IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Mindezt elmondják minden peccsnél, csak dátumot nem írnak. Mi értelme, ha ők sem tudják mivel hogy haladnak? Írják, hogy éjjel nappal ezt csinálják, felvetek új embereket, csinálják ahogy tudják. Teljesen nulláról írták újra a hangokat, a video részt. Most állítólag a DirectX9 és az XP kompatibilitás miatt vannak ezek a szívások (nem a robbanás bug) (hozzáteszem, ezeket a szoftvereket már a gyártóik sem támogatják, ezen megy a fórumozás, hogy akkor Luthierék miért). Gondolom jófejségből azokért, akik XP-t használnak még. A robbanásos fagyásra meg kint van a hotfix (még nem próbáltam). Szal Laca, felteheted nyugodtan, mi egész jól elvagyunk esténként. Il-2 vel is elvoltunk, pedig az mennyivel izébb így CloD után...

Luthier kapott sok hideget meleget, főleg mikor kiadták. A SimHQ-ra írt egy srác, hogy ő ismeri az 1C benfentes dolgait, Luthier kiadás előtt kb egy évvel kapta meg a projectet, mert Oleg lelépett (pontosabban rátolták). Egy éve volt rá, hogy idézem "helyretegye az előző 5 év rossz döntéseit". Hogy egyáltalán ki tudtak adni valamit, az már neki köszönhető. Én nemtom ebből mennyi igaz, nem tudom, hogy mennyivel gyorsabban lehetne ezzel haladni, nem tudom, hogy aki emberek dolgoznak most náluk, egyáltalán van-e közük az Il-2-höz, nem is idegesítem magam ezen. Amíg nem rakják össze annyira, hogy online wart lehessen repülni addig legalább van idő megtanulni. A meszán kívül nincs olyan gép, amire pl én azt mondanám, minden apróságot ismerek rajta és bátran elmennék bevetésre. Jó, talán még a Stuka.