91392
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Fürtös #44740 Francba mindig elfelejtem a válasz erre funkciót 
-
Fürtös #44739 Amikor először elolvastam a mod nevét ,kihagytam az első A-t.
-
Ez mit jelent?
"First time I read mod title, i skipped 1st A." -
Hupsz, a képet elfelejtettem: -
Nézzétek ezt a szépséget. Ide csináltam. Remélem tetszik. Ha esetleg van valami észrevétel szóljatok. -
artivizsla #44735 Nem kell a vidéket szidni, nálunk a kábel tv ( 42 adó ) + 8 megás net 6500 Ft + 3000 Ft a vezetékes telefon, korlátlan körzeten belüli hívással. -
sakkay #44734 Lehet, akkor is a japik kezdték a műfajt..még a mátrix is képregény átirat valamilyen szinten. Hál isten van egy kis remény , hogy nem egy kaptafa a fajunk.
persze nem erre értem, csak úgy általánosságban.
-
Ez koreai, nem japán. -
Fürtös #44732 Ez nem képregény ez manga,de ha már manga akkor vannak sokkal értelmesebbek is.
A japók kicsit másként értelmezik a "képregény" műfajt.
Ajánlom a Blame címűt,nem az a superman stílus inkább egy komoly sci-fi történet. -
A távol keletiek imádják ezeket a kísértetes sztorikat,jók is mondjuk csak egy idő után sablonossá válnak. -
sakkay #44730 Tök jó. Imádom a japikat, kurvára nem normálisak.
-
Én közel háromszor ennyit. Net (5/512), telefon, tv. Lófasz és esti fény ez az ország. -
Nálunk meg csak tréjhóm. Még a nagy, büdös városban sem rózsás a helyzet mindenhol, vidéken meg egyenesen katasztrófa. A dojcse telekom meg cak lapátolja ki a zsetont. Mert minden szart el kellett adni. -
te jó ég
én hatezret fizetek az 40/20 as netre+telefon+50csat tv -
Lacusch69 #44726 Kösd meg újra a hűséget, sokkal olcsóbb lesz.
Nekem 9kHuF a 15MB net + családi kábeltv csomag együtt. (És választhatok a tréhóm és a tréhóm között...) -
Lacusch69 #44725 Maradj már... engem anno kértek fel rendőrök egy baleset helyszínén, a halott motoros azonosítására is... a nyaka tört ki... (nem ismertem) -
Csak az nézze meg akinek erős a szíve!
Képregény -
hamár témánál vagyunk , azért ne panaszkodjon addig senki mig tud választani több szolgáltató közül, mert nálunk meg csak invitel van és semmi más alternativa és ezt ki is használja.
8900 az 5 mbit +a telefon.Nekem már rég lejárt a hüségem ,de nincs más ahova mehetnék.ÉS az a durva hogy uj elöfizetönek meg Tcomos területen élöknek a 15 mbitest 5k -ért árulja aki meg már több éve nálunk van azt meg megfejik mint a tehenet.
Elvileg ösztöl fejlesztenek VDSL-re ahol 15,25 és 50 es csomagjaik lesznek, emilbe megkérdeztem a központot hogy mikor mennyiért és egyéni igény alapján kiépitik e nálam, mivel nem kell uj kábel hozzá, erre az a válasz jött vissza , hogy ha lesz majd hirlevelet küldenek vagy hivjam a 1288at.Kimeritö válasz volt mondhatom. -
Egyszer volt olyan hogy 1 hónapot nem fizettem aztán utána a 2-t egyben.Rá is kérdeztem:Ugye nincs több adósság?-Nincs renben van az egyenleg.2 nap múlva jött a következő havi.Azt is befizettem,az utána következő hónaptól állandóan 2 számlát küldenek egy hónapra.A T-pontban pedig azt mondogatják hívjam az ügyfélszolgálatot.Mikor felhívtam ott közölték:"igen tudjuk mostanában így számláz a rendszer,már többen panaszkodtak miatta" pofám leszakad.A legújabb számlámat 29-éig kéne befizetni de nem fogom mert erre a hónapra már fizettem,és ha ezt most befizetem Szeptember elején jön a másik amit Szeptember közepén egy 3. fog követni és már azt sem tudom melyik hónapot fizetem csak azt hogy havonta 2 számlát fizetek ki.De ennek most vége lesz.Bemegyek de kiverem a balhét. -
otiq #44721 Huh én is mesélhetnék hogy miket csináltak velünk. Az egyik az volt amikor már másfél éve előfizetőjük voltunk, hogy a kifezetett számla ellenére azt mondták , hogy nem fizettünk. Kiderült, hogy az adatbázis hibájuk miatt egy szombathelyi előfizetővel kevernek minket és az a szombathelyi meg a miénket fizeti. Én budapesti vagyok. Még azt akarták, hogy mi rendezzük velük. Aztán szerencsére rendbejött minden. Amikor meg akartuk szüntetni akkor pedig 4x kellett bemenni egy t-pontba, mert mindig elhajtottak hülye indokokkal, hogy nem tudják megszüntetni. Aztán már mondtuk, hogy másfél hónapja más szolgáltatónál vagyunk , nézzék meg, hogy nincs is a dobozukban a lakásunkhoz kábel húzva. Persze nem fizettük az a hónapot, erre megszüntették és jött a felszólító levél. A végén már a virtuális "visszakötési" díjat is kifizettük meg a számlát mindent, csak hagyjanak békén és felejtsenek el. Utálom őket. -
Igaz rohadt drága a T-Home nekem is az van.7000 ft körül fizetek minden hónapban az 5Mbit/s netért és a vonalas telefonért Annyi a kedvezmény hogy 30-as számot elvileg ingyen hívhatok-ezt ki sem használom.TV nincs benne.Ez mind semmi de újabban 2 számlát küldenek minden hónapban és ha rákérdezek mindíg kevernek hogy ez még a 2 hónappal korábbinak a díja és hasonlók.Sajnos elkevertem a befizetési bizonylatot eleinte,de most már megtartom.Most is 2 számlát lüldtek?Egyet hó elején,egyet a közepe táján ami még ugyanannak a hónapnak a végére szól.Áprilisban lejár a hűségidő úgy otthagyom őket mint a szart.
-
Ezt nem neked akartam válaszolni, sry :D
De a telepités után még kulcsot kér? nálam csak egyszeri aktiváció volt,telepités előtt. -
Hát ha letöltötte, akkor azon már túl van. -
otiq #44717 Igen de természetesen azt nem adom meg senkinek. :) -
Akkor a dobozban lévő kézikönyv hátuljára kell hogy ragasztva legyen a kulcsod. (Nálam legalábbis igy volt.) -
Ez nem t-homeos üzletkötő volt drága bajtársam. Lásd alant. Én azt is feltételezem, hogy van nála 2-3 ilyen szerződés és azt húzza elő amelyik éppen kell. Ha T-Homeos vagy akkor a digit, ha digis akkor a T-Homeost. -
Ez tudod miért érdekes tezsvírem? Mert hozzánk is próbált már bejönni így faszparaszt, nem is egyszer. Ott is mindig ez volt a duma, hogy iylen-olyan megállapodást kötöttek. Persze én még az ajtóban elhajtottam a halál faszára az ipsét. ÉS ami miatt érdekes! Nálam ez pont fordítva volt. T-Homeos vagyok és a digit akarta a faszi rámtukmálni. Meg előtte volt valami tele2 vagy mi a fasz. Én felhívtam egyszer a fatávot, hogy a nevükkel/nevükben próbálnak visszaélni. Tudtak róla, köszönték de szerintem, leszarták. -
otiq #44713 Én nem steamen vásároltam, hanem dobozosom van. Nem tudom, hogy működik ha ott veszed. A steam nem küldött egyet? -
mtz 82 zts #44712 produc kodot kér tudtok adni egyet?
-
otiq #44711 Igen az oldaladon már meg tudtam nézni, kösz.
Úgy látom a kép készítőjének sem tökéletes az antialiasing. -
Akkor nézd meg itt. :) -
otiq #44709 Nem tudom megnézni az 1C fórumon belinkelt képeket. Azt írja, hogy nincs elég jogosultságom hozzá , pedig be vagyok lépve, mutatja fent a nevem. -
otiq #44708 Azt nekem is betette most a listába. Valami 2 napos multi lehetőség de nem olvastam a részleteket. A játékoknál ott kellene lennie az il-2 sturmovik Cliffs of Dovernek is. -
Soha nem használtál még steamet? :) A megjelenéskor egy csomó képet csináltam a letöltésről, telepítésről és az indításról. A képek szerint menni fog nálad is. -
mtz 82 zts #44706 és mikor végzett akkor megnyitott egy oldalt ahol call of duty black opsite játék volt csak a games listán?? -
mtz 82 zts #44705 azokat letöltötte és utána kért felhasználó nevet meg jelszót meg stb. -
otiq #44704 Sokáig t-home-om volt és nem elég , hogy drága de egy kálvária volt megszabadulni tőlük. Soha többet. Most digi van és abszolút meg vagyok elégedve velük. Ez meg amit veled művelt a t-home üzletkötő rohadt pimasz és felháborító. Lehet szólni kéne a digitv-nek hogy a környéketeken digi-snek magát kiadó üzletkötők vannak.
-
Letölti a frissítéseket a steamről, várd meg amíg végez. -
mtz 82 zts #44702 Meg tudná nekem mondani valaki hogy a cliff of dovert hogy kell feltelepíteni? mert amikor rámegyek hogy instal akkor felrak egy steam-ot utána azt uploding olja és utánan nem tudom hogy mit kell csinálni? -
Kicsit off.
De felkúrták az agyam. Ma csöngettek, egy faszi volt, kérdezte, Digi netem van-e, és akarok-e váltani. Mondom, hogy az van, és nem akarok váltani. Nagyszerű - mondja- akkor a hűséges előfizetőknek lenne ajánlata, olcsóbb havidíj, és 2012-től kötelező digitális szolgáltatások előzetes bevezetésére. Persze, érdekel. Bejön, elkezdi mondani, hogy így milyen jó lesz nekem, meg úgy milyen jó lesz nekem, csak aláírok egy papírt, és már intézik is a többit. Bekötnek majd egy új kábelt, de erre szükség van, és majd meg kell szüntetni a jelenlegi előfizetési csomagot. Majd elővesz egy T-Home-os szerződést. Mondom ez micsoda? Hát hogy a Digi meg a magyar telekom közötti partner megállapodás, bla bla bla. Na, mondtam neki tegye vissza a papírt a kis mappájába, és húzhat lakásból ahova akar. A qrva anyjukat. (Ja, és kiderült T-Home új belépőként, az ehhez kapcsolt fél éves akcióban lett volna olcsóbb a netem, utána kb ugyanez. Viszont TV, és teló sokkal több.)