IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Már régebben is volt szó erről az oldalról (http://www.cockpitinstrumente.de). Rengeteg, 2. vh-s tengely hatalmakhoz tartozó repülőgéphez készült kézikönvy (Flugzeug Handbuch), üzemeltetési és karbantartás utasítás (Bedienung und Wartung), kezelési szabály (Bedienungsvorschrift), fegyverzeti leírás (Abwurfwaffe, Starre Schußwaffe) témákban vannak beszkennelt eredeti dokumentumok (nem ritkán több mint 100 oldalasak), ezek le is tölthetők. De gondolom ismeritek is ezeket. Na a lényeg, hogy még régebben rászántam egy kis időt, végigklikkeltem az oldalt, leszedtem minden fellelhető pdf-et, valamivel több mint 6GB. Most látom viszont, hogy az oldal fizetős lett (phüü ). Szóval ha valakinek kellene ilyesmi doksi (makettezéshez, CloD-hoz, akármihez) e-mailezzen, és át tudok küldeni -gyakorlatilag- bármit.
    Több okból sem teszem a pumaszálláson letölthetővé, egyrészt qrvasok az anyag, másrészt vízjelezve vannak a pdf oldalak (mégha nem is tulajdonosa a szerzői jogoknak, a beszkennelést ők végezték). Lehet egy listát majd írok valamikor, hogy mi van meg, de küldözgetni csak a weboldaltól függetlenül fogom.