91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hotfixet feltetted? A kis 2MB-os javítást? -
Ezek a beállítások. -
15866 ot.
London felett mondjuk kicsit kevesebb az fps de teljesen folyamatos akadás mentes még úgy is,hogy rommá lőttem minden épületet. Viszont lezuhantam,felrobbant a gép és megfagyott a játék.Na még nézegetem. -
Hangokat a játékban fel kell tolni, és inkább a hangszórón halkítani, nekem ez segített rajta.
A színek fakóbbak? Melyik patchet tetted fel? :) Nálam nagyon kontrasztos, sötét lett. A kabinon és a kifutón látni igazán... -
A revi igen halovány, a színek is fakóbbak,a PP-t elég jól kezelte automatán,de még nézegetem. E4 az remek 5 enemit lekaszáltam egyszuszra .
A géppuskák hangja olyan semmijen,az ágyúk már dübörögnek. -
zmok #45946 Az alsó lövész a legutóbbi low pass miatt nem áll szóba velem.
-
Tesztelgettem kicsit az auto PP-t, nekem tetszik, BnZ-nél teljesen jó, fordulózáskor, közeli légi harcban, vagy pl felhúzás utáni dugónál viszont meghülyült (letekerte nagyon). Ilyenkor kikapcsolom az automatikát, visszaállítom 2200-2500 közé, és újra bekapcsolom.
Hosszabb repülésnél viszont a teljes gázhoz állítja, tehát visszavett gázzal zuhansz, akkor nem tartja jó értéken. De ennek pontosabban utána kell nézni, hogy hogyan kellene működnie. -
Külön rendszer az automata hűtő és az automata légcsavar állásszög. Mindkettő alapból be van kapcsolva, és a manuális vezérlés addig nem is működik, míg ki nem kapcsolod. Controlsban be kell állítani gombot a Radiator és a Prop Pitch automatikára. -
Ha lefagy, akkor Luthier a következőt kérte:
Fagyáskor a játék fő könyvtárában lennie kell egy Cppcrash (Appcrash? - nekem mág nem volt ilyen) mappának, amiben .dmp file-okba írja a crash-log -ot. Kéri, hogy ezeket a fileokat e-mailen küldjök el a ishevchenko kukac 1cpublishing.eu címre, benne a gép konfiggal, és mit csináltál, amikor épp meghótt a játék. A beta elsődleges célja kiszűrni ezeket a fagyásokat. -
Az e4 autó prop-ot azt be kell kapcsolni ,vagy van magától?
Ja elindult. -
Mindent másolj be abba a mappába, amit írtam. Ami mappa létezett, azt felülírja, ami még nem, azt létrehozza... -
Launcher működése leállt ,fogad ha el akarom indítani. -
Ez megvan de azt a retek music mappát hová? Olyan nincs sehol. -
Program Files x86\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\
itt írj felül minden file-t, majd szedd le ezt:
Ezt is tömörítsd ki, és másold rá. A beta patch olyan 600MB, ez a hotfix 2MB. -
Nem tudom, Ju88-ra még nincs típusom :)
Controlsban nézd végig miket lehet beállítani. De szerintem a gyújtót és a késleltetését csak a fegyverzet panelen állíthatod (offline ez nem működik). -
Na hova kell ezt a BÉTÁT bemásolni? már jó rég nem csináltam.
A music mappát azt hova a többi megvan
-
Lysandus #45935 Az alsó lövészt leküldöd a bombatérbe egy csavarkulccsal. Ha külső függesztmény a bomba, akkor lehet, hogy eléri kézzel!
Komolyra fordatva: fogalmam sincs. -
zmok #45934 Sziasztok!
A bomba késleltetését repülés közben is tudom állítani?
JU 88-al szeretnék kis magasságból bombázni.
, -
Szokták azt mondani, hogy akinek kalapácsa van, az mindent szögnek lát :) Il-2 motor már nem tudta kiszolgálni ezt a játékot, de Oleg sokáig csak azt erőltette. Olvastam, hogy próbálgattak ilyen-olyan játék engine-eket is, amik persze megint nem voltak jók. Sok a pletyka, és kevés az érdemi infó, de ha Oleg olyan fasza munkát végzett volna 5 évig, akkor 1. nem lép le kiadás előtt, 2. nem így nézett volna ki a CloD mikor megjelent :)
A jófejeskedésben nem értünk egyet, így is sokan anyázzák a játékot, nem hülyék még az összes XP-t használót (akik ráadásul úgy vették meg a játékot, hogy a dobozán rajta volt a kompatibilitás) magukra haragítsák.
A hotfixet viszont feltettem, kipróbáltam most off és online is, működik, teljesen jó high effects-el, nem akad, még zoomoláskor sem. Stabil 50-60 fps volt a dogszerveren. Szal még az is lehet, hogy ez a beta-beta nem is lett olyan rossz. Azt kell tesztelni, hogy hosszú távon mennyire stabil, vannak-e olyan fagyások, mint eddig. -
R.I.P. Köszönöm neki összes telefonom, és a fél számítógép-gyűjteményem... -
én nejhezen tudom elhinni, hogy Oleg öt éven keresztül rossz döntéseket hozott volna. Azért ő nem kezdő már a szakmában.
A másik meg hogy mit "jófejeskednek" az xp-t használókkal? Pont hogy nem kéne ebben a helyzetben.
na ez megint jó vitatéma lesz, persze nem kell egyetérteni velem :) -
Mindezt elmondják minden peccsnél, csak dátumot nem írnak. Mi értelme, ha ők sem tudják mivel hogy haladnak? Írják, hogy éjjel nappal ezt csinálják, felvetek új embereket, csinálják ahogy tudják. Teljesen nulláról írták újra a hangokat, a video részt. Most állítólag a DirectX9 és az XP kompatibilitás miatt vannak ezek a szívások (nem a robbanás bug) (hozzáteszem, ezeket a szoftvereket már a gyártóik sem támogatják, ezen megy a fórumozás, hogy akkor Luthierék miért). Gondolom jófejségből azokért, akik XP-t használnak még. A robbanásos fagyásra meg kint van a hotfix (még nem próbáltam). Szal Laca, felteheted nyugodtan, mi egész jól elvagyunk esténként. Il-2 vel is elvoltunk, pedig az mennyivel izébb így CloD után...
Luthier kapott sok hideget meleget, főleg mikor kiadták. A SimHQ-ra írt egy srác, hogy ő ismeri az 1C benfentes dolgait, Luthier kiadás előtt kb egy évvel kapta meg a projectet, mert Oleg lelépett (pontosabban rátolták). Egy éve volt rá, hogy idézem "helyretegye az előző 5 év rossz döntéseit". Hogy egyáltalán ki tudtak adni valamit, az már neki köszönhető. Én nemtom ebből mennyi igaz, nem tudom, hogy mennyivel gyorsabban lehetne ezzel haladni, nem tudom, hogy aki emberek dolgoznak most náluk, egyáltalán van-e közük az Il-2-höz, nem is idegesítem magam ezen. Amíg nem rakják össze annyira, hogy online wart lehessen repülni addig legalább van idő megtanulni. A meszán kívül nincs olyan gép, amire pl én azt mondanám, minden apróságot ismerek rajta és bátran elmennék bevetésre. Jó, talán még a Stuka. -
Glo #45929 Torony: Landoláskor kissé balra került a pálya középvonalától!
Pilóta: Valóban, a másodpilóta meg kicsit jobbra.
-
Pilóta: Ismeretlen reptér ami felett körözök! Azonosítsa magát!
-
Pilóta: Torony, eltévedtem egy baromi nagy tó felett, segítseget kerek a hazavezetö irányhoz!
Torony: Rendben, tegyen 4 90 fokos fordulót hogy azonosíthassuka radaron.
kis idö múlva
Torony: Azonosítva! Ezonnal forduljon 270 fokra! A baromi nagy tó ami felett köröz az Atlanti óceán.
-
Torony: C130, a landoló zónában erös a forgalom, csökkentse a sebességet 180 csomóra.
Pilóta: Rendben, sebesség 180 csomó.
Torony: A forgalom még mindig erös, csökkentse a sebességet 160 csomóra!
Pilóta: Rendben, sebesség 160 csomó.
Torony: A forgalom még mindig erös, sebességet csökkentse 150 csomóra!
Pilóta: Torony! Tudja maga mennyi a C130 átesési sebessége?
Torony: Nem tudom, kérdezze meg a másodpilótát..
-
Torony: PanAm 1354, felszállás engedélyezve!
nincs válasz
Torony: PanAm 1354, felszállás engedélyezve!
nincs válasz
Torony: PanAm 1354, felszállás engedélyezve! Az istenit maga olyan mint a feleségem, neki is hiába beszélek.
Pilóta: Itt PanAm 1345, ha a feleségét is rendesen hívná talán ö is válaszolna.
-
Torony: Forduljon 270 fokról 290 fokra, és folyamatosan jelentsen.
Pilóta: Vettem, fordulunk 270-röl 290-re. 270.. 271.. 272.. 273..
- -
otiq #45928 Hát ez lol. Megtetszett az Ég urai sorozatból a fóka után még másik 5 repülő és utánaérdeklődtem, hogy hol lehet megvenni. A raktárukba ha elmegy az ember készpénzért megveheti. A címük Bp. X.ker. Újhegyi út 5.... Én a 4-ben lakom. :) -
Lysandus #45927 Otthon végezhető szimulációs gyakorlatok a haditengerészet - köztük repülőgép-hordozók - iránt érdeklődőknek:
Itt
Jó az egész, egy dolgot emelnék ki itt:
"Vásároljon egy használtautó- kereskedőtől egy legalább harmincéves sportautót. Három, magasan képzett szakember vizsgálja át az autót minden egyes használat előtt, majd adja oda egy kamasznak, akinek egy hónapja van jogosítványa, és úgy vezet, mintha állandóan Forma-1-es versenyen venne részt. Amikor a kölyök visszahozza az autót, panaszkodjon önöknek mindenféle hibás működésre, homályos, érthetetlen kifejezéseket használva. A három ember vizsgálja át a kocsit, majd ezt ismételjék meg naponta kétszer, akkor is, ha senki sem használta. Minden harmadik napon cserélje ki a generátort, vagy a kormánykereket. Minden 7., 14., 28. és 56. napon szedje szét és rakja újból össze a sportkocsi valamelyik rendszerét. Félévente teljesen szerelje szét, és rakja össze."
Ők vajon kik lehetnek? És kinek a szimulálását szolgálja a kamasz, akinek egy hónapja van jogsija? :-))) -
Solt #45926 Ennyi! Csak ugye ehhez gerinc kéne... -
Patch hotfix, azért amikor a bétát is patchelni kell, valami nem az igazi. Linkek kibővítve. -
Lebowski #45924 már csodálkoztam egy icipicit:) -
Szepy2884 #45921 Megtörtént pilótasztorik
-Torony: Ön most egy Airbus 320 vagy 340?
-Pilóta: Egy 340 természetesen!
-Torony: Akkor ebben az esetben lenne szíves a start előtt a másik két hajtóművét is bekapcsolni?
-Pilóta: Jó reggelt Pozsony!
-Torony: Jó reggelt. Csak tájékoztatásul: itt Bécs beszél.
-Pilóta: Én most éppen leszállok Pozsonyban.
-Torony: De ez itt tényleg Bécs.
-Pilóta: Bécs?
-Torony: Az.
-Pilóta: De hát mi... Pozsonyba tartunk.
-Torony: Akkor szakítsa meg a leszállást, és repüljön balra.
-Pilóta: Csak nagyon kevés üzemanyagunk van! Sürgős intézkedést kérünk.
-Torony: Mi a helyzetük? Nincsenek a képernyőmön.
-Pilóta: A 2-es kifutón állunk, és már egy örökkévalóság óta várjuk a tankautót.
-Pilóta: Felszállási engedélyt kérünk.
-Torony: Bocs, de nem kaptuk meg a repülési tervüket. Hova szeretnének repülni?
-Pilóta: Természetesen Salzburgba, mint minden szerdán.
-Torony: De ma kedd van!
-Pilóta: Mi? ... Ja, akkor ma szabadnaposak vagyunk.
-Torony: Magasság és helyzet?
-Pilota: 1.80 magas vagyok és baloldalt elöl ülök.
-Torony: Van elég üzemanyaguk vagy nincsen?
-Pilóta: Igen.
-Torony: Igen mi?
-Pilóta: Igen, Uram! -
Erről van szó! Én is sokszor elmondtam már, más dolgokkal akár IRL-el kapcsolatban is.
Az emberek megértik ha probléma van és az emberek kurva toleránsak tudnak lenni ha nyíltan és őszintén megmondják, hogy mi a helyzet, mit tesznek és mikorra várható az akármi.
Mondják meg, hogy bocs fiuk-lányok, ezt elkúrtuk, nem kicsit, nagyon. Dolgozunk rajta éjt nappallá téve de annyira szar a fos, hogy (mondjuk) 4 hónap kell, hogy rendbe tegyük. Tényleg csak ennyi kellene. szerintem -
azért nekem ez fura hogy kb hat éve rossz irányba mennek, kiadnak egy béta játékot, majd kb fél éve foltozgatják, de szinte semmi eredménye
most ne azt nézzük hogy mi ment a háttérben Olegéknél, de az il2 után így elbaxni vmit, hát ehhez is tudás kell
azt amúgy egy percig sem gondoltam, hogy pár hónap alatt rendbe fogják hozni a játékot, és sajna úgy néz ki igazam lett
erre szerintem még hat évet várhatunk -
Pedig evvel a tákolással rábasznak. El fog fordulni tőlük egy csomó megszállott ,és ezt meg fogják érezni az amúgy is szűk piac miatt .
Megint kapkodás van ahogy nézem ( vagy tehetségtelen idióta banda az egész) (vagy csak el vannak vidáman az irodáikban),ahelyett ,hogy kiadnának egy levelet,amiben elnézést kérnek ,és meghatároznának egy időpontot amire garantálják,hogy megcsinálják tökéletesre a játékot. Ha már félig készen kiadták. És akkor befogom a számat. -
Lebowski #45917 Azért béta, hogy ne legyen agyforrás a bugok miatt :) Pár évhez képest, most már mi az a pár hét, mire megjön a végleges? :D Türelmetlen banda :D -
Ezen mondjuk eldobtam az agyamat én is. Oké, hogy ez még csak béta, de hát a kurva életbe nem azért költöttem egy valag zsetont erre a redvás komputerre (és szinte csak a CloD miatt!!!!), hogy most le kelljen vennem a grafikát a béka segge alá.
Én eddig sohasem bántam meg, hogy egy szoftverért pénzt adtam (a RoF-al ne mnagyon játszok, de meg nem bántam, hogy megvettem). Úgy gondoltam, hogy igen is "megérdemlik" a fejlesztők , hogy pénzt adjuk a munkájukért hisz' nekik sem köszönömre adják a kenyeret a bótba. Lehet, hogy ez lesz az első?? -
Nocsak? Kiárusítasz? -
eladó egy sima x52, alig használt, szinte új
ha kell vkinek írjon
[email protected] -
Jut eszembe.
R.I.P. Steve Jobs
-
Miket olvasok. Le kell venni az effekteket,nem működnek a dolgok stb.
No asszem hagyom a francba, nem akarok én idegeskedni ,meg kísérletezgetni. Ahogy látom ,ezek talán jövő karácsonyra csak elkészítik normálisan a játékot. -
messerharcos #45911 Háháháhá adtam Mikinek egy minuszt:D 5 után egyes
tegnap amugy lehivtam őt is inni aminek az lett a vége hogy megint egyedül ittam meg a 2 dekás royalt
Nem baj de azért lezülesztem a gyereket mert már időre nem ért haza
-
Passzolom akkor. Engem nagyon ritkán talál el bármilyen légvédelem...