IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
otiq #44721 Huh én is mesélhetnék hogy miket csináltak velünk. Az egyik az volt amikor már másfél éve előfizetőjük voltunk, hogy a kifezetett számla ellenére azt mondták , hogy nem fizettünk. Kiderült, hogy az adatbázis hibájuk miatt egy szombathelyi előfizetővel kevernek minket és az a szombathelyi meg a miénket fizeti. Én budapesti vagyok. Még azt akarták, hogy mi rendezzük velük. Aztán szerencsére rendbejött minden. Amikor meg akartuk szüntetni akkor pedig 4x kellett bemenni egy t-pontba, mert mindig elhajtottak hülye indokokkal, hogy nem tudják megszüntetni. Aztán már mondtuk, hogy másfél hónapja más szolgáltatónál vagyunk , nézzék meg, hogy nincs is a dobozukban a lakásunkhoz kábel húzva. Persze nem fizettük az a hónapot, erre megszüntették és jött a felszólító levél. A végén már a virtuális "visszakötési" díjat is kifizettük meg a számlát mindent, csak hagyjanak békén és felejtsenek el. Utálom őket.