IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Egyszer volt olyan hogy 1 hónapot nem fizettem aztán utána a 2-t egyben.Rá is kérdeztem:Ugye nincs több adósság?-Nincs renben van az egyenleg.2 nap múlva jött a következő havi.Azt is befizettem,az utána következő hónaptól állandóan 2 számlát küldenek egy hónapra.A T-pontban pedig azt mondogatják hívjam az ügyfélszolgálatot.Mikor felhívtam ott közölték:"igen tudjuk mostanában így számláz a rendszer,már többen panaszkodtak miatta" pofám leszakad.A legújabb számlámat 29-éig kéne befizetni de nem fogom mert erre a hónapra már fizettem,és ha ezt most befizetem Szeptember elején jön a másik amit Szeptember közepén egy 3. fog követni és már azt sem tudom melyik hónapot fizetem csak azt hogy havonta 2 számlát fizetek ki.De ennek most vége lesz.Bemegyek de kiverem a balhét.