IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Vaskereszt, egész más háborút és emberi sorsokat ismerünk meg belõle.
Fergeteges olvasnivaló.
www.pumaszallas.hu
Csak mert nem szeretem a havi elõfizetõs játékokat, fõleg, hogy nem tudom mikor mennyire érek rá.. pláne egy hónapra elõre 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Oleg csodái ellenére sztem mai napig legkorrektebb játék II.vh-s szempontból az il2, mert nem (csak) a szövetségesekre teszi a hangsúlyt. Melyik más játékban lehet kampányt végigvinni tengelyhatalmi oldalon? Kivétel a percenkénti egy-két klikkes stratégiai vacakok...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
most a hõs alakulatot nézem az hbo-n, nem rossz az sem
GOOBY, pls
R.I.P. White Europe
(Igaz, hogy mesefilmnek hívom, de Hessler ezredes illetve Robert Shaw alakítása telitalálat. Szerintem összegyúrták Wittmann és Peiper karakterét.)
Mondjuk így könnyebb tárgyilagos filmet csinálni,hogy oroszok ellen harcolnak.Megnézném hogy dolgoznák fel az ardeneki csatát német szemszögbõl,amikor eleinte pucoltak hátrafele rendesen a G.I-ok.
R.I.P. White Europe
Messerharcos. Szerintem te a "Sztálingrád" c. német filmre gondolsz.
De vannak magyar filmek is, a pumaszálláson fent van, letölthetõ mpeg-ben a Magyar Sasok, és az Egy gép nem tért vissza. Ha valaki nem látta volna, ezek háború alatt készült játékfilmek, repülõs szereplõkkel. Pumaszallas-filmek
Igaz, ez nem nagy játékfilm, de ma kaptam egy linket, gondoltam megosztom itt is. Keleti fronton Dongós héják (Horthyék) orosz harckocsikat támadnak. Néhány filmkockát már ismerni lehet fényképekrõl, de így egyben én még nem láttam ezt a filmhiradót.
Magyar repülõk támadása az orosz tankok ellen
www.pumaszallas.hu
Amerikai játékfilm, amerikai és német színészekkel, német frontkatonákról. Meg fogsz lepõdni...
LINK
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
legalábbis ezek az átlagos tapasztalataim, érdekes ezek a rohadt amerikaiak mindent fordítva filmeznek le.....
Naná hogy hullawoody film lesz, tehát 3 amcsi musztáng magassági hátrányból lelõ fordulóharcban v 10 messzert, és a fõhõs barátját lelövik mert figyelmetlen....
A tuskegee airmena is így volt.. sose tudtam lenyleni hogy az amcsiknak 43-ban afrikában P51 D musztángja volt, (szegény négerek, nekik már nem jutott P-40 ... )
A gonosz németek pedig Emillel repkedtek....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
R.I.P. White Europe
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Gyors beüzemelés után elõször offline teszteltem. Eleinte furcsa volt, önkéntelenül is kapcsolgattam a joy-on a hat switch-et.
Körülbelül fél óra után már egészen megszoktam.
Este felmentem a Riga dogfight-ra, gondoltam kipróbálom komolyabb légiharcban is a technikát.
Nagyon jó volt látni, hogy sok magyar repül a szerón.
Önmagamhoz képest szerintem egészen jól ment, köszönhetõen annak, hogy az ellent nem tévesztettem annyiszor szem elõl, és a hat órámat is sûrûbben figyeltem, és volt pár légigyõzelmem is.😄
(Talán Drebil-nek nem tetszett, hogy lelõttem kétszer egymás után.)
Úgyhogy így 3 óra repülés után nagyon hálás, és hasznos dolognak tartom a TrackIR-t, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Bettly, te mondtad hogy sokat repülsz-repültél valoron. Mostanában hol repülsz hogy nincs Valor? és milyen névvel vagy fenn?
Szeretnék az x52 mellé betenni egy evo-t. Magyarul x52 gázkar és evo bot. Felinstalláltam mind2-t, az óra mellett megjelenik mind a két joynak az ikonja. Ugyanazt az SST-t használják, nem is akadnak össze, külön-külön tudok profilt betölteni. DE il-2 indít és az evo bot axis-jai nem müxenek. Felismeri rajta az evo gázkart, ID2 néven. Ezek alapján csak rálehet valahogy bírni, hogy ID2 axis legyen és menjen a bot. Ötlet?
google volt a baratom sok keso este,,es ezekrol a cuccokrol mindenki csak panaszkodott,hamar romolnak meg stb.Nem akarok semmi rosszat irni e markarol mert nem is ismerem,es nem akarom azokat sem megserteni akik e joy-al nyomjak a jatekot.A geniust egy uzletben mutatta egy elado egy katalogusban....veletrenre menve megrendeltem,atszamolva kb 9-10000ft.De nem is banom , a bot alatt van egy kemeny rugo ezalatt egy muanyag golyo ami ugyancsak egy muanyag hazban mozog , neha ezt kell egy honapban egyszer szpeci olajjal kenni......ennyi, szinte egy eve megvan nagyon erzekeny, hat............nekem jo.Tudom hogy ennel vannak sokkal jobbak,de en evel beerem
egy elõnye volt, ha warban bombázni kellett akkor elengedtem és a gép automatikusan bal spirálbe emelkedni kezdett, így nyugodtan otthagyhattam....
Ha találkozunk vmikor, adok neked egy használt, de generálozott Logitech attack 3- at, (van vagy 2 a sufniban)hogy próbáld ki, sztem még 2 év után is jobb mint a Genius csúcskategóriás modelljei, õszintén jobban éreztem a gépet vele mint a jelenlegi FFB-s Force 3D vel, csak kissé kevés gomb van rajta.
Onnan tudom hogy árúbezserzõ voltam egy számteches boltban volt alkalmam kipróbálni a Genius, Trust, Serioux meg egyébb csodák csúcs és kevéssé csúcs modelljeit, amiket havonta vettak a tulajaik mert roppant hamar pontatlanok lettek mert a poti megkopott. Habár a Genius még elég jó minõségû darab a mostani mûanyag elektronikus szemetek mellett, amik a fémet csak pár pinaszõrszálnyi rézdrót formájában ismerik....
Múlt héten a Pólusbeli MM-ban már a polcra is ki volt rakva. Megmarkolásztam úgy "szárazon", elsõre nem gyõzött meg, mert szokatlan hogy nem mozog a bot. Azért szívesen kipróbálnám, csak épp megint nem nyertem a lottón...