91398
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A Cliffs of Dover szépségei :D -
ÁÁ, ilyet régebben vettem, sz*rt sem ér! -
sakkay #39285 Ok,ok persze értem én , hogy az élet effektet
nem lehet szimulálni. Inkább a gyakorlati dolgokra értettem ..átesési, "beesési" irányok, manőverek közbeni természetes gépmozgás. Ez olyan mint az FPS kat.szim.-ekben már nagyon szép' modellek vannak. Mint igazából is.
-
Hát a SZU-29-es az rázott, mint a nyavalya, és az a nafta szag! Ezt sose várd el PC-n. (bár nafta aeroszol +buttkicker...hmmm meggondolandó :D) -
Ne sírjunk már. Szerintem jó irányba halad a dolog,klasszisokkal jobb mint az Il2 ő ,kár az összehasonlításra az időt is fecsérelni.Egy két hónap és kialakul ez ,főleg ha az ember megtanulja kezelni a gépeket,kialakulnak csapatok stb. Lehet szervezni esténként egy laza kis Londoni bombázást ,vagy a kikötőkben garázdálkodni.Nem adok az Il2 nek 2-3 hónapot és igencsak ki fognak ürülni a szerverek a lobbyn. Ez a fejlődés, fölösleges ágálni ellene. A gépigénye meg magas. Ez van. Annó az Il2 nek is magas volt.Egy csomó játék van aminek nagyon magas a gépigénye. És egyetértek avval,hogy ebben a játékban sokkal több van mint azt látjuk ,vagy gondolnánk.
De mint a mondás is tartja ,nem kötelező a disznótor.
Ennyit tudok mondani.
Solt!
Mire vagy kíváncsi?
-
lala42 #39282 Az már más kérdés, hogy ebből mit lehet érezni, nem tudom repül-e itt valaki motoros géppel igazából,és még akkor sem biztos ,hogy sokkal árnyaltabban tudja megítélni mi a reálisabb itt.
Nos azért a valóság más.(tapasztalat) Néhány típust repültem, éa elmondhatom,hogy teljesen más érzés amikor ott a feneked alatt az ülés. Más érzés, amikor kinézel a deklin és érzékeled a magasságot. - egy példa. - Leszálláskor balra kb 30 fokos szögben nézel ki előre és akkor érzékeled a legjobban a magasságodat, kilebegtetés közben. A szimulátorban ez nem ennyire tapasztalható. A valóságban jobban be tudod lőni a futó+gépülés magasságát. Más! Amikor bármilyen helyzetben repülsz, akkor -ha nem csúszik a gép XD- az ülésbe préselődsz. Elméletileg a horizontot látod eldőlni. De ez azért nem annyira evidens. Itt az annyira érezhető ez a jelenség, ugye mert Te nem mozogsz a karosszékkel együtt. Fentről a táj, azért a valóságban jobban érzékelhető. (tereptárgyak, stb.)
Írom ezt vitorlázó (több típus) motoros (több típus) valamint tolósugaras (2 típus) tapasztalatából. -
lala42 #39281 játékteszt.
Nem tudom ismeritek-e egy progi, mely teszteli a gépet, a játékok futásáról. (vagy hogy a francba írjam) Na értitek. Teszteli a vasat.XD -
lala42 #39280 De bakker ez akkor is szaggat.
Csak be kell ruházni egy 6870-vagy 6950-be. Nos lehet akkor az 500 W-os chieftech táp is cserére fog szorulni. -
lala42 #39279 Mert itt ezt írja, viszont szárazföld felett szaggat, mint a nyavaja.
OPERATING SYSTEM: Windows® 7 / Vista SP2 / Windows XP SP3
PROCESSOR: Pentium® Dual-Core 2.0GHz or Athlon™ X2 3800+ (Intel Core i5 2.66GHz or AMD Phenom II X4 2.6GHz recommended)
RAM: 2GB (4GB recommended)
VIDEO CARD: DirectX® 9.0c compliant, 512Mb Video Card (1GB DirectX® 10 recommended) - See supported List*
DIRECT X®: DirectX® 9.0c or DirectX® 10 (included on disc)
DVD-ROM DRIVE: 8X
SOUND CARD: DirectX 9.0c compatible
HARD DISK: 10GB
PERIPHERALS: Mouse, keyboard (joystick with throttle and rudder control recommended)
MULTIPLAY: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster
*SUPPORTED VIDEO CARDS AT TIME OF RELEASE:
ATI® 4850/4870/5830/5850/5770/5870/6870/6950/6970
NVidia®: 8800/9800/250/260/275/285/460/465/470/480
Gépigény
-
Q6600 és 4 gigányi 1066-os DDR2 elég, akkor az is elég. Engem a 4 mag és a GTX460 ment meg. -
lala42 #39277 Gyerekek a CoD-hoz elég a Q9550+4Gb 1600-as memória? Az biztos,hogy a HD 4890 1Gb/256 kevés.
Mert akkor ha csak a videokari kevés, akkor nem ruháznék be másba. -
Bizony. A szarkupacságukat számbeli fölénnyel kompenzálták :) -
A valóságban se lehetett nagyon másképp. -
Jobban vannak megcsinálva a tankok, mint a repülők :D -
Lacusch69 #39273 Il-2-ben is csináltam tankcsatát, felülről néztem őket egy Messzerből.
2 Királytigris lenyomott vagy 20 T34-est... -
Zoli105 #39272 De már szép haladás hogy használják a tankok a géppuskát reálisak a lövések és végre mozog lánctalp meg a kerék ,valamit jobban kivannak dolgozva a tankok !
Amúgy ez a videó tisztára olyan volt mint a Theatre of War ! :) -
sakkay #39271 Komolyan mondom....
még a szim. sincsen kész, nem hogy a tankok f. jelzése !!! Itt az a lényeg , hogy erre is képes egy rep. szimulátor! Nektek semmi nem jó!
-
Zoli105 #39270 Mijki a tankok festése reális ! bár a felségjelzéseket hiányolom !:(
Olyan szép mintás majd 1941-től lesznek a tankok (az orosz és az afrikai front miatt ! ) addig a németeknél a gyári szürkés szín lesz , az angoloknál meg marad végig a zöld szín (olajzöld )! -
A tankoknak azért más színűnek kéne lenniük, meg hol vannak a felségjelek? -
Én is hiszek benne 100%-ig ezért is fogom megvenni abban a pillanatban ahogy ezt megtehetem. Talán már a jövő héten összejön de ha nem május közepére így is úgy is meglesz.
Én írtam már korábban itt, hogy meg kellett volna próbálni azt amit EDe csinált az A-10C-vel. Béta állapotban egyfajta előrendelésként terjeszteni a szoftvert (ha annyira szükség volt a zsetonra). Egy kurva szót nem szólhatott volna senki hiszen tudottan béta lett volna és kb. 5000* több tapasztalat, bug és egyéb dolog előjött volna. Összehasonlíthatatlanul több ember tesztelte volna a játékot mint azt tették (nem hinném, hogy esetleg több ezer vagy tízezer bétatesztelő lett volna, míg egy előrendeltnél ez igen csak elképzelhető) és nagyon sokféle hardveren ment volna a teszt. Én mindenképpen jó ötletnek tartanám ezt szimulátoroknál. -
sakkay #39267 Na ez is a rejtett képességekre egy jó példa.Itt. -
sakkay #39266 Az már más kérdés, hogy ebből mit lehet érezni, nem tudom repül-e itt valaki motoros géppel igazából,és még akkor sem biztos ,hogy sokkal árnyaltabban tudja megítélni mi a reálisabb itt. Mondjuk egy sportrepülő már igen. 
-
sakkay #39265 Én arra gondolok, hogy a repülést rengeteg számítással lehet szimulálni. Amit régen beszéltünk, hogy a többségét észre sem veszi az ember, csak ha olyan manővert csinál,vagy akkor sem. Na most, ha a ClOD 20*több számolásra képes mint az Il2, az csak jelent valamit(ha igaz). Bárhogy finomítják, módolják a WOP-ot, azt nem lehet megcsinálni(szerintem) , hogy akár csak az alapjátékhoz képest 2* annyi számítást végezzen a repüléskor. -
Ez motortól is függ ... egy jól felépített mocinál ez már nem biztos hogy gond! -
Igaz, elnézést, igazad van. :) Mondjuk, én még pár javÍtást várok, meg lehet kéne új vga is,,, -
sakkay #39262 Ez már más lapra tartozik, és azzal a ténnyel , hogy minősíthetetlen állapotban adták ki, nem lehet vitatkozni. Remélem az lesz mint az A-10-nél. Amit nem értek, hogyan merték így kiadni, amikor 1hét!!!meló után drasztikus sebességnövekedést okozott. Ok kiadó erőltette. Na de ez az egy hét hiányzott a négy mag aktiválásához? Ez komoly (ön)tökön szúrás volt. -
1 év múlva ez lesz A SZIMULÁTOR! Én ezt hiszem! IMÁDOM A CODOT, OLYAN SZÉP! -
Meg lehetett bétaként vásárolni, így helyesebb ;) és azt azért ne feledd, hogy ha megvetted tisztában voltál vele, hogy bétát veszel. De én nem erről beszélek. Az A-10C amikor kijött (nem bétaként) sokkal kiforrottabb/használhatóbb volt mint ez. -
áá így már értem
csont így néz ki az én szerkezetem is, fekete minden+ms joy+x52 gázkar :D -
Gascan #39258 most lehet hülyeséget kérdezek.. de nekem a chicony billentyűzetem támasza már jó ideje eltört.. most ez miatt nem akarok új billentyűzetet venni.. de ha nincs alatta semmi az kényelmetlen, ha meg aláteszek valamit az folyton csúszkál
nem tudjátok hogy lehet-e külön csak ilyen billentyűzet támasztót beszerezni? :)
meg már le van kopva egy két betű is.. onnan jutott eszembe, hogy ilyen ragasztót is inkább vennék -
Lacusch69 #39257 -
Lacusch69 #39256 -
Lacusch69 #39255 Köszi, SG...
Szóval:
kép1
kép2 -
Lacusch69 #39254 Igazából valami LED-es ketyerén eszelek, pl. a opcionális billentyűzet (zöld) LED-jét nagy fényerejűre cserélem és egy polírozott rozsdamentes lemez darabot ragasztok fölé tükörként.
-
Az A-10-et viszont BETA-ként lehetett megvásárolni, tesztelési céllal, azért ez jelentős különbség. :)) -
Én nem akarom nagyon lehúzni meg nagyon szidni mert még csak a virágbóti van meg és így nem igen van alapom anyázni (szvsz). Viszont azt azért el kell mondanom, hogy annak idején az ember köpködött az A-10C-re, hogy milyen szarul adták ki. Nos ez ahhoz képest még alfának sem nevezhető. Nagy szutyok volt az A-10C mikor kijött de nagyságrendekkel jobban muzsikált és most, 3 peccs után meg szinte tökéletes. Az biztos, hogy ha már meglenne a szoftver a fórumon igen erősen és igen messzire elküldtem volna a készítőket. Az sem érdekelne, hogy az ubi nyomására adták e ki vagy nem. Lehet játszani a CoD-al meg fasza is de azért elég botrányos állapotban van jelenleg, mélység ide vagy oda. -
sakkay #39251 Talán a képesség megvan a progiban, gondolok itt a valós fizikára és ez tartott 6 évig. Ha nincsen meg egy (fél) szimulátorban a mélység (gondolok itt a WOP-ra), azt csak finomíthatják , de abból szimulátor nem! lesz. Ha most a fizika mélységeit nézzük az nem mindig látszik, de ott lehet. Ott kell lennie 6 év után ba*us! Legjobb példa A ROF. -
Igazság szerint én nagyon sajnálom ezt ... ez a csapat megérdemelte volna, hogy pozitív értelemben robbantson egy nagyot a CoD-al ... De sajnos nem jött nekik össze ...
Ez a "bukás" sajnos ahhoz is vezethet, hogy a kevés fejlesztő kedvét is elveszi aki szimekkel foglalkozik ...
Ettől félek ... Mellesleg a WoP fórumon elhangzott már olyan pletyka anno, hogy okulva és főleg TANULVA a WoP hibáiból, készítenek egy következő részt is ... -
Szepy2884 #39249 na ezzel most jól megmondtad a tutit. Teljesen egyet értem veled. én is bízom benne, hogy a wop és hasonlók szívják fel magukat fm/dm-bõl hogy olegék észhez térjenek. Még most sem értem mit csináltak 6 évig...
-
Na igen, a megjelenéskori formájában a CoD szimplán szánalmas volt ...
Most kezdik rendbehozni, már élvezhető a sebesség, ha most nekiesnek izomból a többi dolognak, akkor csak jobb és jobb lesz az tuti ...
Ha nem lett volna WoP (Meg a Rof ...) akkor ez a grafika most megdöbbentő lehetne ... de így nem az ... szimplán jó, tetézve azzal, hogy a vsync és az AA hiánya qrva zavaró ... A Wop ennél lényegesen komolyabb grafikát tud felmutatni úgy hogy erre 2-3 generációval öregebb gépeken is képes!
Annak a motornak a felturbózásával (ami várható ...) és egy komoly FM/DM résszel most kényelmesen derékba lehetne törni a CoD karrierjét.