IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DummyBoy
    Laca mester: nem kell neked víz.

Minek? 100 ropikat költenél arra, hogy 4 helyett 6 GHz-en menjen a gép, aztán meg nem is használnád?

Akkor inkább egy I7 vagy dupla annyi mag ... Felesleges a víz - pénzkidobás.

Nekem volt ... az első normális rendszerem még home-made (De minőségi!!! tehát nem én eszkábáltam ...) blokkokból, meg Hydor pumpából állt, egy légkondi radiátorával ... olcsón megúsztam ... aztán jó lenne egy kisebb radiátor - innovatek dupla mindjárt ... aztán jó lenne eldugni a házba - Coolermaster Stacker (A világ LEGJOBB számítógépháza) - de mostmeg hangos - papst ventik 6k/db - zavar a pumpa - Laign DC - deakkormár a VGA-t is hűtse víz ....

És még sokan mások ... majd eladtam az egészet, és az árából vettem egy 3x akkora gépet, fullos léghűtéssel ...

Vízre akkor érdemes költeni, ha érdekel a tuning, hogy mit lehet kihozni a gépből ... és nem az átkattintomaszorzótésjólesz tuningra gondolok most ... Egy komolyabb levegős züsztem ehhez elég!

Jó dolog a víz, ha valakinek van rá pénze akkor jó móka, de normálfelhasználás mellé felesleges ...