IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy moddolt Il-2-re telepítve nem tudtam kipróbálni a Héját, ezért most telepítem újra az egészet.
www.pcpilot.hu
Én is Boldog ,Békés, st,stb karácsonyt kívánok mindenkinek:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én nekiálltam halászlét fõzni,pedig bográcsban akartam de esik ez a rohadt esõ. Maradt a konyha :) de az asszony nyolctól töltött káposztát akar csinálni így nekiálltam még hajnal négykor:)
Na most azért kíváncsivá tettél Sanyó mester:D
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pcpilot.hu
Ez is olyan mint a Strom of War a franc se tudja mikor jön ki !
Elképzelem Oleget, kopasz fején meg csillan a fény , issza a jó kis orosz vodkát és egy kubai szivart szív , oldalán két dögös csajjal :D Majd ezt mondja gúnyos röhögéssel :"Na még szopassuk egy kicsit a magyarokat úgy is mi diktálunk !":P
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Én tudatosan irányítottam a nõmet. 98ban szerzett kétgombos görgõs egeremet nem bírta tovább nézni és vett nekem egy mx518ast:) Hát nem vagyok fps fan de tény hogy kényelmesebb:P
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Asszem nem panaszkodom:D
Kinek is van a legaranyosabb asszonykája? Nekem!
Tudjátok mit vett nekem karácsonyra? Úgy ,hogy nem is tudtam róla,vett egy ASUS GTX460 at 1 gigásat.
Mert megnézte,hogy nézegetem a honlapokat ,és mivel azt látta ,hogy azokat sûrûn látogatom mármint a 460 asokkal foglalkozókat,és tudta ,hogy eladtam a 280 ast ezért meglepett . Komolyan meg is lepõdtem ,szavam elállt:) Csak azért adta most ide ,hogy nézzem meg jó e és ne holnap este dühöngjek:))) Imádom.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Végül mi mellett döntöttél?
R.I.P. White Europe
Itt vannak linkek is.
www.pumaszallas.hu
Segítsetek már kérlek; jómagam évek óta nem telepítettem lemezrõl a 46-ot, mert megvan mindig a telepített könyvtár minden patch változattal külön. Egyik barátom kérdezte, hogy a dobozos 46-ra rámegy egybõl a 4.09m, vagy kellenek a korábbiak is (4.071m-4.08m)? Tudom tudom, GYIK meg RTFM :), de a GYIK-ban 4.08-ig van infó.
Köszi!
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
red tail néven lucasfilm lesz és magyar emberke is bedolgozik a ILM-nél a látványba.Csak azt mondta, hogy jövö szeptemberig biztosan dolgozik rajt igy annál elöbb nem bisztos hogy megjelenik, de lehet hogy az utolso rész készül el akkor.
Sanyo, ha te mondod, elhiszem:)
Laca, engem se a falco izgat, egy mondat ragadt meg nagyon figyelmem: az összes Spitfire típus átdolgozott repülési modellt kapott
és még a g limit dolog is, szerintem ez a kettõ nagyo fontos meg jó,, a többi meg jól jön:)
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Tisztába vagyok a dologgal:) és picit se vagyok felháborodva.
Csak vicces,hogy kiadnak karácsonyra egy PDF et.
Engem különben sem érdekel ez a patch igazán ,eddig sem foglalkoztam vele.
Falco val nem igazán szeretnék dogszervereken vitézkedni ,War ban meg pláne nem. Akkor már inkább a román csoda.
A 4.10-et már nem Olegék fejlesztik,hanem a Teamdaidalos,és teljesen ingyen,önszorgalomból teszik ezt a szabadidejükben. Valahol meg lehet érteni a késés okát,viszont abban nagyot hibáztak,hogy túl korai idõpontot adtak meg amiért érthetõ a felháborodás is,de a késésért cserébe egy csomó plussz dolgot beleraktak a patch-be. Remélhetõleg tényleg nincs már messze a megjelenés dátuma.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.pumaszallas.hu
Most az lenne a kérdésem, hogy a Wfr.Gr. 21-et ti tudjátok használni, mert nekem csak elmegy a semmibe anélkül, hogy eltalálna v.mit.
Ezt érdemes lenne másképp fordítanod,szerintem mert ezek nem bombák voltak,BK7.5 szerintem a stuka tankgyilkos ágyú gondolája,a Wfr.Gr. 21 meg az irányítatlan 240mm-es rakéta.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"