IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca

Az első szám a bevetéseket a második a légi győzelmeket mutatja.

Srácok:) Most néztem és meglepődtem de nagyon.
    2 nap repkedtem az ATAG on ,és ez lett az eredménye.
    Úgy tűnik ,hogy jó az a taktika amit a nagy elődök (már az igazi VH-s pilóták) kidolgoztak az működik. Egyszer se lőttek le,azt hozzá tenném.
    A lényeg,hogy nagyon ritkán dogolni,ha egy kicsit is necces kezd lenni a helyzet akkor lelépni,és mindenek felett megőrizni az energia fölényt.
    Pont tegnap mondtam Pogiéknak,hogy érdekesen harcolnak a szövetséges pilóták. Még ha szintben azonos energia szinten is találkozunk ,ők azonnal vízszintes fordulóba rántják a gépüket ,míg én függőleges manővert kezdek. És ezt utána csak fokozzák az éles berántásokkal.
    Persze vannak akik nem így tesznek,de ők vannak a kevesebben,velük harcolva látszik,hogy nincs igazán különbség a gépek között.