehet hogy kamunak fog hangzani de nem az, bocsi hogy hosszú de ilyen még nem történt velem, érdemes végigolvasni, azt hiszem sosem fogom elfelejteni. rohadtul érzem magam, bárcsak megdglenék, ugyhogy előre is bocsi a helyesírásért. Azóta nem mertem kimozdulni itthonról és most is verejtékben úszva, elpirulva írom le ezt a történetet.
    Hogyan tehetném magam túl rajta?
    Szóval felhívtam a csajt és megkérdeztem hogy van-e kedve kijönni kávézni egyet. Belement, elmentünk egy helyes kis kávézóba, minden jól ment jót beszélgettünk. Aztán azt mondta: "A szobatársam kinai kaját csinál ebedre. Szeretnél átjönni és ebédelni? Mindig jóval többet csinál a kelleténél. Már ekkor éreztem enyhén, hogy nagy dolgot kéne intéznem, de nyilvános helyen nem szeretek wc-ni. De úgy éreztem nem utasíthatom vissza mert ez egy jó alkalom, hogy megismerjük egymást.

Szóval felmentünk hozzá, és ettünk egy kis kaját, ami nagyon finom volt, de úgy éreztem széthasadok és bef*sok. Először nem akartam kimenni a mosdóba mert nem akartam az egész lakást elárasztani szaggal (kis lakás volt), de muszáj volt.
    És innentől kezdődött el az elképzelhető legrosszabb forgatókönyv.
    Odaállok a wc-hez, és nagy dilemmával állok szembe: nagydolgot és kisdolgot is kell intéznem ÉS merevedésem van!!! Most mi van? Melyiket rendezzem először?
    Szóval előre hajolok és megpróbálok belecélozni a wc csészébe, de ahogy elengedem magam a végbélizmom is elenged és elkezdett jönni a … Ezért cserélek és megpróbálom a nagydolgot elintézni, de ahogy elengedtem magam elkezdett összevissza fröcsögni a sárga.. (akkor már épp ültem). Ösztönöse felpattantam és egy adag lecsúszott a csésze mellé, a földre…
    Nagynehezen abbahagytam mindent oltári fájdalmak közepette, és most jön a nagy kérdés: vagy a padlóra nyomom? vagy a padlóra vizelek?
    Megláttam a fürdőkádat és gondoltam beleülök és minden jöhet egyszerre és nem kell sokat takarítani! Végeztem és elkezdtem leveretni a mocskot a zuhannyal és most jön a második legrosszabb.

Bekiabál, hogy mi a …t csinálok? Tusolok a mosdójában?
    Ekkor már rohadtul zavarba jöttem és gondolom ha humorral oldom a dolgot megnyugszik meg én is, és kikiabáltam nyugodt hanggal poénkodva (már amennyire lehet egy ilyen helyzetben), hogy igen, tusolok..
    Erre ő visszaordította, hogy mi a ..t csinálok, azthiszem hogy szexelni fogunk?
    Ez volt az a pont hogy már kiszállt belőlem minden emberi dolog a zavartól és a megalázottságtól és retardáltan kikiabáltam, hogy persze hogy fogunk.
    Idegesen beszólt, hogy gyere ki, ez nem vicces! É shallottam hogy veri az ajtót, erre mondtam neki, hogy nehogy begyere, bizz bennem! Elveszti a türelmét és bejött és ott látott engem félig merev pénisszel és mocskos káddal, meg padlóval…

Ekkor volt az hogy ha most nem ájulok el a megalázottságtól, akkor soha! Elkezdett reszketni, eltakarta a szemét, és halkan mondja, hogy „mi a f..t csináltál?” és elkezdett sírni.
    Én meg csak dadogtam, ár nem is emlékszem mit… ő zokogva mondta hogy takarítsam fel vagy hívja a házmestert. Beleegyeztem.

Kiment, én meg nekiláttam szerencsére volt papír bőven, de nem tudtam hogy a wc ilyen hamar megtelik, lehúztam és mi történik? Eldugult és kiöntötte a tartalmát a földre. Ekkor már sírtam.

Kimentem hogy elmondjam mi történt, de láttam hogy ott sír a barátnője vállán, rám nézett és ordibált hogy takarodjak, én próbáltam neki megmagyarázni, hogy mi történt, de nem hallgatott meg. Oké kimentem, és a folyosó végéről, egy nagy sikoltást hallottam, gondolom akkor látták meg hogy el van dugulva a wc. Ekkor sírva elkezdtem sprintelni.

Remélem soha nem találkozok vele, meg most is majdnem sírok. Szerintem soha nem fogok többet csajozni.

ON:
  • sakkay
    Srácok, a "modell" beállítás mit is takar tulajdonképpen? Eddig azt hittem a gépek törés modellje. De mit keresne a grafikai opcióknál?
  • Lacusch69
    A nomipmaps-ot gyorsan felejtsétek el, qrva ronda.

Viszont kipróbáltam 1024x768-ban a nossao módosítás után. Úgy tűnik, csökkent az input lag.
  • VO101Tom
    Sajátgépen jobb klikk, tulajdonságok. Ott lesz fölül, hogy Win7, Copyright, alaatta kell lenni, hogy Service Pack 1.
    Lacánál ez volt a gond, neki calami C++ hibát is emlegetett induláskor, feltettük, utána a dvd-ről amiket kell, és azóta jó.

nem kell hozzá DX11 krátya, nekem 9800GT-n is elindult...
  • Solt
    Mondjuk kezdhetted volna ezzel! :D

Nézd meg, hogy a config.ini-ben milyen módban indul a játék... ha 10.0 van ott, akkor írd át 9.0-ra, és jó lesz.
  • PhantomAss
    milyen kártyád van?
  • Trucker39
    Az emlitett dolgokat ujra telepitettem, nem tudom milyen sp1-röl is van szó win7 esetében, mikor hetente frissiti magát automatikusan. Aero-t sosem használtam, mert marhaságnak tartom. AVG antivirus nincs a gépen, tény hogy nem dx11-s kártyám van, lehetséges hogy az a baj? Ha igen, akkor köszi mindenkinek a helpet, a szim megyen a polcra. Most nem is tudok, meg nem is akarok 50-60k-t költeni vga kártyára.
  • PhantomAss
    ahogy nézem még az avg antivírus is bekeverhet, ha esetleg az van
    ha sehogy nem akar működni, írd már le a géped adatait pls
  • SnowF
    Steamből akarod indítani vagy a desktopra kitett ikonról? Csak mert nekem pl Steamből indul simán a parancsikonra meg dob valami hibát és nem hajlandó elindulni...
  • VO101Tom
    Ja, ok. Akkor inkább kihagyom :) Enélkül is jól fut, csak hát ugye ha vérszemet kap az ember :) Grafikai hibákra viszont abszolút nincs szükségem...
  • Her Laca
    Ohó:) Velem is eljátszotta.
    A telepítő cd-n van három Tom álltal említett dolog. Azokat újra ragd fel,de úgy hogy az előzőt törölje ,az egyiknél fel is ajálja,meg nem mondom melyiknél. Ja és legyen fent az SP1 a winnek.
  • PhantomAss
    windows aero be van kapcsolva? azt sem szereti
    mindjárt körbenézek a fórumokon
  • Trucker39
    Win7 van a gépen. Az általad javasolt törlést végrehajtottam, dx,.net,stb megnéztem, mindent felrakott.
    Sajnos, semmi nem változott.
  • DummyBoy
    Qrva csúnyák lesznek az épületek közelről - Shimmering hegyek, valamint mintha fekete pöttyökkel lenne tele az egész ... - állítólag az AA kikapcsolása sokat segít, de nem oldja meg a gondot ...

Cserébe viszont TÉNYEG stuttering nélkül megy ... akinek kisebb a HW, annak megérhet ennyit ...

Le kell tesztelni ...
  • VO101Tom
    nekem nem nem megy a nomipmaps, megvan a cache, mindent töröljek? Mondjuk azt olvastam, hogy rohadt csúnyák lesznek tőle az épületek, egy próbát megér azért...
  • VO101Tom
    Hello. Töröld ki a conf.ini-t innen: C:\Users\-név-\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\conf.ini (Ez W7 alatt van. XP-n nemtom hova teszi. Indításkor újat épít, patch után pár embernek volt ilyen gondja).
    Ha ez nem oldaja meg, akkor nézd meg, hogy a DVD-n rajta lévő plusz dolgok (directX, .net4.0, dx9 redist) fel van-e téve.
  • LeonSilver
    Milyen cucc leledzik az gépezetedben, valamint miféle jóféle oprenncer vaik rajta?
  • PhantomAss
    hali
    első körben: win xp-d van? azt nagyon nem szereti, mert dx11-re írták
    éltalában dx9 alatt mindenféle hibákat dob...
  • Trucker39
    Üdv Urak!

Kissé bosszús vagyok.
    Az ok a következő: Gondoltam ismét rendes ember leszek és segitek Oleg Megdobsz és csapatán. Így megrendeltem eme ominózus szimulátort. A doboz meg érkezett a mai napon, Steam, regisztráció, install, update rendben lezajlott. Indítanám a szimet, a válasz Launcher leállt, nosza .. egy fekete pont. Gép ujra indítás, helyzet ugyan az. Ha nem ír ki hiba üzenetet honnan tudjam, hogy ugyan mi a fészkesfene a baja?
    Van valakinek infoja róla, hogy merre induljak tovább?? Ha nincs, ez is megy a Rise of Flight mellé. Az is egy nagy csalodás volt számomra.
    Valami ehhez tartozó FAQ-t összeállithatna majd egy szakértő, hogy a magam fajta bosszus embereknek, ne kelljen többszáz hsz-t végig böngészni. Kipróbálni, illetve játszani szeretnék ezzel és nem berhelni valamit a gépen.

Köszönettel: Trucker
  • Lebowski
    szakad, szűnik hetente többször. és úgy csinálja, hogy nem megy se le- és feltöltés...
  • LeonSilver
    Me miva?
  • Gascan #38824
    hogy "alig tudsz valamit".. igy van ez ha beletörölgetek és nem olvasom el utána :D
  • Gascan #38823
    Szerintem ne legyünk annyira naivak, hogy azt gondoljuk, hogy ők haláli pontosan előre megmondták, hogy mennyi játék fog elfogyni vagy hogy előre tudták a bugok javitásának költségeit vagy akármit...

a piac felmérés meg kurva drága mulatság és nem mindenki engedheti meg magának.. még a nagyobb cégek se gyakran.. úgy kell jól dönteni, hogy nem talig tudsz valamit :)

ilyen gigszer több mint valószinű hogy mindenkinél előjön..

egyébként szerintem párhuzamosan kell fejleszteni a második részt is.. mert ha akkor kezdik el amikor az elsőből minden lóvé befolyt, akkor lesz 2-4 év amig nem lesz jövedelem de költség igen
  • Solt
    Igyekszik az ember! :D
  • Lebowski
    megyek veled robbantani én is! milyen figyelmes vagy, hogy ne okozz lelki sérülést :D
  • Solt
    Off: ( az eddigieknél is nagyobb! :D )

Van valakinek a UPC-nél ismerőse?

On,
  • DummyBoy
    Félre ne értsd, nem akarom (nem is tehetném :) ) megmondani mit tegyél, vagy mit ne.

Ha lottómilliomos lennék, akkor vízhűtött gépem lenne. Egy qrva jó dolog ... Egyedülálló keresőként mikor az volt az egyetlen dolog amire kerestem hogy jól szórakozzak, akkor belefért a gép mellé a víz :) Főleg mivel a gép volt a multimédiacenter (TV is pl :) ) a szobámban, és egy 10 négyzetméteres 40 fokos tetőtéri szobában egy szélerőmű mellett nem kényelmes aludni :)

Sajna ha jót akarsz, az sokba kerül ... nagyon sokba.
  • PhantomAss
    thank youuu :)
  • Solt
    Én bmw kispolák kombót... kerékre állt!! :D
  • Lebowski
    :D oké :) bmw trabi kombót láttam már :)
  • Solt
    Mindent osztályoz, csak a legalacsonyabb értéket veszi alapul! :) Olyan ez, mintha egy lada karosszériába teszel egy f1-s motort. A karosszéria lesz a mérvadó nem a motor... :))
  • Her Laca
    Értem:) Amúgy is csak egy gondolat volt:)
  • Solt
    100 ezer? Egy jó léghűtés meg 15 ezer... inkább zúgjon, és menjen csak 4.5GHz-n! :D
  • DummyBoy
    Laca mester: nem kell neked víz.

Minek? 100 ropikat költenél arra, hogy 4 helyett 6 GHz-en menjen a gép, aztán meg nem is használnád?

Akkor inkább egy I7 vagy dupla annyi mag ... Felesleges a víz - pénzkidobás.

Nekem volt ... az első normális rendszerem még home-made (De minőségi!!! tehát nem én eszkábáltam ...) blokkokból, meg Hydor pumpából állt, egy légkondi radiátorával ... olcsón megúsztam ... aztán jó lenne egy kisebb radiátor - innovatek dupla mindjárt ... aztán jó lenne eldugni a házba - Coolermaster Stacker (A világ LEGJOBB számítógépháza) - de mostmeg hangos - papst ventik 6k/db - zavar a pumpa - Laign DC - deakkormár a VGA-t is hűtse víz ....

És még sokan mások ... majd eladtam az egészet, és az árából vettem egy 3x akkora gépet, fullos léghűtéssel ...

Vízre akkor érdemes költeni, ha érdekel a tuning, hogy mit lehet kihozni a gépből ... és nem az átkattintomaszorzótésjólesz tuningra gondolok most ... Egy komolyabb levegős züsztem ehhez elég!

Jó dolog a víz, ha valakinek van rá pénze akkor jó móka, de normálfelhasználás mellé felesleges ...
  • Lebowski
    jahogy az a vinyót osztályozza :) oké. ma is tanultam valamit :)
  • Her Laca
    Ezt találtam.

Ahogy nézem egy 100 ból megvan az egész gépre.
    Mondjuk az mellbevágó:XD
  • Solt
    Azt a vinyóra kapta... ilyen rendszer alá már vétek szerintem a kerregő kütyü... :)
  • Solt
    Igen, de horror. Csak a cpu-ra 30-40 körül megoldható, de az egész rendszer nagyon sok. Csak a vga-ra a blokk 20 körül van! :D
  • DummyBoy
    Notehát: nagykör szolúsön:

"Delete the 4 files in the directory

...\il-2 sturmovik cliffs of dover\lowtex\$bob\textures\Terrain\Detail\"