IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Gyerekek!
Volna két égető kérdésem (végülis egy...):
Rájöttem, hogy hiába várom a Cod-hoz azt a patchet, amivel 486-oson is simán menjen, ezért eldöntöttem hogy kicsit upgrédelek. Ehhez viszont píííz köll, ami nem sok van. Ezért nem vennék új gépet, csak a kritikus alkatrészeket herél ööö cserélném ki.
Adva van egy 775-ös alaplap, táp jó erős, ház, merevlemez, memória van bőven. Kábelek is vannak...
Az összeg maximum 100,000 ft (de ha lehet inkább jóval kevesebb, mert akkor két hétig ebédre csak bundáskenyér lesz....)
Ebből két verzió: Vmi négymagos erős 775-ös proci + jobbacska videókari vagy pedig egy új alaplap + újabb proci + halványabb videókari.
Azért fordulok hozzátok, mert a romániai piac kissé el van maradva illetve itt csak a low-end kártyákat árulják, aranyba mérve őket, és nekem úgy tűnik hogy nálatok jóval olcsóbb a buli, még ha a futár el is kér 3-4000ft-ot pluszban idáig...