91390

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca

Ez nagyon nagy.
  • Her Laca

Az első szám a bevetéseket a második a légi győzelmeket mutatja.

Srácok:) Most néztem és meglepődtem de nagyon.
    2 nap repkedtem az ATAG on ,és ez lett az eredménye.
    Úgy tűnik ,hogy jó az a taktika amit a nagy elődök (már az igazi VH-s pilóták) kidolgoztak az működik. Egyszer se lőttek le,azt hozzá tenném.
    A lényeg,hogy nagyon ritkán dogolni,ha egy kicsit is necces kezd lenni a helyzet akkor lelépni,és mindenek felett megőrizni az energia fölényt.
    Pont tegnap mondtam Pogiéknak,hogy érdekesen harcolnak a szövetséges pilóták. Még ha szintben azonos energia szinten is találkozunk ,ők azonnal vízszintes fordulóba rántják a gépüket ,míg én függőleges manővert kezdek. És ezt utána csak fokozzák az éles berántásokkal.
    Persze vannak akik nem így tesznek,de ők vannak a kevesebben,velük harcolva látszik,hogy nincs igazán különbség a gépek között.
  • zmok
    A "Gyóni Betonon" is született pár világrekord. :)
  • PhantomAss
    zsír, köszi
  • Nohab
    Ha nem bánod, akkor így linkelem. Itt ki lehet választani a kategóriákat.
  • PhantomAss
    2vh-s képek, nagyon jók:
    link
  • VO101Tom
    Nálam nincs ilyen gond, olajtartály ha szétmegy, akkor az olaj a szélvédőn köt ki...
  • VO101Tom
    Király, kipróbálom majd. Köszi.
  • Zpogi
    A conf.ini-ben át kell írni ezt a sort:MeshShowLod=0-ról 1-re.
    Elvileg így nem tűnnek el a kontaktok. Mert van egy ilyen bug a játékban,hogy kb 2Km körül LOD váltásnál elhalványodik a kontakt.
  • Nohab
    Aki World of Tankozik, de nem nézi a topikját, az kattintson erre a linkre. Nekem működött.

Link
  • Her Laca
    Szóval. Ma is tevékenykedtem az Atagon és feltűnt ez az. Emil 4 nem ismeri az olajos szélvédő fogalmát,vagy folyik belőle ez az de vígan repkedek vele még . Ügyi vagyok ,na de nem ennyire asszem:XD ,itten problémák vannak kérem szépen.

Pogi:) Ha értelmeznéd nekem,hálás lennék:))
  • Zpogi
    Úgy néz ki,hogy van itt valami ideiglenes megoldás a kontaktok eltűnésére ~2Km környékén.
    Bár ahogy olvasom jár némi fps csökkenéssel.

Itt a link.
  • Fürtös
    Ha van aki még nem látta:
    A leggyorsabb indián.
    Kötelező film!
  • acidrain
    Off:

1000 -es Indian.
    A bőrnadrág valószínűleg kötelező volt, egyébként a motoros lábán nem sok szőr maradt. :)

On:
  • VO101Tom
    Eldőlt, hétfőn lesz.
  • VO101Tom
    Vasárnap este valószínű, hogy nem leszek gépközelben, helyette ma, vagy hétfő este tartsuk a szokásos elméleti képzést?
  • Her Laca
  • VO101Tom
    Akkor este ?
  • LeonSilver
    A macskát figyeljétek majd végefelé... :D
  • LeonSilver
    Ez kurva jó!

• Her Laca
    No végre itthon. Megváltás egy nagy monitor előtt ülni.
  • artivizsla #47091
    Az egyik kollégám debreceni, de van egy zalai is. Rohadtul sajnálom őket, mert ahhoz, hogy "hazaugorjanak" a családhoz, otthon össze kell ülni előtte, hogy minek a terhére tegyék, annyiba kerül egy 4 fős család utazgatása az országon keresztül.
  • LeonSilver
    Ja. Édesanyám (és a nagyszüleim) Újfehértóiak, én is ott születtem de akkor már Körmenden laktunk.
    Unokatesóim laknak még Fehértón (Török família, Buczkó bigband, stb). De laknak rokonok Nyíregyházán, Józsán, Tégláson, szóval a környéken :) Én 15-16 éves koromig az összes nyarat Fehértón töltöttem. Qrva jó volt! A mai gyerekek elképzelni sem tudják bakker.
  • artivizsla #47089
    87-ben egy hónapra Makóra kellett menni az egyik kollégámmal, FÉG-ben tanultunk meg egy hőkezelősor kezelésést, amilyet a mi cégünk is venni akart. A főtéren levő szállodában laktunk. Kaja, szállás, utiköltséget a cég állta, mi meg starndoltunk és udvaroltunk ezerrel végig. havernak egy kis Polákja volt, mind a ketten 2 m-esek vagyunk, mégis elfértünk mind a ketten. A szálloda mögötti áruházban nézelődtunk a megérkezés napján, amolyan terepszemlét tartottunk és az emeleti lépcső melletti pultnál összenéztünk az eladő lánnyal, este már ment a randi rendesen. Sokáig lejártam még hozzá utána is, majdnem esküvő lett a dologból, de aztán mégsem. Azért az egyik legbulisabb nyaram volt a fiatalság idejéből.
  • PhantomAss
    Újfehértó??
    csomó ismerősöm él ott :)
  • Her Laca
    Na kezdődik:) Petsze csak élcelődöm
  • Nohab

• LeonSilver
    Én 82-83-ban ha a suliból eltávon voltam, akkor Szombathelyről vasárnap a délután 6-kor induló expresszel vagy mi a rák volt akkor, el kellett indulnom, hogy hétfő reggel 6-ra visszaérjek (Nyíregyháza). Aztán Kalocsára került a suli. Oda már a vasárnap délután 4-es vonattal el kellett indulni. Nyíregyházára a híres-hírhedt FEKETEVONAT-tal jártunk ... Négyen egy fülkében, ketten az üléseken aludtak, ketten fent a csomagtartón, mert a hétfő nekünk, eltávosoknak is úgy ment mint azoknak, akik a laktanyában maradtak. Reggelitorna (a szekrényben, egyszer az egyik idegbeteg ÜTI bele is lőtt..), reggeli, suli.
  • Lacusch69
    '90-ben Vácon voltam katona. (Makói vagyok, kb.280km. vonattal)
    Ha nem engedtek ki időben eltávra, akkor nem értem el az IC Pestre a Nyugatiba, ergo a Napfény Expresst is lekéstem Szegedre.
    Maradt a 17.50-es Bp-Makó személyvonat.
    Ez 23.25-kor ért Makóra, elméletileg. Gyakorlatilag...
  • LeonSilver
    Ja. Pedig Újfehértó még fővonalon is van, nem melléken. Szóval a mai magyar vasút lófasz és esti fény...
    Persze nem gondolom, hogy a röppenés olcsóbb lenne. Sőt! Ha nem támogatná az állam (ahogy a mávot igen) akkor kurva drága lenne szerintem.
  • LeonSilver
    Drága tezsvírem. Ma, abszurdisztánban Szombathelyről, vasúton elvergődni mondjuk Újfehértóra nem egy leányálom (Menetidő:6:56 - 7:45 - táv: 512km -11000 - 12500,-Ft ). Sőt! Már a Szombathely BP sem egy piskóta.
  • repvez
    A rozsaszinünél néztem a kiut 10900, a visszautat meg ki kell fogni, de az is 20 körül megáll.
  • VO101Tom
    Én az IC-re gondoltam, mint nagyobb városok közötti utazásra. Én Debrecenbe mentem IC-vel, és nem tartott 7 óráig. De igaz, én sem járnék le rendszeresen, én autózok inkább.
    10k London? Melyiknél?
  • LeonSilver
    Van benne valami, főleg a nyomorék szaros Megint Állunk Vazze -al kapcsolatban. Szerintem is katasztrófa, hogy egy mezei hétvégén azért nem tudok elmenni az unokatesóimhoz Szabolcsba, mert a 2.5 napból 1 nap a kurva utazásra menne el. Ráadásul mocskos, pontatlan vonaton, idióta, koszos és kulturálatlan alkalmazottakkal körülvéve (tisztelet a kevés kivételnek!!). Például nem értem, hogy miért van a következő:
    - mióta a GySEV megvette a Szombathely - Szentgotthárd vonalat (pár éve) azóta annyit fejlesztett (villamosítás, az összes köztes kis és nagyobb állomás teljes felújítása!) mint a MÁV 40 év alatt sem.
    Ráadásul a vonatok tiszták és mivel tiszták eleve az emberek sem barmolják össze, az alkalmazottak (kaller, ellenőr, mit tudom én ki) tiszták, ápoltak és tudnak viselkedni. Pedig a jegy ára ugyan annyi, mint a MÁV-os időben, semmivel nem lett drágább.
    Akkor miért?
    Jaaaaa, hogy a GySEV nem állami cég ergo nem lehet úgy lopni és a semmit tenni?? Milyen érdekes ...
  • repvez
    Hát a vonat (legalább is nálunk)az nem alternativa az utazásra.Nem hiszem hogy a XXI.században 3,5 oráig kell tartani egy 150km-es ut megtétele vonattal.Egy hétvégi kirándulást nem lehet vonattal lezavarni az ország egyik végéböl a másikba, mert csak utazásbol állna a hétvége.
    Az árakra visszatérve, ma már egy fapados járattal 10k-bol kijutsz londonba vagy olaszba, akkor egy kisebb légcsavaros gép üzemeltetése sem kellene hogy tobbe kerüljön. és repterek is szép számmal találhatoak magyarországon szinte 50km-erenként leht találni egyet.
  • Vogel
    Én szívesen olvasom a történeteidet!
  • VO101Tom
    Drága nagyon. Még a németek siófokra reptetése sem jött be. Egy új közlekedési ágként a teljes infrastruktúrát, új repülőgépek árát ki kellene, hogy termelje a profit mellett, ami esélytelen. Ráadásul ez csak a vonat alternatívája lehetne, aki autózik, annak nem, és én nem tudnék olyan érvet mondani, amiben a vonat ne lenne jobb. Repidő persze rövidebb, de a reptérre ki kell jutni valahogy, onnan vissza, szal ilyen rövid repülési távon egyáltalán nem biztos, hogy az időn sokat tudnál spórolni.
  • Nohab
    Itt a sétarepülős cikk is.
  • Johann Wind
    Találtam egy érdekes egyenruhát, ha nem probléma megosztanák veletek is.:)
    Ezen a 2.vh amerikai egyenruhán az az érdekesség hogy egykori tulajdonosa tagja volt a Caterpillar Club-nak vagyis a hernyó klubnak.Ezen klubhoz csak azok nyerhettek belépést, akik legalább egyszer a "selyemre bízták az életüket" vagyis ejtőernyővel voltak kénytelenek elhagyni a zuhanó gépüket.A jelvény NEKÜNK az 1. képen az egyenruhán balra látható.A másik érdekesség szintén NEKÜNK az egyenruha bal oldalán a gallérhajtóka alatt látható szárnyas csizma jelvény.Eme jelvény viselésére pedig csak azok voltak jogosultak, akik a megszállt Európa(pl.Franciaország) felett ugrottak ki ejtőernyővel vagy kényszerleszálltak, de elkerülték a hadifogságot és visszatértek az alakulatukhoz.
    Itt a link:http://www.oakleafmilitaria.com/1101us-u1.html

Ez pedig Hernyó Klubról kicsit bővebben:Caterpillar Club

Remélem érdekes volt és nem csak fárasztalak bennetek az írásaimmal.:)
  • repvez
    A cikket olvasva az utvonal szúrt szemet nekem , illetve az hogy ma miért nincs hasonló ebben az országban (belföldi járat)?Azért annyira nem kicsi az ország hogy ne lene értelme fenntartani egy ilyen alternativát.