91390
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én alulfeszelem a procit. A 4.5 öt úgy használom,hogy offset módban mínusz már meg nem mondom mennyi feszültséget állítottam be. Így annyival mindig kevesebbet kap mint amit adna neki a lap. De még nem volt gondom vele. Jók ezek a sandyk .
De hogy ,hogy nem földmunka gép lett?
-
Solt #47351 Nincs következő lépés! :D 2 évig kuss van... amire ez nem elég, azt dugja fel magának a készítője!
4.5GHz alap feszen... a 6990 mellett ez nyilván sokkal jobb, mint egy q9550! :)) legalább 30-40% plusz... -
Na az derék:)
Mi a következő lépés? Mindjárt jön az újabb generáció, gyűjtögess rá aszondom:)
Mennyin megy az I7? És! Nem is referáltál róla bakker:) Igazam volt vagy igazam volt?:XD Csak csendben lapítasz itt és nem mondasz semmit.

Ja és jut eszembe. Akkor most a Clod full fullon megyen nálad is:) Legalábbis remélem. -
Solt #47349 Remélem az ünnepek alatt lesz időm kipróbálni onlány is... :)
Van... i7k+16GBram+6990
-
De te nem multizol.:)Magában nem csinálja,hogy rohadna meg. Csak multiban produkálja,de az idegesítő tud lenni. Pontosabban egyes szervereken ,Tom már találgatta mi lehet a hiba. Valószínű memória használattal van összefüggésben a dolog ,mert mondják,hogy amint kifagy megnézik és 98% ot ír ki pl 8 giga ramnál is.
Szóval:) Gyere csak be az Atagra a csoda kártyáddal :XD és megtudod mi is a magyarok ,pontosabban az Oroszok istene:)
Ja ! Van már új proci?
-
Solt #47347 Igaz én nem játszom vele sokat, de nekem egyszer sem állt még le! :)
Igen, az is jó! :) Memory fül mellett nyomsz egy "all"-t, aztán mehet a móka! -
Sose fagyott ,exe leállás meg csak a Clod ban van de az mindenkinek:))
De adj egy oldalt ahonnét le tudom tölteni megnézem. Google nem ad értékelhetőt IBT-re.
Linx az jó? Olyanom van. -
Solt #47345 Nem csak erről van szó... :) Ezek arra jók, hogy stabilitást tesztelje vele... ha ezek lefutnak hiba nélkül, akkor tuti, hogy a hardverrel minden rendben. Így elkerülhetők a rejtélyes fagyások, exe leállások, stb. :) -
Én játék alatt nézem:) Ott meg ennyi szokott lenni ,megnéztem Clod alatt is. Tudom ,hogy vannak cpu gyilkos tesztek,de azokkal nem játszom:XD Ha csak ennyi a hő játék alatt akkor nekem tökéletes. -
otiq #47343 Tom. Nem emlékszel véletlenül,hogy a vitorlázó repülési vizsgálaton a szemészetnél 1-es 2-es vagy 3-as osztálynak kell megfelelnie a vitorlázórepülőnek? Ma megyek egy szemészhez és elviszem a jogszabályt neki. Úgy emlékszem 2-es de nem biztos. -
Solt #47342 Ez nem cpu teszt, még szép, hogy nem melegszik. Futtass le egy IBT-t, na az majd befűt a cuccnak... -
Nagy ráérő időmben megnéztem mit csinál 4.5 ön a proci ,mármint hőileg.
Ennél nem nagyon akar feljebb menni. -
Amióta a jelenlegi multinál dolgozom és gyakorlatilag örökké úton vagyok egyre-másra történtek érdekes dolgok. Pl:
A céges verdák mind fővárosi (bukaresti számmal) futnak (itt romániában megyénkén megkülömböztető rendszám van a kocsikon). És tudnivaló dolog, hogy a főváros és a vidék közt eléggé éles ellentét van. Főleg kovászna, hargita és maros megyében, ahol egy fővárosi rendszámú kocsi úgy hat a vidéki rendőrökre, mint egy törött szárnyú verég egy sereg éhes kóbor macskára.
Önfeledten gurulgatok hazafele, Marosvásárhely terelőjén, rohadt nagy forgalom (nagypéntek volt mindenki húzott haza), már ki is értem, amikor hirtelen kilép a kék emberke és leint. Közli velem hogy a 68 km/h nem helységbe illő sebesség és kéri a hajtásit meg a kocsi papírjait. Nekem lassan menegetett felfele a vérnyomás, mert kocsi kocsit ért, nemigen értettem hogy hogy a fenébe tudtam CSAK én menni 68-al, előttem utánam 2 -2 méterre levő kocsi meg biztos csak 50-el... Odaadom ahajtásimat, elsétál a kocsi mellől, majd széles mosollyal visszatért és magyarul közli velem hogy csak figyelmeztetést kapok....
Másik - valami elhagyatott kis falu, útkereszteződés, útkereszteződés előtt zebra, utána buszmegálló. A zebra mellett az ominózus kék emberke, barátságosan int hogy meg kéne álljak. Pillanatnyi dilemma, hogy mit is tettem, sebességem nem volt, fények égnek, papírok rendben. de hol álljak meg? Zebrán azér nem kéne, az útkereszteződésben sem, buszmegállóban sem, utána meg azér már kicsit meszze lenne, még azt hiszi a végén hogy nem akarok megállni. Döntök, megállok a buszmegállóban. Döntést tett követi, megállok. Lassan, magabiztosan ballag felém, és a következő párbeszéd zajlik:
- Előre csak egy rutinellenőrzést akartam végrehajtani, de mivelhogy a buszmegállóban állt meg, ezért meg kell büntessem önt. Tudja, hogy a buszmegállóban való megállásért 200 lej büntetés és 4 büntetőpont jár.
Hátratekintek, és válaszolok:
- Na jó, és magának a kocsija mit keres a gyalogátkelőhelyen???
Megfenyegetett, hogy ne legyek pofátlan és otthagyott... -
Romeo One #47339 Mikor sok éve először mentünk arra autóval, és kék ember ugrott elénk, egyre mondta-mondta, hej vitézek, vitézek!
Teljesen meg is hatódtunk, hogy milyen szépen beszél velünk, nem is igaz ez a magyarutálat, meg minden. Aztán kissé elszontyolodtunk, mikor árat is mondott a vitézek mellé...
(vit'eza=gyorshajtás)
Mondjuk az hozzátartozik, hogy még 3-4 éve is, a Királyhágó környékén elémugrott emberünk, és váltig állította, hogy lakott területen belül 127 km/h sebességgel hajtottam. Videót is mutatott róla, a nyelvi nehézségeket leküzdendő, szóval volt valóságtartalma a dolognak. Mikor megemlítettem a "PRIVAT" lehetőséget, majdnem elsírta magát a felháborodástól, hogy én mit képzelek róla. Aztán megoldottuk 2E (kettőezer) forinttal. Piros csíkon ideát kicsit több lett volna... -
Johann Wind #47338 Az 576 KByte-ban 8000.HUF-ért lehet rendelni.Én már gondolkodtam rajta hogy megveszem.
http://576.hu/webshop_software_details.aspx?Platform=PC&SelectedGameCategory=Szimulátor&SelectedGameTitle=IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover&SelectedGame=eb563c42-ffc8-40b1-b0c6-0776931afd3b&SelectedGameCategoryID=f262b93b-37ce-492e-a179-0e1512b407ad -
Lehet nálatok odaát semmi értelme, de itt van - mert javarészt hegyes-dombos vidéken járok, havi szinten 6-8000e km-t, rengeteg a kamion és rohadt nehéz azzal a 80 döglött lóval hegyre fel előzni. most 104 ló lett, 3-asba 2000 -nél, amikor a turbó kezd feléledni, simán elkapar kikapcsolt ASR-el - jelzem, egy 1,4-es "traktor" skoda, 80 ló gyárilag. a másik, hogy felénk relatíve kevés a traffipax, és a CB-n nagyon jól berádiózzuk a kamionos kollegákkal az útviszonyokat. (hol a traffi, hol az útügyi hivatal, hol lehet jól kajálni, hol vannak szép lányok, stb)
A Steam esett, hálistennek találtam elfekvőben egy román boltban, dobozost, kb 25 euróba jön ki. -
Johann Wind #47336 Váááá Airfix dogfighter, de imádtam, már majdnem elfelejtettem hogy mennyit játszottam vele!:)Szobai állatság, de ha vörösre váltott a fegyverkijelző színe, akkor aztán szétlőtt mindent, volt pár kemény pálya, pl. amikor jöttek ki a tankok a szobából sorban, vagy amikor az anyahajót kellett támadni vagy a zeppelint.:)
Váza szétlövős istentelenség, de nagyon szerettem vele játszani.:) -
Solt #47335 Neeem... ez még régi sztori...
Én is kíváncsi vagyok, de, hogy őszinte legyek nem nagyon hiszek már a csodákban... ide meg kb az kéne! :) -
Már a Clod ban volt hozzá köze? Én nem láttam különbséget .
Kíváncsi vagyok az új grafikus motor mit tud majd,de nem is értem
mit szenvednek,meg kellene venni a rise of fly osok cuccát hozzá és lenne öröm és bodottág. -
Én már mikor mondtam, hogy randább, mint volt... -
Solt #47332 Van, vagy legalábbis régebben volt hozzá köze, de ebbe most ne menjünk bele! :)
Szerintem is randább lett, de gondolom oroszhonban ezt hívják optimalizálásnak! :D -
Ne gyerekeskedj már:)) Hál istennek csak volt:XD jegyezném meg.És már a második tapasznál NV volt!! Különben semmi köze milyen a VGA tipusa egyszerűen rontottak rajta szerintem.A színeken ,az égésen a füstön stb. -
Solt #47330 A megjelenésnél még AMD vga-d volt! :D
@szekelyland: Steam-n lesz majd karácsonyi akció, akkor ott jó áron megtudod majd venni.
-
Jelzem szembe tűnt valami a játékkal kapcsolatban. A megjelenésénél sokkal szebb volt,ezek a foltok igen csak lerontották a vizuális élményt.
Ki hogy látja? -
Kocsit chippelni?Minek azt?:))Nálunk legalábbis úgy büntetnek a gyorshajtásért ahogy kell:) Nemrég vettem egy 307 es 1.4 es oroszlánost (bár nem akartam ilyen kis CM3 est de olyan jó állapotban volt és 50 ezer volt benne és nem bírtam ott hagyni) és nem érzem szükségét ,hogy gyorsabb legyen. Jó mondjuk előzésnél megfontolt vagyok:XD vele. -
Romeo One #47327 Azt imádtam annak idején.
Nincs valakinek ötlete, hogy lehet ezeket a régi játékokat beindítani xp alatt? (Crimson skies, Airfix Dogfighter...) -
szívesen odaadnám az enyémet jó áron, csakhát steames... -
Ez csak olyan pót-upgrade, mert nem akarok full gépet venni, mert vettem egy nagyhalom marhaságot (lcd Tv, CB rádió, antenna, kocsit chippeltem, mikulás, karácsony, stb) ezeket meg kell a tárcám pihenje. Majd amikor konkrétan készen lesz a játék, akkor jön a komplett upgrade: I7, 590 v vmi hasonló, 2x4 gb ddr3. Addig legalább minim-közepes grafon gyakorolgatok. -
Mért nem veszed meg a steamen keresztül? Vagy vannak más letölthetős alternatívák online boltokban. Vannak itt okos srácok akik vágják ezt,,meg kell nézni hol olcsóbb.
Asszem boltban már nem is árulják nálunk ,levették a kínálatból. Gondolom a hihetetlen siker volt az oka:)) -
kééésőőőőő
már itt van a táskámban (10,000 ér vettem hihihi )
Második kérdés: Nálunk sehol se található a Clod bótban. Ha átutalom a pénzt vkinek, meg tudná nekem venni és elpostázni?
-
Szerintem te se próbáld:))
Pár hónapja lehetett kapni msi twinforz 480gtx eket 50 ezerért. Na azok jó vételek voltak ,vették is mint a cukrot. Most ne nagyon vegyél hardvert nagyon drágák,a játékra meg úgy is rá fér még némi tapasz,csak idegeskednél vele.
Ja ,hogy már megvan:)) Akkor próba ,szerencse. -
Lebowski #47321 Húúúú :D Az is vicces volt :) -
Star Wars szekérverseny?:)) -
Lebowski #47319 Nekem a Balu kapitány jutott róla eszembe :) -
Gyerekek! (ahogy a nagy klasszikus is mondaná..)
Megint jövök a hülye hárdver kérdéseimmel - Van vkinek Radeon 4870-ese? És ha van próbálta-e Clod-ban? -
ja és magyar fejlesztés
bár sajnos csak egy egyszerű ügyességi verseny -
Tiszta Crimson Skies feeling.. -
-
Itt,egyébként a Kampfgeschwader alatt.
-
Jó kis oldal. Azt akit mondtál, melyik menüpont alatt lehet megtalálni?