IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Johann Wind #44960 http://www.kemma.hu/komarom-esztergom/kozelet/ujabb-reszletek-es-fotok-a-komlodi-repuloroncsrol-399211
Találtak egy fél repülő szemüveget is, ami sztem utal a személyzet szomorú sorsára.A képgaléria végén lévő kitüntetés alapján pedig sztem be lehet azonosítani a legénységet is, mert az összes szovjet kitüntetésen szerepel az adományozás sorszáma is, már ha a kitüntetést a roncsok között találták.Sztem azt a motort jobban is körbeáshatták volna és nem csak úgy "kiszakítani" a földből, továbbá érdemesebb volna a Balatonban kutatni, persze ha esetleg találnának benne vmit, azt őrizni is kellene, nem úgy mint az Il-2-nél aminek ellopták a melső páncélüvegét és elég csúnyán helybenhagyták, sőt a műszerek közül is elloptak néhányat.....
Magyarisztán=kis ország, "kis tenger", kis ész, kis pénz.