91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A szám körüli koszorú AZ a tölgyfalomb koszorú :)
Ok, akkor összekalapálok valamit. -
Jó kérdés. :) Legyen alap skin,Tazzal az oldalán :)Ja jut eszembe. Lehetne sárga a nózija.. ,szerintem lehet a trikolor és arra egy sima koszorú 100 al.Olyan színnel ami látszik. Tölgyfalombok nem kellenek:))
Meg strigulák sem. :XD
Különben épp azon gondolkoztam ma,hogy beperelem ,mind a játék készítőket,mind az Ubit. Most nem dolgozom,és a szabadidőmben sokat repkedek. Rá kellett jönnöm minden fanatizmusom ellenére,hogy ez egy fos.
Kártérítést fogok követelni . Hogy rohadjanak meg.:)) -
Laca, nekiálltam a skinnek, a 100AK jelzést rétenni, de ez több kérdést is felvet.
1. Tölgyfalomb koszorú mellé kellenek a kardok (gyémántok is netán) is a jelzésre?
2. Mennyi legyen beleírva? 100, 150?
3. Magyar trikolor maradjon alatta?
4. Hogyan kéred? Zöld koszorú, benne fekete vagy fehér számmal, vagy az egész legyen sárga? Pl válassz innen egyet: pic
5. Kieg AK jelzések kellenek? Az oldalkormányra festett kis csíkok? (pl itt jobb alul)
6. Skin alap maradjon ez, amit most használsz? -
A fórum beállításokban (felhasználói vezérlőpult) mindent be tudsz állítani. A hsz-ek listázási sorrendjétől kezdve akár egy másik skint is. -
Glo #47667 Ez még kevés infó Szepy. Ha a verseny szempontjából nézzük akkor az, amelyik beért :)
De ha a minöséget nézzük, és ezutóbbi kocsi mondjuk 1 órával késöbb ér be, akkor nyilván az a jobb, amelyik be se ért :) -
Johann Wind #47666 Én viszont ezeket olvastam.:)
"Heinz Schmidt is posted as missing in action after aerial combat near Markor on 5 September 1943. He was reportedly shot down in error by a Hungarian fighter"
Wikipedia
MIA 5 September, 1943 at Kotelwa-Senkow, near Markor S.U. reportedly shot down mistakenly by a Hungarian fighter pilot. Channel pilot. One of Barkhorn's tutors. Shot down twice many miles behind enemy lines in Wk# 5541 & 14556, he successfully returned to duty. 700 combat missions, all victories probably in Russia.
Pilótaarchívum
Itt pedig románt ír:
Em 05.09.1943 Heinz Schmidt decolou para mais uma missão. Seus colegas talvez não tenham estranhado o fato de, mais uma vez, ele não ter retornado para sua base. Contudo, desta vez, sua sorte parecia ter se esgotado e ele nunca mais foi visto novamente. Acredita-se que o seu Bf 109G6 (o "amarelo 7", werkenumber 15903) tenha sido abatido por engano por caças romenos - que lutavam ao lado dos alemães na Rússia.
http://www.luftwaffe39-45.historia.nom.br/ases/ases.htm
Te hol olvastad ezt a verziót?Azért kérdezem mert kíváncsi vok az oldalra, hátha még nem ismerem. -
A plusz egy körös. Mert ezzel sikeresen teljesítettem, és boldog vagyok. Előbbivel a kocsi is és a trófea is elúszik. -
Lacusch69 #47664 A sztori másik változata:
"should be Heinz Schmidt who had 173 kills not 174 missing in action with 2 Soviet fighters in his Bf 109G-6 yellow 7 wrk nummer 15903. As he was a Leutnant he was posthumously given the rank of Hauptmann. Heinz had 700 missions to his credit" -
Johann Wind #47663 Köszönöm a segítséget, már írtam is a történelem fórumban.:)
Érdekes hogy a puma topikban nem legfelülre kerülnek a legújabb hsz-ek. -
Igen. Az Igazi Pumák és Dongók altopikban szoktak az ilyesmi kérdések, beszélgetések menni. -
Johann Wind #47661 Ez a fórum volna?http://www.pumaszallas.hu/forum/viewforum.php?f=2&sid=2415ae967742845791962ff421fe2335 -
Johann Wind #47660 Hol tudnám megtalálni azt a fórumot? -
Akkor írj a puma fórumra. Azt szokta olvasni, és válaszol is, ha ilyen olyan kérdés felmerül. -
Szepy2884 #47658 mindenki rájött már előbb vagy utóbb.
Erről egy példa jut eszembe, csak kicsit más szemszögből. Szerintetek melyik verseny autó jobb? Amelyik a 24 órás Le-mansi verseny végén a cél előtt robban le 1 körrel, vagy amelyik a cél után 1 körrel? -
Johann Wind #47657 Ha már tél van és offolok is akkor itt van pár jó kép a finn-orosz téliháborúról:
http://englishrussia.com/2011/11/22/the-winter-war-2/
Itt pedig egy ilyen orosz izé, ami vagy valami vagy megy valahová, hójáró(hómobil) rep.gép hajtóművel, volt ilyen a németeknek is. A neve viszont nem jut eszembe, pedig hallottam már róla.
http://englishrussia.com/2011/12/06/perfect-transport-for-russian-wide-spaces/ -
Johann Wind #47656 Én 1x pl. szívesen megkérdezném tőle hogy igaz-e és ha igaz akkor ki lehetett az a magyar "mesterlövész" aki lelőtte Heinz_Schmidt német ászt.:)Persze egy ilyen semmiséggel semmi esetre sem zargatnám privátban.:) -
Ez a videó is nagyon érdekes,bár nem kapcsolódik az előző témához.
Az emberi faj titkolt történelme. -
Végig néztem. Teljesen egyetértek, bár ezekre már magam is rájöttem (pl nyomtató blokkol újratöltött patronnál, hát megoldottam valahogy :)) -
Szia!
Igen integrálva van a ZUTI mod,de nem tudom használni...
Jó lenne egy szájbarágos "magyar" ridmí! -
Bakker! Neki álltam,hogy belenézzek,erre nem bírom abbahagyni :) -
Ezt érdemes megnézni -
A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem budapesti könyvtára részben nyilvános, ott is lehet próbakört futni. No meg a hadtörténelem tanszék. Ajánlom Kaló József-et. [email protected]. Kutatási területe: A Magyar kir Honvédség felsővezetése 1920-45., de talán tud adni útbaigazítást (közalkalmazott, nem katonai droid :)). -
Természetesen tudunk :)
Privátban elküldöm (egyébként egy éve kb. nevet változtatott, B. Stenge Csabára). -
kri1219 #47648 A 410 verzió User Guide-ben van, ha bővebbenb érdekel.
Each torpedo type in IL-2 has its optimum drop parameters, of course some error is allowed,
but not too much.
LT F5W (Italian Whitehead)
100m, 300Km/h
LT F5B
40m, 250Km/h
Mk13, Mk13a
30m, 205 km/h
Mk13 late
180m, 400 km/h
(this torpedo had a much wider range of drop than the early one)
Type91
30m, 240 Km/h
Type91 late
60m, 330 km/h
(this torpedo had a much wider range of drop than the early one)
45-17
30m, 205 km/h -
kri1219 #47647 A patch-nek volt egy kézikönyve, amikor kiadták, abban van, hogy melyiket hány km/h-nál lehet ledobni. A németeket asszem 260 alatt de nem tudom pontosan, majd elő keresem.
Lacának és Otiqnak boldog születésnapot:) -
Fürtös #47646 Torpedót legjobb alacsonyan és 350km/alatt indítani.
A fegyverzet menüben figyelj oda mert van gyakorló torpedó is és az nem robban:D
Van még salvo és spread a salvo egyszerre oldja mindkettőt a spread(lehet nem ez a neve elég rég repültem) meg egyesével old.
-
Romeo One #47645 1946-ban azt a nyomorult torpedót hogy a francba kell ledobni úgy, hogy működjön is? Van valahol leírás a dobási paraméterekről? Először magasról dobtam, összetört. Aztán lementem a hullámok tetejéig, akkor meg valami élesítéssel volt gondja, pedig még a hajót is eltaláltam.
És valahol leírás arról, hogy a Pumaszállás "Bombázás eszközei" tankönyvének elméletét hogyan hozzuk össze a játékban a bombázás gyakorlatával? -
Romeo One #47644 Laca, Otiq, kis késéssel, de mindkettőtöknek ugyanazt tudom kívánni:
Élj, ameddig tudsz, és tudj, ameddig élsz...
Mustang: csinálsz a dvd-ről egy image-fájlt, azt elviszed pendrive-on, felmásolod, és bemountolva bármikor futtatható és telepíthető a történet. Így megmarad az eredeti DVD, amiről bármikor megismételheted, jogtiszta a dolog, és kész. A mounthoz lehet kell torrentről valami, de szerintem az sem gáz. Vagy kölcsönkérsz egy DVD-olvasót arra a fél órára. A futtatáshoz már nem kell. -
Lebowski #47643 csak abban tudok segíteni, mit kell csinálni csatlakozás után. Belépsz, jobb fent választasz egy oldalt, majd a térképen rákatt az egyik reptér ikonjára. Gépet választ, loadout, majd aplly és utána create. Ha lezuhantál, vagy megsérült a géped, akkor megint a reptér ikonjára kattint és ugyenez a folyamat. Ennél tökölősebb és 86 helyre kattintósabb már nem is lehetne. Azt, hogy miért nem látod, hogy hol vannak a steamhaverok nem értem. -
tud valaki segiteni, hogy mit kell állitani ha multizni szeretnék a cloddal?
Ha bemegyek a multi részbe a frends résznél nem látok semkit pedig a steamen fel van véve és be is lépett szerverre .Ha a chat ablakban rákattintok hogy azonos serverre vigyen sem történik semmi.
A serverlista meg csak 6 servert mutat tényleg csak ilyen kevés server van ? azon is erös izgalmi álapotban 30embert számoltam össze.
tüzfal nincs bekapcsolva.
A repka serverre beengedett de csak a térképig ott már nem találtam olyan gombot hogy fly vagy hasonló. -
Molnibalage írta ezt multkor a II. VH-s topikban amikor az energia harcról és hasonlókról beszéltünk.
Idézem
"Az energia manőverezés kifejezés érdekes dolog, mert akkoriban nem is tudták , hogy mi. John Boyd munkássága épült erre és ő találta ki tudtommal a kifejezést is. Tom Christie segítségével tudta számítógéppel elsőként kavtitatív módon modellezni azt, hogy egy vadászgép mire képes adott feltételek estén. Az ő munkásságukból lett véglül az F-X, LWF, amikből lett az F-15 és F-16, meg végül az F/A-18 Hornet."
Na most ebből az jön le,hogy nem nagyon voltak megfogalmazva harceljárások,a magyarokra visszatérve ,amíg CR el mentek addig fordulózás, RE vel a tököm tudjamit csináltak, Bf el is nekiálltak párbajozni az orosz fronton még,utána az amerikai szezonnál meg üss és fuss de nagyon . Szerintem ezeket fél oldalban el lehet intézni.
De lehet ,hogy tévedek.
-
Szia!
Tudomásom szerint a Zuti alapból bele van integrálva az Ultrapack 3-ba. -
Üdv Vogel:)
Károli Gáspár Református Egyetem, BTK Törtélem szak :)
Amúgy hadtörténelem specializációt csinálok mellette.
Amúgy azok amiket mondtok, jók de kb. egy egy mondatba elintézhetőek:)
Nekem is az a bajom hogy még német meg angol szakirodalom sem foglalkozik ezzel a témával.
Pénteken megyek a várba talán ott tudnak mondani valami okosak a Számvéber Norbiék...
Korábban olvastam a magyar fordításban, a Luftwsaffe vadászlégiereje című kis művet melyben Galland meg Heinz Bär, meg még valakinek a 45 végén rögzített vallomásaiból szedtek össze ami nagyon jó, de hát az sem magyar... :)
Esetleg valaki nem ismeri a Becze Csabának valamilyen elérhetőségét?
Amúgy elnézést az udvariatlanságért:) nem nagyon olvastam vissza üzeneteket:) Tehát boldog születésnapot nektek:) -
Sziasztok!
Segítségre van szükségem.
IL2 UP v3.0 RC4-et használom.
Szeretném életre kellteni a Zuti féle MDS módot,de nem sikerül.
Van köztetek olyan aki már próbálta?
Üdv,
Zsolt -
artivizsla #47637 Elkezdtem az újabb füzetek feltöltését a TS/SG/Luftwaffe mappába
Hurricane
He-111
He-112
Bf-109/1
Bf-109/2
Bristol Fighter
Me-210/410
La 5/7
P47
French Fighters in II. vh.
Mig 29
-
Szia!
Pumaszálláson a Tan és oktatókönyvek alatt van egy Repülési szabályzat V. Kötelékrepülés, mint kiinduló alapozó anyag. Ami a nehézséget adja az a magyar vonatkozás :/ Német és szövetséges taktikákra szerintem egy jó kulcsszóval lehetne googlizni, némi angol és német tudás nem árt hozzá. De így direktbe könyvet én sem tudok. Megnézhetem itt a Kiliánon a könyvtárat, hátha akad valami (bár ki nem hiszem, hogy vihetem a bázis területéről), csak kell egy kis idő, mert ZH időszak van.
Egyébként melyik suli és tanszék fogad el ilyen témát? -
Johann Wind #47635 Boldog születésnapot mindkettőtöknek!:) -
artivizsla #47634 Boldog szülinapot Laca !
Ha már a heresérvet szóba hoztad mesélek vele kapcsolatban egye történetet.
Adott két utca- és korabeli ismerős, akik közül az egyik heresérv műtétet követően feküdt az egyik pesti korház kortermében. Amikor látja, hogy belép a korterembe az utcabeli, megörűl neki és megszólítja :
1 beteg : Hali, hozzám jöttél látogatni ?
2 beteg : A lófaszt, nem látod, hogy majd leszakad nekem is a tököm,
jöttem én is a műtétre. Te figyelj, marha vkony a hangod,
minden rendben veled ?
1 beteg : Egy pillanat alatt kiugrott az ágyból és letépte a kötést
a lágyékáról hogy számbavegye mind a két golyólyát, mert nem
herélésről volt szó. -
Nem is hittem volna hogy ilyen speciális témából is lehet szakdogát írni. -
55manfred #47632 Az biztos hogy a rendelkezésre álló gépek függvényében, tisztában kellet lenni hogy mit szabad és mit nem. Pl : az RE2000 felszállás után rögtön nem szabadott fordulóba vinni mert átesett...