IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Kicsit off.
De felkúrták az agyam. Ma csöngettek, egy faszi volt, kérdezte, Digi netem van-e, és akarok-e váltani. Mondom, hogy az van, és nem akarok váltani. Nagyszerű - mondja- akkor a hűséges előfizetőknek lenne ajánlata, olcsóbb havidíj, és 2012-től kötelező digitális szolgáltatások előzetes bevezetésére. Persze, érdekel. Bejön, elkezdi mondani, hogy így milyen jó lesz nekem, meg úgy milyen jó lesz nekem, csak aláírok egy papírt, és már intézik is a többit. Bekötnek majd egy új kábelt, de erre szükség van, és majd meg kell szüntetni a jelenlegi előfizetési csomagot. Majd elővesz egy T-Home-os szerződést. Mondom ez micsoda? Hát hogy a Digi meg a magyar telekom közötti partner megállapodás, bla bla bla. Na, mondtam neki tegye vissza a papírt a kis mappájába, és húzhat lakásból ahova akar. A qrva anyjukat. (Ja, és kiderült T-Home új belépőként, az ehhez kapcsolt fél éves akcióban lett volna olcsóbb a netem, utána kb ugyanez. Viszont TV, és teló sokkal több.)