IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Trucker39
    Üdv Urak!

Kissé bosszús vagyok.
    Az ok a következő: Gondoltam ismét rendes ember leszek és segitek Oleg Megdobsz és csapatán. Így megrendeltem eme ominózus szimulátort. A doboz meg érkezett a mai napon, Steam, regisztráció, install, update rendben lezajlott. Indítanám a szimet, a válasz Launcher leállt, nosza .. egy fekete pont. Gép ujra indítás, helyzet ugyan az. Ha nem ír ki hiba üzenetet honnan tudjam, hogy ugyan mi a fészkesfene a baja?
    Van valakinek infoja róla, hogy merre induljak tovább?? Ha nincs, ez is megy a Rise of Flight mellé. Az is egy nagy csalodás volt számomra.
    Valami ehhez tartozó FAQ-t összeállithatna majd egy szakértő, hogy a magam fajta bosszus embereknek, ne kelljen többszáz hsz-t végig böngészni. Kipróbálni, illetve játszani szeretnék ezzel és nem berhelni valamit a gépen.

Köszönettel: Trucker