IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    hogy annyira ne legyen off, jövök a zerstöreres élménybeszámolómmal, először is megváltoztattam a nicknevem olyan béna vagyok ezekkel a gépekkel, spit vs-en 410-el lekaptam egy spitet 4k ról zuhanófékkel zuhanva, aztán megfüstöltem egy mustangot ami lelőtt. Afrika felett 110-essel ellőttem egy spit motorját aki motor nélkül is utolért és lelőtt. (na ezért jó h nicket változtattam addig is). aztán ju 88 c-vel repültem, és mig levelstabi be volt nyomva és elmentem kajálni, az ai lelőtt egy spitet nekem. Aztán felmentem rcafra, ott lelőttem 200 méteren repülő ki 84-et aminek nem volt energiája, mert nemrég szállt fel, spitet akit megfüstöltem, megpróbált eltüzni, de követtem reptérig, meg egy jó rácsapásból egy dogoló szuperratát. De mindehez olyan jó 30 szor biztosan leszedtek. Ja és a szuperratát nem hatja meg ha szemből meglövöm, 2 szer is túlélte és lelőtt még utána.