IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én is hiszek benne 100%-ig ezért is fogom megvenni abban a pillanatban ahogy ezt megtehetem. Talán már a jövő héten összejön de ha nem május közepére így is úgy is meglesz.
Én írtam már korábban itt, hogy meg kellett volna próbálni azt amit EDe csinált az A-10C-vel. Béta állapotban egyfajta előrendelésként terjeszteni a szoftvert (ha annyira szükség volt a zsetonra). Egy kurva szót nem szólhatott volna senki hiszen tudottan béta lett volna és kb. 5000* több tapasztalat, bug és egyéb dolog előjött volna. Összehasonlíthatatlanul több ember tesztelte volna a játékot mint azt tették (nem hinném, hogy esetleg több ezer vagy tízezer bétatesztelő lett volna, míg egy előrendeltnél ez igen csak elképzelhető) és nagyon sokféle hardveren ment volna a teszt. Én mindenképpen jó ötletnek tartanám ezt szimulátoroknál.