91393
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Küldd át nekem is a torrent file-t légyszíves. -
TSs-2 -
TSs-1/b -
Nem. Én a torrent technológia legális felhasználására gondoltam :)
Csinálok egy torrent file-t, amit átküldök e-mailen, és te közvetlen a gépemről szeded le. Nincs feltöltés tracker oldalra, nincs megosztva másnak. Annyi a kérés, hogy pár napig ne szedd ki megosztásból. Küldj e-mail címet privátban. -
Torrent jól hangzik. Kalózöböl? -
Persze. Van ftp, ahova feltölthetem, vagy torrentet csináljak belőle? (ez mondjuk jobb lehet ha másoknak is kell)... -
Savas: köszi, már tegnap megtaláltam. -
Én jelentkeznék a teljes doksira, ha lehet. Sokat dolgoztam onnan, és most, hogy lekerültem Szolnokra, azt hiszem többet fog kelleni :) Szóval megoldható? -
Itt egy eladó X52 -
ÉPÍTS MAGADNAK FEGYVERT! -
Úgy látszik nem jött be neki a Saitek :) A barom nem hogy eladta volna inkább. -
Csak az aljához nem mertem hozzányúlni, pont amiatt amit írtál. Lehet ezért lesz x52-m, mert sokkal egyszerűbb :D -
Emberek! Megoldottam! Köszönöm a segítséget, de áthidaltam a problémát. A kormányom pedáljával csinálom a ruddert. Nagyon über! Csak a controlsba újra kellett pötyögni a dolgokat és kész lett. -
vendó #44488 heló
-
Fürtös #44487 Az aljában van Mijki.
Alulról tudod szétszedni és ha jól emlékszem a gumitalpat ki kell szedni mert alatta is van csavar.
Csináld óvatosan és jól jegyezd meg mit honnan szedtél ki,elég sok apró cucc van benne.
Ha tisztitás után sem jó akkor még tudsz variálni a deadzone beállításokkal.
Jó szórakozást hozzá.
-
A joy alján a rugós rész forog. Már vagy 10 perce töprengek hogy tudnám szétszedni, de nem jöttem még rá :( -
Nézd meg, hogy a bot tengelye(ami körül a rugó van), a markolat csavarásakor mozdul-e (úgy értem, hogy csavarodik -e a markolattal együtt)
Ha csavarodik, akkor a joy aljában van a poti, ha fix, akkor a markolatban. -
Nem hiszem, hogy a markolatban van, mivel:
1. nagyon szűk
2. nem tudom szétszedni
-
Az abberált barom:
-
Szerintem a markolat részben van, ugyanúgy, mint az EVO-nál, és az X52-nél. -
Valaki megtudná mondani, hogy a Saitek Cyborg X rudder potiját hogy lehet tisztítani? Hol van? Videó jó lenne. -
Már régebben is volt szó erről az oldalról (http://www.cockpitinstrumente.de). Rengeteg, 2. vh-s tengely hatalmakhoz tartozó repülőgéphez készült kézikönvy (Flugzeug Handbuch), üzemeltetési és karbantartás utasítás (Bedienung und Wartung), kezelési szabály (Bedienungsvorschrift), fegyverzeti leírás (Abwurfwaffe, Starre Schußwaffe) témákban vannak beszkennelt eredeti dokumentumok (nem ritkán több mint 100 oldalasak), ezek le is tölthetők. De gondolom ismeritek is ezeket. Na a lényeg, hogy még régebben rászántam egy kis időt, végigklikkeltem az oldalt, leszedtem minden fellelhető pdf-et, valamivel több mint 6GB. Most látom viszont, hogy az oldal fizetős lett (phüü
). Szóval ha valakinek kellene ilyesmi doksi (makettezéshez, CloD-hoz, akármihez) e-mailezzen, és át tudok küldeni -gyakorlatilag- bármit.
Több okból sem teszem a pumaszálláson letölthetővé, egyrészt qrvasok az anyag, másrészt vízjelezve vannak a pdf oldalak (mégha nem is tulajdonosa a szerzői jogoknak, a beszkennelést ők végezték). Lehet egy listát majd írok valamikor, hogy mi van meg, de küldözgetni csak a weboldaltól függetlenül fogom. -
Solt #44479 A kivételek erősítik a szabályt! :) -
Néha nem is olyan rossz az.Egy jóbarátomnak és az apjának is anno idején a "csúcs" 6600-suk volt (Nokia)Az egyik eredeti finnországi példány,amit ott csináltak,a másik pedig ici-pici cípősz szavanyú kínai volt,és láss csodát,a kínai kamerája sokkal szebb képet csinált,direkt összehasonlítottuk többször is mert nem akarta senki se elhinni, hogy valamiben jók a sárgák :D -
Már hatan vagyunk,csak tessék,csak tessék! -
kb 20 óra körül leszek harckész. -
messerharcos #44475
Támogatom, 11-ig én is ráérek valószinű
-
Rendezhetnénk ma is egy össznépi kutyaharcot. -
Fürtös #44473 A 9.század után én minden filmre vevő vagyok ettől a rendezőtől.
-
Johann Wind #44472 Itt pedig lángszórót tesztelnek az FPS Russiások, érdemes megfigyelni hogy a faszi 2x is megégeti a kezét és a vidi vége is jó.:)
http://www.youtube.com/watch?v=D9DkciMTsLI&feature=related
Itt pedig Glock 17-t:
http://www.youtube.com/watch?v=FbsgHbXubGU -
Jájj, de város +fav! 
-
erre kíváncsi leszek...
3D-s film készül Sztálingrádról -
artivizsla #44469 40 mm-es
82 mm-es
88 mm-es -
Mi is minden szart kilőttünk. A suliban például az egész századnak volt egy darab tisztítóvesszője mert a többit kilőttük :D Aztán röpült még a gyíkhús, rohambili. -
artivizsla #44467 Majd elfelejtettem még egy poént megemlíteni hk ügyben. Egyik haver mesélte, hogy náluk a gyakorlaton a hk-sok avval szívatták egymást, hogy a vaktöltény elé betöltötték az ágyúcsőbe a babgulyáskonzervet és avval lőtték egymás hátulját. Na azt a ráégett dzsuvát kaparhatták utána a kopaszok naphosszat. A fiatalabbak kedvéért, a T-55-ös löveg belső átmérője 100 mm, ami megegyezik a konzervek külső átmérőjével, nyilván nem véletlenül, ugyanígy az AMD lőszer átmérője sem véletlen egyezik meg a cigaretta átmérőjével, ugyanis háborús helyzetben a töltőgépsorokat átállították volna lőszertöltésre a rossz nyelvek szerint. -
artivizsla #44466 Mondjuk a harckocsit takarítani szombatonként a karbantartási napon nem volt egy leányálom. Az eleje kormos a hátulja olajos az oldala meg az alja sáros. Mire kivakarták a kopaszok a sarat a láncszemekből, le is szopták magukat rendesen, mert ugye egy kicsit más méretű, mint egy 28-as csepel bringáé. -
vazze
bocs srácok, akik akartak meghívót, ma akartam küldeni, és letiltották az összeset
tegnap még azt írták öt napig küldhetek...
azért ha lesz újra szólni fogok, bár egy kicsit most dühös rájuk -
Lacusch69 #44464 Boldogult ifjúkoromban visszarángattak tartalékosnak ('92).
Mivel híradó katona voltam soros koromban, így tarcsisként is az lettem (R142 műszerész / relé ápk.)
Nekünk qrva laza volt, nem volt benzin a laktanyában(!!!) és a gázolaj is kellett a hk-kba.
Első nap egy ifjú hadnagy keménykedni akart, hogy a relé antenna felállításakor az ápk. másszon fel, és akassza be a szintköteleket.
Hát perszeeee... gondoltam, és azt válaszoltam, hogy tériszonyos vagyok... (civilben tv szerelő voltam korábban, szereltem fel pár antennát...)
Aztán kiderült, hogy a században mindenki tériszonyos, és a hadnagy úr mászott fel...
Innentől kezdve minket békén hagytak. Általában laza amőba alakzatban jártunk enni, a század eleje már visszafelé tartott, amikor mi még csak elindultunk...
Egyszer látunk egy szigorú alakzatban, vigyázzt verve haladó ronda, olajos gyakorlójú társaságot, amint mentek ebédelni.
Na, szopatják a sorosokat - gondoltuk.
Közelebb érve elég öregeknek tűntek és felismertem egyik gyerekkori barátomat.
Tarcsis harckocsizók voltak... -
artivizsla #44463 Ha valakit majd zavarnak a katonatörténetek, akkor abba hagyom, addig is egy párat még leírok még.
Egy épületben laktunk a harckocsizókkal ( hk ), övéké volt a földszint és az első emelet egyik fele, a másik felén meg voltunk mi a felderítők.
A hk-knak amellett, hogy akkorák voltak, hogy elmehettek volna a 3D-s törpikés filmbe statisztának volt még egy olyan tulajdonságuk, amitől őrületbe kergettek minket. Mivel fele-fele arányban voltunk az emeleten, az ügyeletet és a takarítást is megosztottuk a két század között. Evvel nem is volt semmi gond, de a hk-k valami olyan érzékkel találták meg a legnagyobb szárazságban is azt az egy pocsolyát, ami az egész Dunántúlon volt, hogy a partifecskék hozzájuk jártak tanulni.
Akárhányszor vonultak ki-be az épületből századszinten, olyan mennyiségű sár potyogott ki a ruhájukból, bakancsukból, amennyiből minden alkalommal egy kisebbfajta vályogházat lehetett volna verni a körlet mellett. Az egyik éjjel riadót rendeltek el, kelés, öltözés és sorakozó az épület előtt, majd létszám ellenőrzés és tűnés vissza a körletbe aludni. Eredetileg este mindenki a tisztított ruháját teszi el a bakancs is ki van cápafogazva, az épület előtt pedig betonozva van még a fűszálak köze is, de a hk-sok után így is lapátolni kellett megint a sarat a folyosón. Utólag visszagondolva most jövök rá, hogy Vasmegyében miért nem láttunk fecskét, csak rengeteg varjút, amit arrafelé csak úgy hívtak, hogy fagyálló fecske, mert nem találtak sarat a fészeképítéshez, mert a hk-sok még a beton alól is felszedték azt.
Hogy miért jutottak most az eszembe a hk-sok ? Egyik alkalommal ment a század a laktanyában az úttesten a javítóműhely közelében, ahol az út szélén várakozott egy T-55-ös, járó motorral. Mikor mellé értünk a köcsög törpikés nyomott egy padlógázt a 12.000 cm3-is dizellel, amitől a 30 embert egyből lepadlózta. Nem olyan kis füst volt az, mint amilyen a pár sorral lejjebb látható a "Dohányzol ?" videón, meg szoptak is aznap este a takarítással rendesen, mert csak halott német katona nem volt odab@szva nekik a folyosó kövére, amit fel kellett takarítaniuk, mivel ők voltak a sorosak. -
Solt #44462 Ma már minden a kis sárgák keze alól kerül ki... még az iphon is... ezen kiakadtam! :(