91390
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na bakker:(
Már a Martin-Baker ben sem lehet bízni? -
Solt #46871 Ha lehiggadtam az ArmA2 telepítés okozta stressz után, akkor ránézek... :D Bár mire a steam leszedi... :)
( Köszönöm! :) ) -
Értem.
Na akkor sok szerencsét hozzá:) használd egészséggel :))
Azért egy próbát csinálhatnál,joy nélkül,london felett csak úgy bill el.
Fps-t lehet mérni úgy is:)
-
Solt #46869 Még nem próbáltam... dobozolva van a G940, így repkedés most nincs... :(
ArmA2 alatt durván megy... jó 80-85% plusz! Nem hittem volna... ráadásul csak a 6950 órajelein megy, és ugye a proci sem igazán passzol hozzá! :) -
Na milyen az új vga val a cod? Hasít?
Érdekes ez a 25 fps,mert nálam stabil 50-60 .
Nálad az a cpu a kevés ha így van, sandyval nincs ilyen probléma asszem. -
sakkay #46867
-
Solt #46866 Erős béta? Attól ez messze van! :D Az élsimítás nem érdekes, hanem gyakorlatilag nulla... az fps eltűnés a kiváló programozói képességeket szemlélteti... olyan szép, amikor a nasa-tól kölcsönkért gépen 15 fps-t bír kicsiholni magából úgy, hogy közben mind a cpu, mind a gpu kihasználtság 25% alatt van... -
Ez nekem is feltűnt, a korábban készített skinek szinte téli festésnek tűnnek :/ -
sakkay #46864 Egyenlőre ez van.. -
Feró Flex #46863 Hú de fakó ez a Clod kérem,meg mintha valami erős bétát tesztelnék...Élsímítás is érdekes.Néha hává lesz az fps?! -
Lysandus #46862 Én is... -
Il-2-ről beszélek. -
otiq #46860 Tegnap 4-5 fagytam ki az ATAG szerveren pedig már a grass-t is kikapcsoltam.
Jó lenne ha megoldanák a launcher.exe kifagyást. -
Nem is volt szó optimalizálásról, én is sok helyen olvastam, hogy hiányolják ezt, de amikor már a beta kint volt, akkor is megmondták, hogy az új hang engine-t tesztelik és próbálják megtalálni az online játékoknál lévő rendszeres fagyások okát.
Teljesítmény optimalizációról szó sem volt.
Az majd most jön -elvileg- az új video engine-el. -
hát ez nem valami sok, azt hittem optimalizálják egy kicsit jobban a dolgokat :S -
Lysandus #46857 A valóságban biztos így volt. De én az Il-2-ről beszéltem. :-) Ott egy Fóka pont úgy viselkedik két mk 103-mal, mint két mk 108-al. -
Mk103-mal szerintem jóval rosszabbul viselkedik a fóka, hiszen eleve gondolán van. Végsebesség vesztés a legmarkánsabb, a többiről nem is beszélve.
A szárnybelibegés meg a szinkronizáció nehézségei miatt olyan amilyen. A mérnökök ezt nem tudták kiküszöbölni. -
Lysandus #46855 Én T-34-est EGYSZER kilőttem CR 42-sel Bellumon. A mai napig nem jöttem rá, hogy sikerült. :-))) Biztos valami bug.
Viszont sikerült T-34/85-öt kiszedni Do-335-el. Az Mk 103-as ágyúval, kb 30-40 fokos süllyedésben. Egy lövéssel kivitte. Megjegyzem egy így korrekt, az Mk 103 nagy torkolati sebességű 30 mm-es ágyú volt.
Próbáltam utána A8-as és A9-es Fókával is, azt is lehet Mk 103-al szerelni. Egy a gond vele: nagy sebességnél +500 km/h is iszonyúan rázza a gépet, tehát össze-vissza szórja a lövedékeket. (Do-335-nél nincs ilyen.) Egy előnye van: ugyanúgy viselkedik vele a Fóka, mint az Mk 108-assal, pedig az Mk 103 a valóságban kb háromszor olyan nehéz volt. -
Nem nagyon, az E4-es végleges patch volt az utolsó. -
Off:
itt csapatjátékra legfeljebb warokon számíthatsz, jah és készülj fel hogy a külföldi public szerók tele vannak rpg-ző hülye gyerekekkel, amúgy jó kis hentek vannak IRAM szerver nagyon jó, ott még csapatjáték is van esténként
On:
Javult már valamit a ClOD vagy még mindig nagyon bugos, nem volt mostanában időm rá sajnos :S -
OFF:
Origin-en feltudtok venni nevem mijki ; email: [email protected]
Ui.: A BF3 hamarosan meglesz, és főleg a csapatjátékra utaznék rá Conquest mapokon, nem frag hajhász vagyok. Imádtam BF2-ben az ellenség mögé lopódzó küldiket. :D
ON: -
Glo #46851 Nocsak, Maggi újra nekiállt repülni? 
Eléggé érzi az elétartást. Meg tuti nem TrIR-el repül, a fejmozgása HatSwitch-es, mint nekem volt az il2-ben :) -
Igen. De azért (nekem) Morricone a félisten. Persze "kicsit" elfogult vagyok, mert nagyon-nagyon szeretem ezeket a régi, úgynevezett spagettiveszterneket. Persze a többi filmzene is nagyon ott van a szeren, gondolj csak mondjuk A Profi fő nótájára (Chi Mai) -
Johann Wind #46849 ÖÖÖ tudom hogy ez egy játék, méghozzá elég sok hibával.
Én D5-ös Stuka 20 miliseivel szoktam aprítani a BT-ket.:)
De ehhez a vashoz KV1 már keményebb "konzervnyitó" kellett, mondjuk 37 milis vagy ami a tuti 75 milis.Offline játszottam és G Stukával rácsaptam 4 KV1-re 6x eltaláltam őket hátulról abból 4x mindkét lövedék célba talált és meg sem kottyant nekik, egyet sem bírtam kilőni, bár én is hibás voltam, mert legtöbb lövésem a torony hátulját érte. -
Azért Ő is megér egy misét :) -
Lehet a felvétel nem adja vissza a remegést,azt se tudni mivel vette fel a track et. -
Jó hír hogy a ClOD-hoz keresnek további munkaerőt (programozókat), tehát nem úgy tünik hogy be fog fulladni a project. Pedig kissé tartottam tőle, nem hiszem hogy túl nagy eladást sikerült eddig produkálniuk. -
Nem nem. lalanak igaza van, nem remeg a gép, Én is a célzás miatt linkeltem be, mert tény, hogy rohadt jól céloz a srác. de a gépével nincs minden rendben... -
Gondolom azért furcsa a srác ,mert nem használ tr-t és ahogy nézem mindig bekapcsolja a célzó nézetet. Amúgy csak jól lő, de pl tr-el már nem lenne ilyen pontos.Én pl csak simán behajolok a revi elé nem váltok nézetet, ez kicsit nehezíti a dolgot, viszont élethűbb. No meg a ffb-s joy rángása sem célzáskönnyítő dolog.Mindazonáltal semmi extra nincs M. X ben aszondom.Lőttem már le a csatorna fölött:) És én béna vagyok mint köztudott. Csak annyit tudok javasolni srácok,hogy kitartás elvtársak,kitartás. -
OFF:
Majd megnézem akkor én is :D
sakkay #46842 off Mijki az 1.5 hoi 3 motherlandos patch-et próbáltad már? Sokat javítottak az ai. De tényleg. Azért sikerült szept. végére elfoglalnom Moszkvát,(Barbarossa kezdéssel vh.fokon) Ennek ellenére tényleg brutális,nagyon sokat kellett agyalnom..
on -
Lebowski #46841 Na jó, de Te is mindig a csalók közé tartoztál :) -
Nekem ez a kedvenc:
-
Valaki priviben legyen szíves leírni a 77-esek TS címét. Köszönöm. -
Apa a fiának:
- Fiam, valami el kell mondanom.
Én Csernobilban születtem.
A fiú búsan lehajtja a fejét.
- És tudnod kell még valamit: Anyád is Csernobilban született.
Majd a fiú lehajtotta a másik fejét is. -
OFF:
Fenn van a Win7! Jövök BF3! :D
Azzal sem. Komolyan. Ha levágom mind a két füled, nem látsz. A szemedre csúszik a sapka ;) -
persze hogy nem lát, csak kontaktlencsével :D -
Régen offoltam már :D szóval off.
Most mondja valaki, hogy nem Isteni, zseniális és utánozhatatlan a MESTER!!
(aki ilyet mond annak levágom mindkét fülét és megvakul. tényleg, tudtátok, hogy ha valakinek mind a két fülét levágják az nem lát?)
-
sakkay #46833 Persze csak óvatosan,mert pár embernek nem jött be.