91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
lala42 #45829
Wolfi és Tobzos együttküszködése XD -
Lebowski #45828 Fejlődésnek ára van :) Szerinted engem hányszor puttyogtattak le, mire megtanultam értelmesen célozni a lövészekkel?? :) Legalább gyakorlod a bármilyen szögből történő felszállást :D -
Johann Wind #45827 Ez király.:)
Ez a gép az EADS piros 7-es messer-je, eredeti DB motorral és spanyol Buchon törzzsel, lezuhant már egy párszor.Nem szeretem az ilyen öszvér gépeket, mert ráfogják hogy eredeti, de inkább ezek törjenek mint a szín eredeti gépek. -

-
lala42 #45825 -
messerharcos #45824 nagyon utálom őket, de ma leszedtem egyet, gyönyörű rácsapás volt, ahogy a nagykönyvben megvan irva. Aztán rámjött egy mustang, amit Miki leszedett rólam igy túléltem:) Még 2 másik gépet is leszedtem de azokat nem éltem túl és erre a 3 győzelemre jutott úgy 10-15 halál. De hát mazohisták meg skizók vagyuk
-
Hülyeségeket beszél. :) -
Romeo One #45822 Szerintem e böngésződ van úgy beállítva, hogy kilépéskor törli a sütiket. Innen kezdve nincs mit megjegyezzen az SG. -
Valka #45821 Jó, mert most akarok win 7-re váltani, de a microszop hivatalos kompatibilitás vizsgáló oldala szerint nem menne rajta. -
Nem kell hozzá semmi ,tökéletesen megy win7 64 biten. -
Valka #45819 Szevasztok!
1946 valamelyik patch-e kompatibilissé teszi a játékot win 7 64 bit-el? -
Dehogy értelek félre:) Csak ahogy telnek a hónapok,és nem találom értelmét bekapcsolni a vasat ,lévén alig játsszák a játékot ,nincs társaság,egyedül meg dogpályán unalmas,na szóval telnek a napok ,hónapok és lassan azt veszem észre,hogy már nem is érdekel a dolog. Itt áll egy halom vas,és semmi értelme. És ugye nem az a problémám,hogy nekem nem fut jól,komolyan mondom,full full beállításon röcc nélkül mindenhol,hanem az,hogy másoknak nem és ezért nem jönnek. Szóval elhatároztam,hogy ha ezek a fiúk nem csinálnak valami ütőset ,lassan fél évre rá ,hogy kiadták,akkor inkább szögre akasztom a botot . Úgy érzem ,nem ezt érdemli meg az Il2 es közösség ,ha meg a fejlesztők így gondolják,hát lelkük rajta.Lassan ,mit lassan ,jószerivel már csak a mobilomon netezek,akkor meg minek álljon ebben a pénzem. Ha majd évek múltán meg mégis jó lesz és kedvet kapok hozzá ,hát veszek másik cuccot hozzá.
Na szóval rezeg a léc ,nagyon rezeg. Pedig imádom ezt a szart amúgy:)
De tegnap elindítottam a játékot (vasárnap volt ugyi) és multiban angelus térképen összesen ha voltak 4 en. Ez viccnek is rossz:) Dogpályákat meg unom. Arról ábrándozom,hogy nagy 10-20 fős kötelékben támadjuk Angliát ,bomberek,vadászok,jó 1-2 órás küldetésben,taktikázva stb. De még egy retkes missiót sem lehet csinálni evvel a retekkel. Na kihőbörögtem magam:)) -
-
Komolyan nem értelek Laca.
Megvettél egy halom hardvert, ami kell a virtuális repüléshez. Joy, Track IR stb. Megcsináltad a Track clip pro-t házilag.
Van egy bivaly erős géped, ami még évek múlva is felveszi a harcot bármilyen programmal, amit egy átlagfelhasználó használ.
Miért bontanád el?
Ami már megvan, az kenyeret nem kér, a tiéd. Legfeljebb elcsomagolod, a Track Ir-t, meg a joyt, ha már nincs kedved repülni, berakod a szekrénybe, az nem beszél vissza, nem firkál a falra, de ha mégis kedved szottyan repülni, akkor ott van, nem kell újra kajtatni érte.
Félre ne érts, nem okoskodni akarok.
-
Lysandus #45815 Sokan át tudják szerintem érzeni ennek a Schaschkénak a sorsát. Nem tudom figyelmesen elolvastátok-e, de őt is egy Zajcev szívatta le. :-))) -
Johann Wind #45814 Ja a 109-es elírás a szövegben! -
Johann Wind #45813 Ő Gerhard "Ryzhyy" Schaschke Hptm ha jól értelmezem, akkor azt csinálta, hogy berepült egy orosz reptér fölé nagy magasságban és amikor az orosz vadászok riadóstartoltak ő zuhanásba vitte a gépét és a felszálló vadászokat leszedte.:)
Itt az eredeti szöveg, aki tud jól angolul az legyen szíves és javítson már ki ha hülyeséget írtam.:)
Used Bf 109's high over an enemy airbase to bait the Soviet fighters. As the fighters scrambled, he slipped in behind them at treetop level and shot them down on takeoff. His nickname means "Red Hair", or more correctly, "Carrots". KIA 4 August, 1941 in aerial combat with an LaGG-3 of the 145th Fighter Aviation Regt., flown by Kapitan Aleksandr Zaytsev. Schaschke was killed when he struck the dash at impact (Source: Black Cross, Red Star). Magnus, 22 victories. Bowers/Lednicer, 20 victories. One known victory, a Hudson into the North Sea on 12 June, 1941, 100 km west of Texel. NOTE: SIG Norway reports Schaschke as "POW 4 August, 1941, making an emergency landing at Schongui as a result of battle damage. His R/O, Uffz Michael Widtmann, WIA". Aircraft identification also by SIG Norway.
http://www.aircrewremembrancesociety.com/Kracker/LuftwaffeGermanPilotsS.html -
köszi, már eladtam az enyémet
régóta nem repülök és a cod is egy nagy f**, nem most lesz belőle működő játék
lehet a joyt is eladom, foglalja itt a helyet -
ufftápig :p
Na, meg is rendeltem a CD-t, mégpedig innen. Ma délután találtam a linket, emilben megkérdeztem, hogy van e az üzletben. Már válaszoltak is, hogy van. Imádom az ilyen üzleteket!
-
otiq #45810 Az sg fórum miért nem jegyzi meg az accountomat? Hiába pipálom be, hogy bejelentkezve marad, akkor sem marad pedig a sütik nincsenek letiltva. -
sakkay #45809 Csak abból gondolom, hogy az volt a készítő urak utolsó kommunikációja , hogy pénteken már ne várjuk hétvégén még teszt..ezért bátorkodtam..
-
Én nem értek hozzá és nem szeretnék marhaságot venni ajándékba, ezért kérdezem, hogy a kettő album között mi a különbség??
07a - Century Child (2002)
07b - Century Child (2002) (2008 Finish Edition) -
Fórumon írták? -
Ez a tehetségem. :D -
sakkay #45805 Szegíny Mijki, te mostanában nem tudsz jót csinálni..
de állítom , hogy rendesen kipörgeted a hozzászólásokat másokból, önkéntelenül is.
Elméletileg, lehet ,hogy ma jön a patch. Nem is tudom milyen szót kellene írnom az "elméletileg" helyett. -
Lebowski #45804 Ha úgy látod, hogy olajat ereszt a spit, akkor ne hogyj a szemednek, és pumpáld addig, amíg bírod :) Sokáig tud még úgy repülni :) -
messerharcos #45803 hogy annyira ne legyen off, jövök a zerstöreres élménybeszámolómmal, először is megváltoztattam a nicknevem olyan béna vagyok ezekkel a gépekkel, spit vs-en 410-el lekaptam egy spitet 4k ról zuhanófékkel zuhanva, aztán megfüstöltem egy mustangot ami lelőtt. Afrika felett 110-essel ellőttem egy spit motorját aki motor nélkül is utolért és lelőtt. (na ezért jó h nicket változtattam addig is). aztán ju 88 c-vel repültem, és mig levelstabi be volt nyomva és elmentem kajálni, az ai lelőtt egy spitet nekem. Aztán felmentem rcafra, ott lelőttem 200 méteren repülő ki 84-et aminek nem volt energiája, mert nemrég szállt fel, spitet akit megfüstöltem, megpróbált eltüzni, de követtem reptérig, meg egy jó rácsapásból egy dogoló szuperratát. De mindehez olyan jó 30 szor biztosan leszedtek. Ja és a szuperratát nem hatja meg ha szemből meglövöm, 2 szer is túlélte és lelőtt még utána. -
Ha a héten nem jön pöccs( Szepy ezért szét minuszollak:XD ) akkor lehet eladom a TR -t. Ha addig nem találsz szólj rám. De akkor lesz egy G940 is ,meg lehet egy gtx580. Unom a várakozást. -
Lebowski #45801 Most nyáron szerettem volna szétszedni az egyik legomat (ezüstnyíl) és átalakítani kamionná, de sajnos nem maradt rá idő, mert túl sok fröccs termett a bokorban, és hát ugye azt pusztítani kell :)
Imádom a legot :) -
Persze, én is. De itt a mögöttes mondanivaló a lényeg ;) -
Én meg 47 évesen is, az unokámmal ;)
-
Lebowski #45798 Az, hogy kinek milyen zene jön be, teljesen egyéni. Nyilván ennek az alulmutált Bieber gerkőcnek a zenéje nem téged céloz meg mint célközönség. Mindemellett a srác mögött elég erős és kurvajó menedzsment áll. Innentől kezdve meg el lesz adva.
Amúgy hozzátenném, hogy én még 16 évesen is leültem legozni... :) -
Glo #45797 Nemtom Leon, én akkor is tudtam, hogy a DireStraits isteni zene, mikor ezek a Zsé kategóriás elöadók sehol se voltak.. -
Én nem olyan régen olvastam egy nagyon-nagyon fasza hszt egy klippehz. Ott is leszarozot valaki valamit (igaza volt teljes mértékben) és erre jött kb. a következő válasz, amivel én 100%-ig egyetértek és azóta "terjesztem" én is.
Szóval ha nem lennének iylen szarok akkor honnan tudnád, hogy a jó jó?
Szóval ha nem lenne fogkrém béla akkor miből tudnád, hogy (mondjuk) a Dire Straits fasza zenét csinál?
Szükség van ezekre is Mijki csak nem kell velük foglalkozni. -
Glo #45795 Mijki, komolyan.. muszáj ezt a fórumot ilyenekkel szennyezni? Menj, verd a fejed a falba, mi nem vagyunk rá kíváncsiak :)
Kösz -
OFF:
Kiegészítés:
ON: -
OFF:
Újabb amerikai génh******. Inkább nem mondom ki. :D Az új Bieber enyhén szólva szar klippje(de én se csináltam jobbat, de szerintem csinálnék :D) nagyon gyenge lett. MattyB hát, hogy is mondjam. Most hagyd abba. Inkább legózz, építs homokvárat, húzd meg a lányok haját, felőlem akár le is ugorhatsz egy 10 emeletes ház tetejéről is, csak hagyd a rappelést. Inkább bízd ezt a profikra. Ők tudnak valamit, amit te sose fogsz. De komolyan nem értem a mai csajokat. Elmegy előttük az a Biber gyerek, 10kg csont és bőr, női frizura+női ruhák, és erre lesz ne**** a bugyijuk. Ez elég gáz. :(
Na de most jöjjön a klip(+18):
<div>
ON:</div> -
srácok
nincs vkinek akármilyen eladó trackir-je? sürgősen kéne egy ismerősömnek
ha esetleg van akkor pls a [email protected] írjatok
köszi -
Látod ezt nem is tudom igazából. Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy ez itt egy kis baráti társaság. A barátok pedig (legalább is az igazi barátok) bármiről tudnak beszélgetni. Hiszen alapvetően nem az a fontos, hogy kétszázadszor is kitárgyaljuk mondjuk az Immelmann végrehajtásának mikéntjét (persze ez is, mert mégis csak röpcsis topik) hanem az, hogy jól érezzük magunkat egymás társaságában. Nekem legalábbis ez a fontos és én így gondolom. -
Johann Wind #45790 Mi számít offnak?