91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
vendó #44101 hol tudom??? -
vendó #44100 megjöttem -
olvasd el egy bizonyos Vendó nevű felhasználó első pár hozzászólását
(PS: tudod hogy milyen fontos az első benyomás...) -
Akkor szia! -
vendó #44097 utálom!!! -
vendó #44096 mostis -
vendó #44095 nem tudom -
szerinted
-
vendó #44093 mindig eszt irja ki:Moderált felhasználó! Az üzenete megtekintéséhez kattints ide: Eredeti üzenet
-
vendó #44092 Mér vagyok moderált fel használó
-
Solt #44091 Nem akarok, csak ellenkeztem... :D Nekem is az a fura, hogy ahelyett, hogy a rendberakással foglalkoznának, megint újítanak... újabb hiba forrás, semmi más. -
vendó #44090 ahogy nézem ezeket a képeket eszembe jut az ÉN Il-2m :( -
Mint lentebb említettem most meg lehet nézni, hogy mit ír. Már aki kíváncsi rá. Amúgy eddig tartott nála a nagy "mivel az Il-2 fórumában vagyunk ezért legyen az Il-2ről szó"
nc -
Egyértelmű, hogy nem.De nem is rólam volt szó : D.Hátha átgondolja,és ír egy privit LeonSilvernek, hogy mélységesen sajnálja, és szeretne beilleszkedni,vagy tényleg csak egy bohóc volt :) -
Módosítottam a szkripten. Most aki akarja megnézheti a hszét. De most közlöm, hogy ha nem tetszik NEKEM, akkor újra tiltólistára kerül. Ennyi. -
Igen, ezt akartam írni én is. Ha én újként megyek valahova akkor:
- nem rúgom be az ajtót
- nem mondom meg az ott lévőknek, hogy mit és hogyan tegyenek vagy ne tegyenek
Amúgy pedig szerintem nem nehéz rájönni, hogy ez itt egy baráti társaság ahova simán be lehet kerülni ha valaki noooomális és az is nyilvánvaló 1-2 oldal elolvasása után, hogy itt (mint néhány más, fasza topikban) bármiről lehet beszélgetni. Majdnem.
Egyébként pedig lett szólva, hogy kicsit finomabban. Nekem (is) az a véleményem, hogy direkt csinálta valaki ezt az accot ilyen feladatra. -
vendó #44085 irjátok be:http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/durva-karambol-elegans-tavozas-49431 -
Ha te új gyerek vagy valahol, az első szavad az, hogy rendere utasítod az évek óta ott lévőket?
Ha kérdése van kérdezzen.
Ha mondanivalója van, mondja.
De ne utasítgasson senkit, aztat nem szeressük
-
Bár én itt csak ReadOnly módban vagyok,azért szerintem valahol igaza van,ha valóban új(volt) akkor nem tudhatja, hogy itt egy összetartó kis közösség van,ahol megfér az Offtopic-ami jelenleg hasznos is- talán, ha illedelmesebben közölte volna a kérését maradhatott volna, nem ? :)Bocs, hogy bele vau,bár azért ez csak egy Il-2/CoD topick
De megyek is vissza ReadOnlyba
Ui:Solt te minek akarsz cápákat az A3-ban ? :D Először rakják rendbe a felszín feletti dolgokat..Bár legalább már van haszna, hogy a motor rendereli a vizet a talaj alatt is. :) -
Nos. A topik css-ébe került egy topicbanlist.js szkriptecske. vendó kolléga olvashat, posztolhat is de a posztajit senki sem látja ;) (ohh shit)
Egyébként felesleges új nikkel próbálkozni lévén kb. 3másodperc alatt az is tiltólistára kerül. -
sakkay #44081
Nincs kizárva.
-
:D -
sakkay #44079 
Nohát...akkor kérdezz,vagy mondjad. -
szerintem valamelyik pihentagyú regelt egy új accot és most itt pukkasztja a népet:D -
Solt #44077 -
Richtofen #44076 Hínnye...
Igenis, uram! -
Lebowski #44075 hajjaj :D -
vendó #44074 mivel az Il-2 fórumában vagyunk ezért legyen az Il-2ről szó !! -
Amit tegnap este, repülés után néztünk oldalt, a -ot, az adminja újrarakta, már nincs rajta trójai. -
artivizsla #44072 Az igaz, hogy van még egy hetem, csakhogy július 17-én adtam fel a megrendelést, amit 2-5 napra igazoltak vissza, azóta meg eltelt egy hónap. A múlt héten meg az volt kint nekik, hogy aug. 1-15 szabadság, amit tegnap megfejeltek még egy héttel.
A telefont nem veszik fel, az email-re nem válaszolnak, nekem is csak "kerülő" úton sikerült kapcsolatba lépni velük, amire megigérték, hogy visszautalják a pénzem. Ez volt jó két héttel ezelőtt, aztán elmentek szabira. Tartok tőle, hogy a jövő héten megint kint lesz valamilyen üzenet, hogy "Hascsikarás miatt még egy hét szabi.".
Valszeg lesz egy utam Mosonmagyaróvárra, de akkor már az előleg mellé a kamatot én fogom adni, de lehet, hogy fájni fog... -
Hali!
A csomag sérült, töltsd le újra, ha lehet akkor a hyperfighter.sk -ról -
Ne kapkodd el,van még egy heted. 
-
Még csak nem is hallottam róluk, de kössz, hogy figyelmeztettél minket. 
Én ha online vásárolok akkor vagy iPon vagy users. Bennük még nem csalódtam. -
Honnan szedted le? Innen?
(kipróbáltam, lejön, kicsomagolja hiba nélkül) -
artivizsla #44067 Vásárolt már valaki az Amorfnet-től online valamit ?
Ha még nem , akkor ne is tegye, egy rohadt retkes társaság.
Elkövettem azt a hibát, hogy előre utaltam, aztán egy hónapja semmi.
Kapnak még egy utolsó felszólítást, aztán irány a rendőrség. -
bettly #44066 Szevasztok , most csereltem Windowsot sp3 . le akarom tolteni a hyperlobbyt illetve lejon de nem tudom kicsomagolni .> the archive corrupted: Mi a franc lehet? Igy meg nem jartam . KOszonom a segitseget -
Á. Emeltdíjas kalózkodás? Ámátőr :) www.serals.ws ;)
Az összes tv-ben raklámozott mobil sms-es "üzlet", de mág a retekklubbos sms-ek is ezen az ületi modellen alapulnak. Egy küldött sms-el feliratkozol, majd a kapott sms-ekért is számláznak havi 4-5000 Ft-ot. -
Nem tanulópénz, jóváiratom. -
Szepy2884 #44063 Akkor a Data enabled nálad ugyan az, mint nálam az All mobile data. Ha nincs ott a pipa, akkor te sem leszel pipa :)
A Background data nálam is bekapcsolva alapból. Lehet hogy a wifi-nek kell. A Data roaming meg külföldi mob.net-hez kell. De én sosem használom ha kint vagyok. Ki tudja mennyi lenne... -
Szepy2884 #44062 Akkor sajnos itt volt a gond. Sajnálom a 10k-s számlát, de ahogy mondani szokás tanuló pénz. Csak kicsit sok(k)
Nekem is volt ilyen 10k Ft-os tanulópénzem ha már itt tartunk. Kínomban, hogy játszani tudjak a GTA4-el, lekelett szednem hozzá egy kulcsot. Ehhez sms-ben küldenem kellet valami bakfityet. Ez 400 forintomba fájt. Ezután letudtam szedni a kulcsot. Nem működött. Cserébe hetente 3-4 sms-t kaptam valami buzi csengőhangokkal amiket még csak nem is én választottam, csak jöttek. A számlázáskor derült ki, hogy ezek a rohadt sms-ek amiket el sem olvastam, meg sem nyitottam, 400 forintba kerültek fejenként. így a havi 4-5000 forintos számlámból hirtelen lett 15000 Ft. Berohantam a legközlebbi Trémobil üzletbe, ahol szerencsére nem egy hülye picsát fogtam ki (mert csak azok vannak a pultnál és eszem faszom megáll mennyire sötétek) hanem egy értelmes fazont. 5 perc alatt felderítette milyen forgalom a ludas és letiltotta azonnal. (Én is megtehettem volna, ha elküldöm a STOP szót kitudja mennyiért).
Kiderítettem, hogy kihez tartozik az a köcsög szám, ahonnan az emelt dijas sz*rokat kaptam, Valami b*zi telemarketinges l*sz*r cég volt. Felhívott onnan egy pics*, hogy látják, nem fogadom az smseiket, akarok e újabbakat fogadni mint a "régi szép időkben". Erre én a lehető legkedvesebben: Ha mégegyszer felhívsz, vagy csak küldesz bármit is, a sírodon b*szom szájba anyádat holdvilágos estéken!
Bocs, de kicsit felmegy a pumpa, ha csak eszembe is jut...