IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Akkor sajnos itt volt a gond. Sajnálom a 10k-s számlát, de ahogy mondani szokás tanuló pénz. Csak kicsit sok(k)

Nekem is volt ilyen 10k Ft-os tanulópénzem ha már itt tartunk. Kínomban, hogy játszani tudjak a GTA4-el, lekelett szednem hozzá egy kulcsot. Ehhez sms-ben küldenem kellet valami bakfityet. Ez 400 forintomba fájt. Ezután letudtam szedni a kulcsot. Nem működött. Cserébe hetente 3-4 sms-t kaptam valami buzi csengőhangokkal amiket még csak nem is én választottam, csak jöttek. A számlázáskor derült ki, hogy ezek a rohadt sms-ek amiket el sem olvastam, meg sem nyitottam, 400 forintba kerültek fejenként. így a havi 4-5000 forintos számlámból hirtelen lett 15000 Ft. Berohantam a legközlebbi Trémobil üzletbe, ahol szerencsére nem egy hülye picsát fogtam ki (mert csak azok vannak a pultnál és eszem faszom megáll mennyire sötétek) hanem egy értelmes fazont. 5 perc alatt felderítette milyen forgalom a ludas és letiltotta azonnal. (Én is megtehettem volna, ha elküldöm a STOP szót kitudja mennyiért).

Kiderítettem, hogy kihez tartozik az a köcsög szám, ahonnan az emelt dijas sz*rokat kaptam, Valami b*zi telemarketinges l*sz*r cég volt. Felhívott onnan egy pics*, hogy látják, nem fogadom az smseiket, akarok e újabbakat fogadni mint a "régi szép időkben". Erre én a lehető legkedvesebben: Ha mégegyszer felhívsz, vagy csak küldesz bármit is, a sírodon b*szom szájba anyádat holdvilágos estéken!

Bocs, de kicsit felmegy a pumpa, ha csak eszembe is jut...