IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Romeo One
    Mikor sok éve először mentünk arra autóval, és kék ember ugrott elénk, egyre mondta-mondta, hej vitézek, vitézek!
    Teljesen meg is hatódtunk, hogy milyen szépen beszél velünk, nem is igaz ez a magyarutálat, meg minden. Aztán kissé elszontyolodtunk, mikor árat is mondott a vitézek mellé...
    (vit'eza=gyorshajtás)
    Mondjuk az hozzátartozik, hogy még 3-4 éve is, a Királyhágó környékén elémugrott emberünk, és váltig állította, hogy lakott területen belül 127 km/h sebességgel hajtottam. Videót is mutatott róla, a nyelvi nehézségeket leküzdendő, szóval volt valóságtartalma a dolognak. Mikor megemlítettem a "PRIVAT" lehetőséget, majdnem elsírta magát a felháborodástól, hogy én mit képzelek róla. Aztán megoldottuk 2E (kettőezer) forinttal. Piros csíkon ideát kicsit több lett volna...