IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #46855 Én T-34-est EGYSZER kilőttem CR 42-sel Bellumon. A mai napig nem jöttem rá, hogy sikerült. :-))) Biztos valami bug.
Viszont sikerült T-34/85-öt kiszedni Do-335-el. Az Mk 103-as ágyúval, kb 30-40 fokos süllyedésben. Egy lövéssel kivitte. Megjegyzem egy így korrekt, az Mk 103 nagy torkolati sebességű 30 mm-es ágyú volt.
Próbáltam utána A8-as és A9-es Fókával is, azt is lehet Mk 103-al szerelni. Egy a gond vele: nagy sebességnél +500 km/h is iszonyúan rázza a gépet, tehát össze-vissza szórja a lövedékeket. (Do-335-nél nincs ilyen.) Egy előnye van: ugyanúgy viselkedik vele a Fóka, mint az Mk 108-assal, pedig az Mk 103 a valóságban kb háromszor olyan nehéz volt.