IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mi van, ha nem is mi vagyunk a célközönség???
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Aprópopó, használ valaki 22" monitort full HD felbontásban?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Remélem Olegék nem erre húzank.
Remélem tényleg ütõs lesz, és csak pesszimiska vagyok😊
Ez a nagy fejlesztés 4 év alatt?? Hát kéremszépen én tojok arra hogy a csillogó tenger hullámzik vagy hogy a levéltetvek járkálnak a reptér füvén. Az az égõ Hurri röhejes, a fény-árnyék játékon meg a részeg pilóta lengedezésén kívül semmi különöset nem látok és látom hogy a szerencsétlen gépek alig bírják a szimet, kurvára nem úgy tûnik hogy a Ram nem elég... Meg az a malter kombatos menü hát az kiakasztott...
Inkább csináltak volna újabb fizetõs patchet az il2 höz, modolva az is van olyan mint ez. Bocsi fiúk, de ha kijön a gém, én leghamarább torrenten fogom megvenni és utána majd meglássuk.....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A gépkiválasztás meg mintha a Need For Speed-et idézné, de nem egy repülõszimulátorét. Arra is jó lenne rájönni, hogy az olaj a szélvédõre kerülve hogyan lesz rikító sárga és egyébb, a melegek zászlójáról kölcsönzött színekben pompázó.
Viszont ahogy a Hurri lángol, hát az nem egy atom villanás! Még az IL2-ben is jobban megvan oldva modok nélkül!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Off: a motoros, akit mondtam hogy oldalba kapta az autóst nemrég...meghalt. Ma reggel láttam a mécseseket az út mellett. 😞
Hol vannak a gépek beállításai,skin ,fegyver benya stb?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Lehet az újítások a videók nem mutatják. Komplex vezérlést, és a "rejtett" sebzések, gondolok itt a hidraulikára és társaira.
A vízre szállás tiszta il 2 õ. Kicsit az az érzésem ez semmi más mint egy felturbózott il,szebb kabinokkal.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Viszont az látszik mennyire nincsenek képben. A gyerek 5mp alatt laposdugóba rántotta a Hurrit 😊 Viszont szépek a napsütés effektjei <#nyes>#nyes>
Naés azok a motorleállítások..
Tuti vettem volna egy minden napra szóló bérletet, leültem volna 5 liter kólával meg 40 szendviccsel az egyik gép elé, aztán toltam volna neki zárásig minden nap <#eplus2>#eplus2>
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
"- Oleg, mikor adjuk ki a játékot? Már egy éve nem is nyúltunk hozzá..
- Várj Jurij, megnézem az Nvidia - ATI kártyák árindexét.. Nem, még nem elég alacsony, még mindig csak a NASA gépein menne el full grafikán. De majd ha elterjedt lesz az ATI 6xxx széria, akkor kiadjuk! Szerintem 2 hét.."
Ez is tuti úgy lesz, a köznép a kétkórós gépein a reletíve jó 7600-asokkkal meg hg 3xxx 4xxx kártyával minim grafikán elnavigál, élvezve a fizikai modellt és a sérüléseket, pár kifagyással, miközbe nyálcsorgatva nézi a fullgrafikás screenshotokat az 1c fórumán.... DE még 2 (hét) év, és elég olcsó lesz a vas hogy mindenki futtathassa a Bobot,,,
Kezdenéd egy kis fordulóharccal, majd egy jó boom and zoom után levulcholnád rendesen, mi???<#vigyor>#vigyor><#szeret>#szeret>
Én is attackolnám õket! <#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.pcpilot.hu
Sajnos még nem tudják,hogy mikor lesz kész,mindig csak annyit mondanak,hogy kiadják amikor kész lesz. Meg hogy ezt õk a szabadidejükben csinálják teljesen ingyen,ezért halad ilyen lassan. De már a bug-ok keresésénél tartanak,csak mire egyet megoldanának az felvet még egy párat.
Legalábbis ezt írják a fórumon,de remélem már nemsokára kész lesz.
Arról van valami hír hogy még hányszor két hetet kell várni a 4.10m patchre? Egyedül a Re 2000 miatt vagyok rá kíváncsi de a miatt nagyon.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Upsz!😄

És miért vennék ki az orr ágyút, hát az akko nem lesz valami fer bár ki tudja.
De azért egy két gépre kíváncsi voltam és a googleban megnéztem hát nem istom nem vezetném õket!😛
egy olasz bomber(az egyetlenxD)
Tessék az a híres bónusz gép hát nem hinném hogy beleillik a képbe 😄xD
A többit már meg sem merem nézni!:S
Aztán ha majd idõvel új gépeket akarnak majd belerakosgatni meg új helyszineket, felõlem tegyék. Az legyen majd a jövõ zenéje. De addig is minden legyen korhû.
Amúgy meg nyugtával dicsérjük a napot. Engem már csak az érdekel hogy mikor és mit vegyek hozzá, hogy a doveri-sziklák majd ne képregény sorozat legyen.
Sikerült Vista alatt mûködésre bírni a gameportot a hangkártyámon.
Fel is ismeri az öreg MS Sidewinder FFB-met, viszont nem tudom kicsiholni belõle az erõvisszacsatolást. (Az alap "elõfeszítés" megvan, és természetesen a játékban is bekapcsoltam az FFB-t. Az effekteket tartalmazó mappát sem bántottam.)
Ötlet? <#conf>#conf><#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom><#guluszem1>#guluszem1>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A Bf 108-ast én is néztem elsõre, hogy minek bele, de ha azt nézem, a Tiger Moth is fegyvertelen gyakorlógép, akkor elfér. Sõt, ha lehet multiban oktatásra használni, akkor még jó is. Inkább a kimaradt gépekkel van bajom, nemtom ez mennyire összekalapált verzió, amit csak a kiállításra csináltak, mi kerül még bele a megjelenésig. Majd megpróbálunk faggatózni 😊
www.pumaszallas.hu