IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Inkább dobna ki egy bétát Oleg a szakértõk közé ,talán építõ jellegû kritikát is kaphatna."

És mi van, ha nem is mi vagyunk a célközönség???

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Király😞 És akkor csesztetik az embert miért használ (már aki használ letöltésre - nem csak játék/film/egyéb) torrentet.
Annyira a pénz felé tendálódik minden, hogy a prad.de-n 2.5 ojróért nézheted meg az újabb monitorteszteket. Nem kicsit baxtam fel az agyamat...

Aprópopó, használ valaki 22" monitort full HD felbontásban?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nem tudom online fronton mik a hírek róla, de remélem nem lesz fizetõs. Mostanában eléggé arra tandálódik az egész ipar, hogy vedd meg az alapot, majd a kiegészítéseket le lehet tölteni konvertibilis valutáért. Plusz még a szerver is fizetõs (ol World of Warcraft, Star trek Online).
Remélem Olegék nem erre húzank.
Nekem sem tûnik annyira nagy ugrásnak fõleg az ultrapackhoz képest. Olyan kicsit, mintha egy ultrapack 2.2 lenne így elsõre. Persze lehet, hogy tényleg máshogy mutat élõben de, hogy már évek óta fejlesztik ezt, és az ultrapackot összehasonlítva (fõleg tényleg a lángolás), nem mutat annyit amynnit az ember várna tõle. Lehet a sérülésmodell részletesebb, de ha ezt a videót valaki belinkelte volna cím nélkül, akár még az IL-2 sturmovik birds of preyre is gondoltam volna.
Remélem tényleg ütõs lesz, és csak pesszimiska vagyok😊
szekelyland
Hát a videót végignézve, én lehet hogy proci meg videókari helyett inkább egy kerékpárra gyûjtök....
Ez a nagy fejlesztés 4 év alatt?? Hát kéremszépen én tojok arra hogy a csillogó tenger hullámzik vagy hogy a levéltetvek járkálnak a reptér füvén. Az az égõ Hurri röhejes, a fény-árnyék játékon meg a részeg pilóta lengedezésén kívül semmi különöset nem látok és látom hogy a szerencsétlen gépek alig bírják a szimet, kurvára nem úgy tûnik hogy a Ram nem elég... Meg az a malter kombatos menü hát az kiakasztott...
Inkább csináltak volna újabb fizetõs patchet az il2 höz, modolva az is van olyan mint ez. Bocsi fiúk, de ha kijön a gém, én leghamarább torrenten fogom megvenni és utána majd meglássuk.....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Zpogi
Dög ez a rajz.

Zpogi
Lehet,hogy a glikolnak ilyen a színe,ha olajjal keveredik,mármint sárga. A zöld meg sima glikol lehet?

Hogy egyik se látott még szimulátort, de még joystickot se, az biztos. A gyerek bedugózik és az WASD billentyû kombináció körül matat mintha csak valami agyhalott FPS-sel játszana, ahelyett, hogy a joyt markolászná. De a csúcs, hogy iván csak rájött, hogy még is van értelme a botnak, de a HAT switchet balkézzel átnyulkálva kezeli 5:43-nál <#mf1>

A gépkiválasztás meg mintha a Need For Speed-et idézné, de nem egy repülõszimulátorét. Arra is jó lenne rájönni, hogy az olaj a szélvédõre kerülve hogyan lesz rikító sárga és egyébb, a melegek zászlójáról kölcsönzött színekben pompázó.

Viszont ahogy a Hurri lángol, hát az nem egy atom villanás! Még az IL2-ben is jobban megvan oldva modok nélkül!

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Willenbrock
Hát eléggé árkádos vagy Il-2-õs nek látszik.De remélem hogy csak a játszhatóság miatti egyszerüsített beállítások miatt tûnik ilyennek.Én pedál nélkül eleve nem állok le repülni,ha rendesen repülhetõek a gépek pedál nélkül is akkor az már árkád.Olyan érzésem van hogy komolyabb szimulátort a nagyközönség elé kitenni annyi mint gyöngyöt dobni a disznók elé.Mert a legtöbb laikust nem igazán érdekli/nem érti mi benne a jó-unalmasnak tartja stb.

Nem tudja valaki hogy mi a videó alatt hallható zene elõadója és címe?
Off: a motoros, akit mondtam hogy oldalba kapta az autóst nemrég...meghalt. Ma reggel láttam a mécseseket az út mellett. 😞
Her Laca
No meg nekem az sem tetszik (bár ez szubjektív) ,hogy a gépválasztásnál szép kis képek vannak ,gondolom az idióták miatt . Mi lesz ha bõvül a választék?
Hol vannak a gépek beállításai,skin ,fegyver benya stb?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
A sok idióta hátizsákos bolsevik meg hurrival német ,míg messzával angelus felségjelzéssel repked. Hogy szakadna rájuk a mennyezet . Inkább dobna ki egy bétát Oleg a szakértõk közé ,talán építõ jellegû kritikát is kaphatna.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nohab
Pontosan ugyan ezt érzem. Volt egy másik videó, ahol egy mesza bukfencezik a vízbe. Mintha csak az il-2 sebzését láttam volna.

Lehet az újítások a videók nem mutatják. Komplex vezérlést, és a "rejtett" sebzések, gondolok itt a hidraulikára és társaira.
Her Laca
3.percnél a hurri ahogy ég ,hát nem estem tõle hanyatt.Mi több ! Kezdek kiábrándulni.

<#taps>

Her Laca
Az a zöld takony mi a hurri szélvédõjén? Meg az a sárga az olasz csodán?
A vízre szállás tiszta il 2 õ. Kicsit az az érzésem ez semmi más mint egy felturbózott il,szebb kabinokkal.

Azt is rántotta az elején dugóba, na.. 6 sör után már vannak gondok <#nyes>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Az E3 is repülhetõ <#eplus2>

VO101Tom
Nem is mondtad, hogy ennyire szereted a Hurricane-t... <#zavart1>

www.pumaszallas.hu

Gondolom a "Realistic gunnery" ki van kapcsolva. Szegény gyerekek mennyire utálnák fél óráig szegelni a bombereket egy vékony füstcsíkért 😊

Viszont az látszik mennyire nincsenek képben. A gyerek 5mp alatt laposdugóba rántotta a Hurrit 😊 Viszont szépek a napsütés effektjei <#nyes>

Naés azok a motorleállítások..

Tuti vettem volna egy minden napra szóló bérletet, leültem volna 5 liter kólával meg 40 szendviccsel az egyik gép elé, aztán toltam volna neki zárásig minden nap <#eplus2>

Zpogi
Itt egy újabb videó a BoB-ról Igromir-ból,van benne egy Hurri,sorra gyújtja ki a bombereket. Lehet,hogy Olegék így felturbózták a kis kalibert?

Her Laca
Nem tudom ,most egy AMD athlon II X4 3Ghz esem van ,ha jó hozzá akkor marad ez,majd meglátom. Videó kártya biztos nagyon erõs kell ,de majd ez is elválik. Ahogy nézem van még idõm töprengeni😊

Relax99
Feléleszteni gameportot nem vészes, ffb-t viszont nekem sem sikerült elõcsalnom, nincs rendesen megírt driver vista/win7 alá

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Nekem 4 magos AMD Phenom II lesz benne. De még gondolkodom a 6 magoson, csak 15E-el lenne több. De szerintem a 6 magosok még nem olyan kiforrottak, úgyhogy marad a 4-es.

Melyik fele Ata? Lepárolni akarnak belõle, vagy beletenni valakibe? <#nyes>

szekelyland
Jaja, már nekem is visszajeleztek egy kaliforniai egyetemrõl hogy stimmel a vércsoport jöhet az a bal vese, tüdõ meg fél máj.....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Milyen lesz majd az a 4 magos Intel vagy AMD?

Her Laca
Veszek egy ,nem kettõ valami brutál videó kártyát ,meg alácsapok egy 4-5gigás 4magosat 10 giga rammal,az csak elviszi.

acidrain
Aztán másnap reggel hammerhead-el indítanék, és a hölgy csinálná a boom&zoom-ot. <#vigyor1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Igen igen, lehet, hogy tényleg arra pályáznak, hogy lejjebb menjen a vga kártyák ára, és többen meg tudják venni.

"- Oleg, mikor adjuk ki a játékot? Már egy éve nem is nyúltunk hozzá..
- Várj Jurij, megnézem az Nvidia - ATI kártyák árindexét.. Nem, még nem elég alacsony, még mindig csak a NASA gépein menne el full grafikán. De majd ha elterjedt lesz az ATI 6xxx széria, akkor kiadjuk! Szerintem 2 hét.."

szekelyland
Ez is olyan lesz mint anno amikor befutott az il2: még nem volt nagyon olyan gép amin full grafikán menjen, radeon 7000 esek és Riva Tnt2 idejében. De rá két évre már jöttek a jobb kártyák....
Ez is tuti úgy lesz, a köznép a kétkórós gépein a reletíve jó 7600-asokkkal meg hg 3xxx 4xxx kártyával minim grafikán elnavigál, élvezve a fizikai modellt és a sérüléseket, pár kifagyással, miközbe nyálcsorgatva nézi a fullgrafikás screenshotokat az 1c fórumán.... DE még 2 (hét) év, és elég olcsó lesz a vas hogy mindenki futtathassa a Bobot,,,

szekelyland
Ugy-e ugy-e?
Kezdenéd egy kis fordulóharccal, majd egy jó boom and zoom után levulcholnád rendesen, mi???<#vigyor><#szeret>

acidrain
Jajaja!

Én is attackolnám õket! <#eplus2><#vigyor1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Zpogi
IL-2 Flight manual:

Her Laca
Én meg csak gyûjtögetek, gyûjtögetek😊 mire megjelenik ne azon keljen idegelnem magam,hogy akad mint a veszedelem😄

Zpogi
Én szívesebben játszanék velük az életben inkább<#law><#eplus2>,fõleg az elsõ képen lévõkkel!

Hmmm szép csajok meg kellenek is a képbe de mi közük van az Storm of Warhoz!? Semmi bajom velük csak érdekélen, lehet hogy majd szerepelnek a játékban!? <#idiota><#idiota><#idiota>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Sanyo
Storm of War - Igromir 2010, negyedik nap.

www.pcpilot.hu

Zpogi
Szia Tomcsi!

Sajnos még nem tudják,hogy mikor lesz kész,mindig csak annyit mondanak,hogy kiadják amikor kész lesz. Meg hogy ezt õk a szabadidejükben csinálják teljesen ingyen,ezért halad ilyen lassan. De már a bug-ok keresésénél tartanak,csak mire egyet megoldanának az felvet még egy párat.

Legalábbis ezt írják a fórumon,de remélem már nemsokára kész lesz.

Pogi!

Arról van valami hír hogy még hányszor két hetet kell várni a 4.10m patchre? Egyedül a Re 2000 miatt vagyok rá kíváncsi de a miatt nagyon.
Francba nem adja ki a képet az ördög vigye el!!!!!<#boxer>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Upsz!😄

A másik hát nem tom ezt s lelehet könnyen szedni és vízhez kötött!:S de a játékból van a kép!😛

De ha már itt tartunk az E1 is betehették volna!<#idiota>
És miért vennék ki az orr ágyút, hát az akko nem lesz valami fer bár ki tudja.
De azért egy két gépre kíváncsi voltam és a googleban megnéztem hát nem istom nem vezetném õket!😛
egy olasz bomber(az egyetlenxD)
Tessék az a híres bónusz gép hát nem hinném hogy beleillik a képbe 😄xD

A többit már meg sem merem nézni!:S

Nekem csak annyi fér bele, hogy minden korhû legyen. Se több, se kevesebb.

Aztán ha majd idõvel új gépeket akarnak majd belerakosgatni meg új helyszineket, felõlem tegyék. Az legyen majd a jövõ zenéje. De addig is minden legyen korhû.

Amúgy meg nyugtával dicsérjük a napot. Engem már csak az érdekel hogy mikor és mit vegyek hozzá, hogy a doveri-sziklák majd ne képregény sorozat legyen.

Help...

Sikerült Vista alatt mûködésre bírni a gameportot a hangkártyámon.
Fel is ismeri az öreg MS Sidewinder FFB-met, viszont nem tudom kicsiholni belõle az erõvisszacsatolást. (Az alap "elõfeszítés" megvan, és természetesen a játékban is bekapcsoltam az FFB-t. Az effekteket tartalmazó mappát sem bántottam.)

Ötlet? <#conf><#confused><#fejvakaras><#nemtudom><#guluszem1>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Zpogi
Nekem is belefért volna,(meg az MkIIb-s Spit ill Hurri is)de lenne is rinyálás a veres oldalon,helyette viszont kaptunk fos G 50-es Fiat-ot meg Csér-t. Majd meglátod elõbb-utóbb kiveszik az orr ágyút is az E 3-ból,mint mostani szervereken,de legalább a szárnyágyút nem tudják korlátozni 😊

VO101Tom
A Hurricane két változata közül a DH 5-20 egy kéttollú fa légcsavaros, vászonborítású szárnnyal épült típus, a "Rotol" háromtollú, két állású fém légcsavaros, fémborításos szárnnyal épült. Il-2-ben a vászonborításos nem is szerepelt, ha a bobba beteszik, egészségükre. A Spiteknél a két Mk I is hasonló lehet, abból is épült fa légcsavaros változat, a legjobbnak tûnõ Mk IIa az új, 1150 LE-s Merlinnel kb partiban van az 1175 LE-s DB-vel, ami az E-3, E-4 gépekben volt. Nem hiszem, hogy az Il-2-tõl nagyon eltérne a BOB abban, hogy melyik gép mire jó, minek mi az erõssége, gyengéje.

A Bf 108-ast én is néztem elsõre, hogy minek bele, de ha azt nézem, a Tiger Moth is fegyvertelen gyakorlógép, akkor elfér. Sõt, ha lehet multiban oktatásra használni, akkor még jó is. Inkább a kimaradt gépekkel van bajom, nemtom ez mennyire összekalapált verzió, amit csak a kiállításra csináltak, mi kerül még bele a megjelenésig. Majd megpróbálunk faggatózni 😊

www.pumaszallas.hu

repvez
én csak azt sajnálom ebben a javitásban hogy mire kijön addigra a BOB miatt már nem nagyon fognak rákoncentrálni ,igy részben feleslegesen fektettek bele sok munkát