IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Boldogult ifjúkoromban visszarángattak tartalékosnak ('92).
    Mivel híradó katona voltam soros koromban, így tarcsisként is az lettem (R142 műszerész / relé ápk.)
    Nekünk qrva laza volt, nem volt benzin a laktanyában(!!!) és a gázolaj is kellett a hk-kba.
    Első nap egy ifjú hadnagy keménykedni akart, hogy a relé antenna felállításakor az ápk. másszon fel, és akassza be a szintköteleket.
    Hát perszeeee... gondoltam, és azt válaszoltam, hogy tériszonyos vagyok... (civilben tv szerelő voltam korábban, szereltem fel pár antennát...)
    Aztán kiderült, hogy a században mindenki tériszonyos, és a hadnagy úr mászott fel...
    Innentől kezdve minket békén hagytak. Általában laza amőba alakzatban jártunk enni, a század eleje már visszafelé tartott, amikor mi még csak elindultunk...
    Egyszer látunk egy szigorú alakzatban, vigyázzt verve haladó ronda, olajos gyakorlójú társaságot, amint mentek ebédelni.
    Na, szopatják a sorosokat - gondoltuk.
    Közelebb érve elég öregeknek tűntek és felismertem egyik gyerekkori barátomat.
    Tarcsis harckocsizók voltak...