91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
És mi lenne ha AMD-s gépet pakolna össze?
pl.:
Phenom 2 x4 975 BE
EVGA GTX560 1GB
Giga GA-870A-USB3
ez így 107eFt, procin és lapon lehet még pár ezret spórolni talán
Szandihoz azért kicsit drágábbak a jó lapok, mondjuk ehhez a procihoz elég a H67 is. -
Igen, meg. De amíg nem a Te pénzedet költi addig kurvára semmi közöd hozzá.
Ostoba. -
Ehun van ni.
Jónak tűnik. És ócsó. -
Igazad lehet ,de az használtan is 40 től indul.
Akkor már vegyen egy sandy-t meg egy lapot alá.
Azt olvastam,hogy a kétmagos sandyk is jók nagyon és nem is drágák. -
ez kb egy négymagos celeron, egyetemen ilyen van a gépekben és nem igazán való semmire...
Q9550-eset keressetek inkább jó árban az tényleg ütőképes proci még most is -
Na nézek neked egy ilyet vagy erősebbet.
Hátha akad valami jó áron.Ezeket mennyire lehet tuningolni? -
Hát sajna a 775-ös fejlődésileg zsákutca, de ha vmi izmosabb négymagost megcsípnék vhol elfekvőben, az is jó lenne. Sztem core2quad azér még manapság is elég ütőképes.. -
Nos aszondom,bontsuk ketté a dolgot.
A videó megjelenítőt vegyük előre.
Mondjuk 560 ti mondjuk ,ez olyan 50-55.
Procit em tudom mit lehetne kapni 775 öst,de ha sikerül egy jó akkor végül is avval kihúzhatod. Esetleg egy Intel Core2 Quad ot?
A fene tudja megéri e.
Most tanácstalan vagyok. -
Hál istennek a cod ban nem volt vele probléma. Meg úgy igazából semmivel Az Il2 nél volt most ,bár az annyira nem fontos. De nem is ez a lényeg.
-
Hát ez elég gáz.Azon gondolkodtam,hogy adok még egy esélyt az "ős"-nek az Up 3-al,de ha pár grafikai ficsörön kívül más nem változott,akkor én is nyugdíjba küldöm.Szép volt,jó volt,de akkor haladjunk tovább,ráfekszek a CoD-ra és legfeljebb felrakom a T betűt a vezérsíkra.:)Back to the future. -
Ez nem a Kontár Sztrájk 13 éves átlagéletkorú közössége, hogy csak úgy hobbyból lehülyézz valakit, fiatal barátom. Ha kicsit visszább olvasod, akkor rájössz hogy nem az mspainthez köll a videókari, és hogy Lacának (akit nem akarok öregbíteni, de lehet h legalább 3x annyi mint te vagy a beszólásod alpján) ezzel a kártyával kompatibilitási gondok voltak egy Cliffs Of Dover nevű repülőszimulátor típusú játékban, és aki amúgy is Nvidia rajongó. Ennyi röviden fogalmazva, a többit visszaolvashatod lennéb.
Ja és persze előtte akár bocsánatot is kérhetnél Lacától, mielőtt ennek a topicnak az apraja-nagyja egyenként elküldene a 3,14csába...
-
? Mielőtt elküldenélek melegebb éghajlatra ,megkérdezhetném,hogy kíváncsi a véleményedre szellemileg fogyatékos barátom?
Vagy netán szponzorálni szeretnéd a kiadásaimat? már hogy belevakkantasz a jó ismerősök baráti csevejébe és véleményt formálsz? Várom válaszod ,hogy bővebben ki tudjam fejteni ami még bennem maradt.
No most udvarias és visszafogott voltam.
Mondjuk elnézést is kérhetsz! -
davidson12345 #41034 kétszer annyiba kerülő kártyát vesz de nem tudja megindokolni hogy miért
aztar*hadt,hülyékből tényleg meg lehet élni
-

-
Üdv!
Valakinek van tapasztalata a Saitek Pro Flight Throttle Quadrant -al kapcsolatban?
Leginkább az érdekelne, hogy az 1946-ban be lehet-e állitani a karokat pl. Flaps-re,Gear kezelésre is? -
Lebowski #41031 most hirtelen ezt találtam, de szerintem fognak tudni jobb ajánlatot is mondani a többiek:) proci, videokártya -
Szepy2884 #41030 Ezzel a testi/szellemi nyomorékkal 1x én is összefutottam pont ezen a serveren. Szinte szórul szóra ugyan ez volt a szituáció. Normálisan rámköszönt, majd ok nélkül beszólt és anyázott a kis ganéj, hogy én minek vagyok kék oldalon!
Amúgya f*szt ügyes. Mondtam neki, hogy ha ekkor a pofája találkozzunk egy adott sectorban x méteren oszt ott mutassa meg milyen fasza gyerek. 3x lőttem le mint a szart, aztán pofázott még majd kilépett. -
Gyerekek!
Volna két égető kérdésem (végülis egy...):
Rájöttem, hogy hiába várom a Cod-hoz azt a patchet, amivel 486-oson is simán menjen, ezért eldöntöttem hogy kicsit upgrédelek. Ehhez viszont píííz köll, ami nem sok van. Ezért nem vennék új gépet, csak a kritikus alkatrészeket herél ööö cserélném ki.
Adva van egy 775-ös alaplap, táp jó erős, ház, merevlemez, memória van bőven. Kábelek is vannak...
Az összeg maximum 100,000 ft (de ha lehet inkább jóval kevesebb, mert akkor két hétig ebédre csak bundáskenyér lesz....)
Ebből két verzió: Vmi négymagos erős 775-ös proci + jobbacska videókari vagy pedig egy új alaplap + újabb proci + halványabb videókari.
Azért fordulok hozzátok, mert a romániai piac kissé el van maradva illetve itt csak a low-end kártyákat árulják, aranyba mérve őket, és nekem úgy tűnik hogy nálatok jóval olcsóbb a buli, még ha a futár el is kér 3-4000ft-ot pluszban idáig...
-
Tök jó lett ez az UP3. Nagyon bejönnek az 50-es évek gépei. -
Ilyenem van.
Jövő héten eladó lesz.
-
Nem.Csak a Ref 2 gigásakat amin van bios kapcsoló. Már nem nagyon lehet beszerezni ahogy hallom. -
nem csak a 2gb-osat -
otiq #41024 Minden 6950-est lehet 6970-re moddolni? -
A kommentek mindent visznek :P Ja és OFF -
Nem felesleges,mert más gépeknél spit asszem lehet állítani.
Messernél már nem,de próbálgasd ki melyik használja. -
otiq #41021 Értem, akkor csúszka is felesleges lent baloldalt. -
Már nincs. Eleve csak két állása volt , de kivették az újabb patc ekből. -
otiq #41019 Nincs valahol egy képgyűjtemény a cockpitekről , hogy mi hol van? Most a 109-es mixture-t nem találom pedig a csúszkák szerint van.
-
jó. -
6970 esssé moddolt 6950 es. 2 gigás Giga kártya.
Tök jó ,de nem szeressük. A zöld nekem jobban bejön:)) -
Laca, lehet, hogy érdekelne az ATI kártyád, úgyhogy ha már meglesz az 580-asod, akkor keress meg. (feltéve, hogy eladó lesz) -
Úgy értem, milyen ATI kártyáról? :) -
Hogy ,hogy miről? Már hogy érted?
Én aszondom mindenki vegyen amit akar vagy ami szimpatikus.
Eleve nem nagyon akartam ATIT ,hagytam meggyőzni magam de mindig találok valamit ami meggyőz ,hogy ez mégse kell nekem. Megveszem a csúcs NV-t aztán lesz nyugalom:))
És nem érdekel,hogy olcsóbb a másik. Nekem az kell a nyugalmamhoz:)
-
Amikor ROF-ozunk, megesik, hogy TS-re feljön néhány agyatlan és elkezd zenét bömböltetni, böfögni, meg szitkozódni, minden ok nélkül... Sajnos vannak ilyenek. -
Igen UP3-as. -
Nem igazán értettem, hogy mi a problémája, de ezek szerint csak annyi, hogy nem normális. -
Értem. ÉS miről is váltottál? -
Semmi.
Nem az én világom. Nem szeretek driverekkel kísérletezgetni.Sőt semmivel sem. Játszani szeretek.
580 és megnyugszom. -
Na, mesélj, én is gondolkodom cserében... mi a baj az ATI-val? A driver-ek? -
Mert én hülye hagytam magam rábeszélni:))
Mondjuk ahogy az árakat nézem ,no meg moddolhatót nem is lehet már kapni nagyon így asszem sokat nem fogok veszíteni rajta.