IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #44072 Az igaz, hogy van még egy hetem, csakhogy július 17-én adtam fel a megrendelést, amit 2-5 napra igazoltak vissza, azóta meg eltelt egy hónap. A múlt héten meg az volt kint nekik, hogy aug. 1-15 szabadság, amit tegnap megfejeltek még egy héttel.
A telefont nem veszik fel, az email-re nem válaszolnak, nekem is csak "kerülő" úton sikerült kapcsolatba lépni velük, amire megigérték, hogy visszautalják a pénzem. Ez volt jó két héttel ezelőtt, aztán elmentek szabira. Tartok tőle, hogy a jövő héten megint kint lesz valamilyen üzenet, hogy "Hascsikarás miatt még egy hét szabi.".
Valszeg lesz egy utam Mosonmagyaróvárra, de akkor már az előleg mellé a kamatot én fogom adni, de lehet, hogy fájni fog...