IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Van benne valami, főleg a nyomorék szaros Megint Állunk Vazze -al kapcsolatban. Szerintem is katasztrófa, hogy egy mezei hétvégén azért nem tudok elmenni az unokatesóimhoz Szabolcsba, mert a 2.5 napból 1 nap a kurva utazásra menne el. Ráadásul mocskos, pontatlan vonaton, idióta, koszos és kulturálatlan alkalmazottakkal körülvéve (tisztelet a kevés kivételnek!!). Például nem értem, hogy miért van a következő:
- mióta a GySEV megvette a Szombathely - Szentgotthárd vonalat (pár éve) azóta annyit fejlesztett (villamosítás, az összes köztes kis és nagyobb állomás teljes felújítása!) mint a MÁV 40 év alatt sem.
Ráadásul a vonatok tiszták és mivel tiszták eleve az emberek sem barmolják össze, az alkalmazottak (kaller, ellenőr, mit tudom én ki) tiszták, ápoltak és tudnak viselkedni. Pedig a jegy ára ugyan annyi, mint a MÁV-os időben, semmivel nem lett drágább.
Akkor miért?
Jaaaaa, hogy a GySEV nem állami cég ergo nem lehet úgy lopni és a semmit tenni?? Milyen érdekes ...