IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zene kiváló és van egy két jelenet amit még nem láttam pl 2.01 nél.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
0.24 nél szögelnek?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
- Háztetõrõl, távcsövessel...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Szerintem nem lesz nagy durranás ez a játék csak a csomagolás lesz szép meg a reklám.Lehet még olyan se lesz mint a módolt Il-2.De ne legyen igazam.
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
De kösz a tippet, ha a nyomdász azt mondja legyártják, megcsinálom magam a lapokat.
Mindegy, felvettem egy magyar egyedi kártyákat gyártó céggel a kapcsolatot, de szerintem az sem lesz olcsó mulatság...
www.pumaszallas.hu
WWII AIRCRAFT SPOTTING CARDS
A játékban volt egy trackem, ahol a Póni a 7. 30-as találat után azért robbant szét, mert nekirepültem. (Azt hittem, mire odaérek rég nem lesz ott)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egyébként úgy tudod aktiválni,hogy hozz létre egy MODS könyvtárat és abba másold be. Nekem egy javított messzer modom van az is csak így mûködik,viszont nem enged be vele mindenhova,olyankor meg kimásolom mods könyvtárastól.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Tényleg szépen villognak a találatok.Mármint a jó videóban.:)
R.I.P. White Europe
<#vigyor1>#vigyor1> <#eplus2>#eplus2>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Gyönyörû, ahogy villannak a találatok!! <#worship>#worship>
Majd két hét múlva:) Az a biztos:D
www.pcpilot.hu
Csak jó néha puffogni ,meg hõbörögni:D
Nem akarok itt állást foglalni így elõre ,de azon kívül ,hogy a kabinok szépek és a belsõ nézetes repülés jónak tûnik ,nem látok érdemleges változást egyelõre.
Mint alant említettem az az égõ hurri lehangoló volt számomra ,ennél többet vártam volna el tõlük. Na de majd meglássuk.
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Isten áldja a pogányokat!
Ennél sztem a layer-es olajfolt is élethûbb.
Bocsi a buta kérdésért de : most vettem egy X52 Flight joyt.
Látom hogy a karon elhelyezett alsó ravasz (pinkie swich) segítségével, más gyors funkciókat is adhatok a gomboknak, de sehogy nem akar müködni.
Hiába állítom be, és elöbb azt rántom be, aztán egy más funkcióval felruházott tûzgombot nyomok, nem teljesíti a betáplált beállítást...
Segitsetek!
De nem kedvtelenedtem el igysem, nagyon örülnék egy gyönyörû grafikának, de még azzal is beérném ha a graf "csak" mondjuk a mostani il szintjén áll, viszont a fizika, a sérülésmodell, repmodell, nagyon jók. Ebbõ a videóból nem sokat tudhattunk meg errõl, kéne olegéknek vmi ütõsebb videót csinálniuk ami bemutatja a szim valódi képsségeit. A képes ablakos repülõválasztást én is abszolút feleslegesnek tartom, szerintem aki megvesz egy ilyen szimulátort, enyi pizért és ilyen reálisan akarrepülni, annak biztos nem kell ábrákat mutogatni hogy a hurricane igy néz ki a messer pedig igy....
Bár ez is csak saját vélemény. Lényeg ami lényeg azért ne kedvetlenedjünk el egybõl, bár enegema gépiugény kedvetlenitett el leginkább, várjuk ki hátha valami jófélébb videót is feltesznek. Esetleg pár képregényképet<#wilting>#wilting>
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Nagy paca a szélvédõn, és annyi.
Évekkel ezelõtt még az AAA-s idõszakban szebben megcsinálták:
Így azt mondom, hogy annak alapján készült fantáziarajz.