IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #44464 Boldogult ifjúkoromban visszarángattak tartalékosnak ('92).
Mivel híradó katona voltam soros koromban, így tarcsisként is az lettem (R142 műszerész / relé ápk.)
Nekünk qrva laza volt, nem volt benzin a laktanyában(!!!) és a gázolaj is kellett a hk-kba.
Első nap egy ifjú hadnagy keménykedni akart, hogy a relé antenna felállításakor az ápk. másszon fel, és akassza be a szintköteleket.
Hát perszeeee... gondoltam, és azt válaszoltam, hogy tériszonyos vagyok... (civilben tv szerelő voltam korábban, szereltem fel pár antennát...)
Aztán kiderült, hogy a században mindenki tériszonyos, és a hadnagy úr mászott fel...
Innentől kezdve minket békén hagytak. Általában laza amőba alakzatban jártunk enni, a század eleje már visszafelé tartott, amikor mi még csak elindultunk...
Egyszer látunk egy szigorú alakzatban, vigyázzt verve haladó ronda, olajos gyakorlójú társaságot, amint mentek ebédelni.
Na, szopatják a sorosokat - gondoltuk.
Közelebb érve elég öregeknek tűntek és felismertem egyik gyerekkori barátomat.
Tarcsis harckocsizók voltak...