IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Dehogy értelek félre:) Csak ahogy telnek a hónapok,és nem találom értelmét bekapcsolni a vasat ,lévén alig játsszák a játékot ,nincs társaság,egyedül meg dogpályán unalmas,na szóval telnek a napok ,hónapok és lassan azt veszem észre,hogy már nem is érdekel a dolog. Itt áll egy halom vas,és semmi értelme. És ugye nem az a problémám,hogy nekem nem fut jól,komolyan mondom,full full beállításon röcc nélkül mindenhol,hanem az,hogy másoknak nem és ezért nem jönnek. Szóval elhatároztam,hogy ha ezek a fiúk nem csinálnak valami ütőset ,lassan fél évre rá ,hogy kiadták,akkor inkább szögre akasztom a botot . Úgy érzem ,nem ezt érdemli meg az Il2 es közösség ,ha meg a fejlesztők így gondolják,hát lelkük rajta.Lassan ,mit lassan ,jószerivel már csak a mobilomon netezek,akkor meg minek álljon ebben a pénzem. Ha majd évek múltán meg mégis jó lesz és kedvet kapok hozzá ,hát veszek másik cuccot hozzá.
    Na szóval rezeg a léc ,nagyon rezeg. Pedig imádom ezt a szart amúgy:)
    De tegnap elindítottam a játékot (vasárnap volt ugyi) és multiban angelus térképen összesen ha voltak 4 en. Ez viccnek is rossz:) Dogpályákat meg unom. Arról ábrándozom,hogy nagy 10-20 fős kötelékben támadjuk Angliát ,bomberek,vadászok,jó 1-2 órás küldetésben,taktikázva stb. De még egy retkes missiót sem lehet csinálni evvel a retekkel. Na kihőbörögtem magam:))