91395

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • fecska
    asszem itt van
  • Nesu
    itt 20 euro a különbseg a ket bot között .szoval nem annyi mint ha szaz lenn .
    ketszer nem megyek allatkertbe ,vagy muzeumba .
  • artivizsla #44983
    Nem olyan rég írt valaki a Fókákról egy pár soros összesítőt, hogy melyikkel jó ill. nem jó repülni. Visszakeresve nem találtam meg, ha valaki megtalálja, beírná újból ? Köszi
  • artivizsla #44982
    Rövidített változatban nem tudnád összefoglalni a lényeget és közölni itt ? Köszi.
  • Vogel
    Jól összerakott elgondolás a cikk, de az összehasonlítás elnagyolt, összecsapott. Kár érte.
    Viszont az utolsó linket ajánlom mindenkinek. Műszaki szemmel nézi, komoly teszteken keresztül veti össze a gépeket. Kicsit macerás az angolszász mértékegységek megértése. (egyébként lefordítottam magyarul az élménybeszámolókon kívül. Kellett beadandóhoz.)
  • mijki
    Csillagok, csillagok...
  • otiq
    Ok értem, akkor ne keressem az "afterburnert" mint kapcsolót.
  • VO101Tom
    Az E-4 -nél a gázkaron a légcsavar állásszög kapcsolója van. A klasszikus (il2) értelemben vett WEP nincs a 109-esekhez. A vészteljesítmény, amit itt egy billentyűvel rákapcsolhatsz a valóságban a gázkar teljesen előretolt állapotát jelentette (a szívótérnyomást kellett egyébként figyelni). Mivel ennek nagyon szigorú használati utasítása volt, és pillanatok alatt szét lehet hajtani a hajtóművet, nem tették a CloD-ba, hogy a "full gáz" tényleg full gázt jelentsen. De beállítható a controlsban, ha valaki mégis így akarná használni.

(majd az E-7/Z -hez lesz GM-1 teljesítménynövelő adalék, de azt meg csak 7000m fölött lehetett bekapcsolni)
  • otiq
    Hát én vak vagyok. Végigscanneltem az egérrel és sehol nem írja ki, de nem is látom a mozgást amikor bekapcsolom.
  • LeonSilver
    Vótmá
  • fridrich
    http://www.youtube.com/watch?v=hIFpzmO9iIw&feature=player_embedded#!
  • Her Laca
    Köszke:) Végül is ráér ,van más dolgom dögivel,de kíváncsi vagyok az elemér 4 re.
  • Sanyo
    Szerintem ma már biztosan nem, a jövő hét végét saccolom.
  • Her Laca
    Van valami hír a hivatalos pöccs ről? Már ,hogy mikor érkezik várhatóan.
    A bétával nincs kedvem vacakolni.
  • lala42
    A gázkaron van az E-4 nél.Nézz le balra és létszik egy kis pöcök mozgás.
  • lala42
    Úgy néz ki. Igaz nem a történelmi hűség a fontos, csak a játék.
  • otiq
    Hol van a wep-nek a kapcsolója? Backspace-el be tudom kapcsolni de nem látom a műszerfalon hogy hol lehetne egérrel benyomni.
  • otiq
    Én fogdostam mindkettőt a mediamarktban olyan idegen volt számomra az a finom könnyű mozgás mint amit megszoktam a régi joyomhoz képest. Bár az il-2 és a rof amivel játszok nem igényli a két gázkart, nem tudom mivel akarod használni. (lockon, DCS)
    A Warthog itt több mint 100 euróval drágább mint az x65f.
  • artivizsla #44966
    Küldöm a teljes cikket, amiben a P51-es és a Me-109-es összehasonlításáról írtak :

P51. vs. Me-109

Küldök még pár hasznos linket is :

1.

2.

3.

4.

5.

Spitfire vs. Me-109
  • Nesu
    Sracok egy nagyon fontos keresem van feletek .
    es kerek mindenkit hogy az aron ne gondolkozzon el ,en nemetorszagban elek itt masok az eletkörülmenyek .
    joyt akarok venni es nem tudom melyiket vegyem meg .
    ket lehetöseg van .
    A10 Wartrhog vagy a Saitek X65F botja .
    jol jön egy kis segitseg .
    köszönöm elöre is
    !!!!
  • Johann Wind
    A "Jojó fiúk"!:)
  • Nesu
    Latod ez biztos hogy azert van elöszlör is ,masodszor jöhet szamitasba a pöcs hibaja
  • Nesu
    A hires "feher kereszt" elitje Hitlernek !!!
  • Johann Wind
    Ez királyul néz ki, új online rep.század lesz?
  • Johann Wind
    http://www.kemma.hu/komarom-esztergom/kozelet/ujabb-reszletek-es-fotok-a-komlodi-repuloroncsrol-399211

Találtak egy fél repülő szemüveget is, ami sztem utal a személyzet szomorú sorsára.A képgaléria végén lévő kitüntetés alapján pedig sztem be lehet azonosítani a legénységet is, mert az összes szovjet kitüntetésen szerepel az adományozás sorszáma is, már ha a kitüntetést a roncsok között találták.Sztem azt a motort jobban is körbeáshatták volna és nem csak úgy "kiszakítani" a földből, továbbá érdemesebb volna a Balatonban kutatni, persze ha esetleg találnának benne vmit, azt őrizni is kellene, nem úgy mint az Il-2-nél aminek ellopták a melső páncélüvegét és elég csúnyán helybenhagyták, sőt a műszerek közül is elloptak néhányat.....

Magyarisztán=kis ország, "kis tenger", kis ész, kis pénz.
  • lala42
    Azt benézte a gyerkőc :-) majd javítva lesz.
    Köszi.
  • feca1229
    Szia Lala42!
    A vízszintes vezérsíkon a trikolor szándékosan van forditva?
    Amúgy nagyon szép munka!
  • repvez
    ezért vagyok dilemmába, mert ide is kéne meg oda is használni
  • LeonSilver
    Faszák.
  • VO101Tom
    Hello. Játékokhoz a 4, de gyorsabb mag jobb mint a lassabb 6. Az csak Maxhoz jó, rendereléshez pl.
  • lala42
    Milyenek a képek?
  • lala42
    Sajna nem olvastam. Igaz a Távoli tűz végén valami régészcsoport keresi az idegen (űrből jött lényt, de ugye csak az agyagtáblát találják meg.) Ellenben szerintem nem volt rossz az a befejezés. A hegyi emberek, akiktől a vasércet bizniszelték, lerohanják a várost. Itt talán njó is volt a befejezése a könyvnek.
  • Fürtös
    A viking trilogia utolsó része az Utolsó Kísértés című könyv.
    Szintén nagyon jó,sőt talán a legjobb,tisztázódik minden amire a távoli tűz végén csak utaltak.
  • lala42

És íme az embléma.
    Az-az századjelvény.
    ChanelRat
  • lala42
  • lala42
  • lala42
  • lala42

• LeonSilver
    Viszonylag kevés film van amit ma már megnézek. Viszont nekem vannak filmjeim amiket szinte bármikor és akárhányszor meg tudok nézni.
    Például én nagy rajongója vagyok Pirx pilóta kalandjainak, imádom Clint Eastwood filmjeit. Abigél, Isten hozta őrnagy úr, Szindbád (Krúdy) is jöhet bármikor. Meg még néhány van de tényleg nem sok.
  • repvez
    Hát patch ide vagy oda , de a mikrolagok ugyan ugy megmaradtak, de lehet hogy csak azért vannak a szaggatások, mert kevés neki a 2 gb ram és az 512 VGA és ilyenkor tölti be a következö adagot.Persze nem gondoltam, hogy fullon fog menni töle, de low beállitás mellett 5-10mp-ként megtorpan a játék 1680x1050es felbontáson.
    HA a közeljövöbe fejlesztek akkor lehet számitani arra, hogy a több magbol jobban profitál a játék mit a magasabb frekitöl?Gondolok itt a 4 mag , de gyorsabban vagy 6 mag lassabb orajelen.