IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Amióta a jelenlegi multinál dolgozom és gyakorlatilag örökké úton vagyok egyre-másra történtek érdekes dolgok. Pl:
A céges verdák mind fővárosi (bukaresti számmal) futnak (itt romániában megyénkén megkülömböztető rendszám van a kocsikon). És tudnivaló dolog, hogy a főváros és a vidék közt eléggé éles ellentét van. Főleg kovászna, hargita és maros megyében, ahol egy fővárosi rendszámú kocsi úgy hat a vidéki rendőrökre, mint egy törött szárnyú verég egy sereg éhes kóbor macskára.
Önfeledten gurulgatok hazafele, Marosvásárhely terelőjén, rohadt nagy forgalom (nagypéntek volt mindenki húzott haza), már ki is értem, amikor hirtelen kilép a kék emberke és leint. Közli velem hogy a 68 km/h nem helységbe illő sebesség és kéri a hajtásit meg a kocsi papírjait. Nekem lassan menegetett felfele a vérnyomás, mert kocsi kocsit ért, nemigen értettem hogy hogy a fenébe tudtam CSAK én menni 68-al, előttem utánam 2 -2 méterre levő kocsi meg biztos csak 50-el... Odaadom ahajtásimat, elsétál a kocsi mellől, majd széles mosollyal visszatért és magyarul közli velem hogy csak figyelmeztetést kapok....
Másik - valami elhagyatott kis falu, útkereszteződés, útkereszteződés előtt zebra, utána buszmegálló. A zebra mellett az ominózus kék emberke, barátságosan int hogy meg kéne álljak. Pillanatnyi dilemma, hogy mit is tettem, sebességem nem volt, fények égnek, papírok rendben. de hol álljak meg? Zebrán azér nem kéne, az útkereszteződésben sem, buszmegállóban sem, utána meg azér már kicsit meszze lenne, még azt hiszi a végén hogy nem akarok megállni. Döntök, megállok a buszmegállóban. Döntést tett követi, megállok. Lassan, magabiztosan ballag felém, és a következő párbeszéd zajlik:
- Előre csak egy rutinellenőrzést akartam végrehajtani, de mivelhogy a buszmegállóban állt meg, ezért meg kell büntessem önt. Tudja, hogy a buszmegállóban való megállásért 200 lej büntetés és 4 büntetőpont jár.
Hátratekintek, és válaszolok:
- Na jó, és magának a kocsija mit keres a gyalogátkelőhelyen???
Megfenyegetett, hogy ne legyek pofátlan és otthagyott...