IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennél sztem a layer-es olajfolt is élethûbb.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Bocsi a buta kérdésért de : most vettem egy X52 Flight joyt.
Látom hogy a karon elhelyezett alsó ravasz (pinkie swich) segítségével, más gyors funkciókat is adhatok a gomboknak, de sehogy nem akar müködni.
Hiába állítom be, és elöbb azt rántom be, aztán egy más funkcióval felruházott tûzgombot nyomok, nem teljesíti a betáplált beállítást...
Segitsetek!
De nem kedvtelenedtem el igysem, nagyon örülnék egy gyönyörû grafikának, de még azzal is beérném ha a graf "csak" mondjuk a mostani il szintjén áll, viszont a fizika, a sérülésmodell, repmodell, nagyon jók. Ebbõ a videóból nem sokat tudhattunk meg errõl, kéne olegéknek vmi ütõsebb videót csinálniuk ami bemutatja a szim valódi képsségeit. A képes ablakos repülõválasztást én is abszolút feleslegesnek tartom, szerintem aki megvesz egy ilyen szimulátort, enyi pizért és ilyen reálisan akarrepülni, annak biztos nem kell ábrákat mutogatni hogy a hurricane igy néz ki a messer pedig igy....
Bár ez is csak saját vélemény. Lényeg ami lényeg azért ne kedvetlenedjünk el egybõl, bár enegema gépiugény kedvetlenitett el leginkább, várjuk ki hátha valami jófélébb videót is feltesznek. Esetleg pár képregényképet<#wilting>#wilting>
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nagy paca a szélvédõn, és annyi.
Évekkel ezelõtt még az AAA-s idõszakban szebben megcsinálták:
Így azt mondom, hogy annak alapján készült fantáziarajz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
És mi van, ha nem is mi vagyunk a célközönség???
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Aprópopó, használ valaki 22" monitort full HD felbontásban?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Remélem Olegék nem erre húzank.
Remélem tényleg ütõs lesz, és csak pesszimiska vagyok😊
Ez a nagy fejlesztés 4 év alatt?? Hát kéremszépen én tojok arra hogy a csillogó tenger hullámzik vagy hogy a levéltetvek járkálnak a reptér füvén. Az az égõ Hurri röhejes, a fény-árnyék játékon meg a részeg pilóta lengedezésén kívül semmi különöset nem látok és látom hogy a szerencsétlen gépek alig bírják a szimet, kurvára nem úgy tûnik hogy a Ram nem elég... Meg az a malter kombatos menü hát az kiakasztott...
Inkább csináltak volna újabb fizetõs patchet az il2 höz, modolva az is van olyan mint ez. Bocsi fiúk, de ha kijön a gém, én leghamarább torrenten fogom megvenni és utána majd meglássuk.....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A gépkiválasztás meg mintha a Need For Speed-et idézné, de nem egy repülõszimulátorét. Arra is jó lenne rájönni, hogy az olaj a szélvédõre kerülve hogyan lesz rikító sárga és egyébb, a melegek zászlójáról kölcsönzött színekben pompázó.
Viszont ahogy a Hurri lángol, hát az nem egy atom villanás! Még az IL2-ben is jobban megvan oldva modok nélkül!
Off: a motoros, akit mondtam hogy oldalba kapta az autóst nemrég...meghalt. Ma reggel láttam a mécseseket az út mellett. 😞
Hol vannak a gépek beállításai,skin ,fegyver benya stb?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Lehet az újítások a videók nem mutatják. Komplex vezérlést, és a "rejtett" sebzések, gondolok itt a hidraulikára és társaira.
A vízre szállás tiszta il 2 õ. Kicsit az az érzésem ez semmi más mint egy felturbózott il,szebb kabinokkal.
Viszont az látszik mennyire nincsenek képben. A gyerek 5mp alatt laposdugóba rántotta a Hurrit 😊 Viszont szépek a napsütés effektjei <#nyes>#nyes>
Naés azok a motorleállítások..
Tuti vettem volna egy minden napra szóló bérletet, leültem volna 5 liter kólával meg 40 szendviccsel az egyik gép elé, aztán toltam volna neki zárásig minden nap <#eplus2>#eplus2>
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
"- Oleg, mikor adjuk ki a játékot? Már egy éve nem is nyúltunk hozzá..
- Várj Jurij, megnézem az Nvidia - ATI kártyák árindexét.. Nem, még nem elég alacsony, még mindig csak a NASA gépein menne el full grafikán. De majd ha elterjedt lesz az ATI 6xxx széria, akkor kiadjuk! Szerintem 2 hét.."
Ez is tuti úgy lesz, a köznép a kétkórós gépein a reletíve jó 7600-asokkkal meg hg 3xxx 4xxx kártyával minim grafikán elnavigál, élvezve a fizikai modellt és a sérüléseket, pár kifagyással, miközbe nyálcsorgatva nézi a fullgrafikás screenshotokat az 1c fórumán.... DE még 2 (hét) év, és elég olcsó lesz a vas hogy mindenki futtathassa a Bobot,,,
Kezdenéd egy kis fordulóharccal, majd egy jó boom and zoom után levulcholnád rendesen, mi???<#vigyor>#vigyor><#szeret>#szeret>
Én is attackolnám õket! <#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1>