IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Szokták azt mondani, hogy akinek kalapácsa van, az mindent szögnek lát :) Il-2 motor már nem tudta kiszolgálni ezt a játékot, de Oleg sokáig csak azt erőltette. Olvastam, hogy próbálgattak ilyen-olyan játék engine-eket is, amik persze megint nem voltak jók. Sok a pletyka, és kevés az érdemi infó, de ha Oleg olyan fasza munkát végzett volna 5 évig, akkor 1. nem lép le kiadás előtt, 2. nem így nézett volna ki a CloD mikor megjelent :)

A jófejeskedésben nem értünk egyet, így is sokan anyázzák a játékot, nem hülyék még az összes XP-t használót (akik ráadásul úgy vették meg a játékot, hogy a dobozán rajta volt a kompatibilitás) magukra haragítsák.

A hotfixet viszont feltettem, kipróbáltam most off és online is, működik, teljesen jó high effects-el, nem akad, még zoomoláskor sem. Stabil 50-60 fps volt a dogszerveren. Szal még az is lehet, hogy ez a beta-beta nem is lett olyan rossz. Azt kell tesztelni, hogy hosszú távon mennyire stabil, vannak-e olyan fagyások, mint eddig.