91390

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    És erre emlékeztek:)
  • Her Laca
    Tévedés.:)
    Annak más a zenéje:)
    Szerintem ez inkább a csodacsapat vagy minek.Amiben van az a smukkal teliaggatott néger krapek.

Itten is van
  • Solt
    Basszus... nem is tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek... :S
  • V Domino #47709
    Ha felismered a zenét alatta,akkor röhögni fogsz rajta.Gyerekkorunk hőse az,MacGywer:))
  • Her Laca
    Az a nevezetes mondat is belekerült,miszerint ugye Gőring megkérdezte ,hogy mit szeretnének,és Galland valami ilyesmit mondott.
    Bár nem tudom,hogy ez nem e csak legenda e.
  • Johann Wind
    Ez a videó de undorító......
  • Her Laca
    Persze:) Meg még a kor összes nagy színésze:)
    De asszem nincs is más film csinálva erről.
  • Johann Wind
    Grat a 100 hoz.:)Én is így játszom, de már egyre kevesebbet, mert belefásultam az 1946-ba.
    Van benne valami amit filmekről mondasz.A régi nagy filmek Stalingrad, a Nagy szökés, a Halál 50 órája, a Kelly hősei, Piszkos 12, a Híd túl messze van, A Híd, Híd a Kwai folyó, 633--as repűlőszázad(hű az de nagy film, akárhányszor meg tudnám nézni, sztem jobb is mint az angliai csata)stbstbstb.
    Azért a mostani filmek között is van néhány jó, pl.Az elit alakulat, a Pacific,Ryan közlegény megmentése, Bukás.
  • V Domino #47704
    De szép diorámát lehetne csinálni a kép alapján.

"Csirkéből sasmadár" nagyon nagy szöveg.
  • Romeo One
    Azt tudtuk, hogy Szergejék jó gépet kalapáltak össze. A Flanker STOL változata annyira titkos, hogy sem a cia, sem a PVO nem tudott róla...
  • Lebowski
    Ez az amelyikben Michael Caine van?
  • Her Laca

Ottan van minden a táblán amit tudni kell:)
  • Her Laca
    Most éppen mozizok. 10001 szerre nézem meg az Angliai csatát:)

Manapság már filmeket sem tudnak készíteni:(
    Az a duma:) Csirkéből sasmadár egyetlen leckében:)
  • LeonSilver
    Egyetértek! A helyet is sajnálnám tőle, amit a vinyón elfoglalna.
  • Her Laca
    Tudod,hogy van ez. A gondolkodó lényeknek nem csinálnak már játékokat sajna. Vagyis nem cél,hogy gondolkodj:)) Vér Istvánnak meg ez is jó.
    Sőőőőőttt!

A virágbótit sem szerzem be.
  • Lebowski
    Na örülök :D Bőven elég a virágbolti. Megjegyezném nálam 15 percet volt fent... Nagyon nem szeressem azt, hogy megmondják, hogy hova menj és honnan lődd az enemyt, mert ha egy kicsit is kiállsz a zónából, akkor sípol, víjjog miegymás... És ezzel voltak képesek összehasonlítani a RO2-t :D Na mindegy.
  • Her Laca
    Nem:)) Ez már sokkkkkkkkkkk:)
  • Lebowski
    Laca, a videó után még érdekel a bf3???? :D
  • Lysandus
    Érdemes megnézni a hosszú verziót is. Kétszer is kiszáll a Flankerből küldetés közben, és MEGHEGESZTI!!!
  • Lysandus
    Mi a f*** ez?! :-)))
  • Richtofen
    Szimulator :D
  • Her Laca
    Igen az azt jelenti. Lévén erős bennem a kivagyiság jó ezt mutogatni.:) Különben semmi értelme, de nekem tetszik.A 100 at úgy értem el,hogy nem lőttek le,mármint ha kiluggattak akkor is leszálltam vagy kiugrottam. Mondjuk egyszer meghaltam mert telefonom volt felszállás közben,de az nem ér:))))) Szeretek úgy játszani, hogy komolyan veszem. Jó lenne már ha mindenki tudná használni a játékot,mert nagyon nagy lehetőségek vannak benne,egy London elleni támadás húsz géppel pl.5000 méteren nagyon jól lehet védeni a bombereket,mostanában ezt gyakorlom.A spitek csak a nagy célokat nézik és ezt jól ki lehet használni.
  • Johann Wind
    Én feltelepítettem a CloD-t hátha.....Nagy nehezen feltelepítettem(ennyit még egy játékkal sem töketlenkedtem) szépen be is töltött kb. olyan 1946 sebességgel, beállítottam pár dolgot, no akkor úgy gondoltam hogy nézzük meg lesz-e valami.Quick mission erre azt mondja Launcher hiba, ekkor próbaképpen egy Single mission, erre megint azt mondja Launcher hiba.No gondolom másnap próbaképpen megpróbálom hogy betölti-e a multiplayert, erre nem láttam egy szervert sem.Gondoltam leszedem és másnap újra felteszem a másik meghajtóra, de ez nem jött össze azt írta hogy kód hiba vagy duplikálódott kód vagy vmi ilyesmit.Lestem az E-mail címemet hátha küldenek kódot, nem küldtek leinstalláltam és beba.. dobtam a sarokba, na jó nem igaz, csak letettem a szekrényre.Másnap látom hogy 12 óra valamikor küldtek kódot, holott én délelőtt kezdetem el telepíteni.Úgy hogy inkább feltelepítettem a The Chronicles of Riddck-Assault on the Dark Athena-t és azzal játszom.Majd ha lesz vmikor jobb gépem akkor, újra előveszem CloD-t, pedig a kedvéért egy csomó dolgot és szemetet leszedtem a gépemről, na jó azért a meztelen színésznős képeket fent hagytam.:)
  • Johann Wind
    Szal a más tábori posta számot használó bajtárs nem nézett hátra lövés előtt, öreg hiba.:)Nincs egyébként semmi bajom Taz-al, csak olyan furán mutat egy ilyen gépen.Amúgy láttam most egy filmet(Zöld Darázs) és gondolkodom azon hogy nevet változtatok és én leszek a Sárga Néma Kacsa(Yellow Silent Duck)sztem nagyon félelmetesnek hangzik.A 100-as az 100 győzelem?
  • Szepy2884
    A mai életciklus tervezés és minőségbiztosítási szemlélet miatt egyik verseny autó sem jó.

Ennek az a magyarázata, hogy amelyik egy körrel a cél előtt robban le az értelemszerű hogy bukta, viszont amelyik a cél után még megtesz egy kört és csak azután robban le az sem. És az sem számít ha ez utóbbi elsőként ért célba.

Az az optimális, ha versenyautó elsőként ér célba és rögtön megadja magát. Ha a cél előtt, akkor valamit alul méreteztek = seljt, (és ami ennél is rosszabb garanciális joggal élhet a vevő a piacon). Ha a cél után, akkor szintén nem jó, mert akkor valami túl lett méretezve és valami feleslegesen drága ezért nem költség hatékony = kisebb a profit. Márpedig ha a nagyszámú sorozatgyártás szemszögéből nézzük, akkor minden cent számít.

Ezzel nem kell egyet érteni, de ez van. Én szerintem szomorú, hogy ez a manager szemlélet határozza meg a mérnökök munkáját.
  • Sanyo
    Nem megy, tegnap meg az Origin nem ment.
  • Zpogi
    Mi van a Steam-vel? Semmilyen szerver nincsen és kreálni sem lehet semmit.
  • acidrain
    Nekem csak a Launcher exe hibával van bajom. De attól agyfaszt kapok.
  • Her Laca
    Te Tom.
    A kedvemért csinálj már egy skint Johann Wind kollegának evvel a képpel

ha már ez a kedvence:) Sárga is ,kacsa is, nem is fest majd furcsán:XD
  • Her Laca
    Végre egy szép jelenetnek voltam a részese.
    Sikítoznak a junkák,hogy spit van a közelükben ,nem voltam messze így odahatoltam. Látom,hogy a kollega helyezkedik ,én szépen rázuhantam ,jóóóóóóóóóóóóóóóóóóól végig lőttem,aztán mégy egy párszor. Már csupa lik volt ,írom neki,hogy ok ugorjon és otthagytam.
    Később visszaírt,hogy még le tudott szállni ,de nagyon köszöni.
    Korrekt volt a srác.
  • Zpogi
    OFF

A pedál elkelt!

1db X52 még vevőre vár,10.000 Magyar forintért.

ON
  • Her Laca
    A tazmán ördögöm sok sok éve díszíti a gépem,és sokan ismerik is:))Sokan nem is szerették!
    És nem is fest furcsán,van mondanivalója:XD
    Mért Galland bátyó egere nem volt furi? ha már itt tartunk jut eszembe.
  • Johann Wind
    Taz a kabin alatt azért elég furán fest.:D:D:D:D

Ha nekem lenne ilyen lehetőségem akkor nekem egy nagy sárga kacsa lenne odafestve, mert az a kedvenc állatom.:)
  • Vogel
    Tiszteletet az Il-2-nek! Halottról jót vagy semmit :)
  • VO101Tom
    Ilyen lett. A függőleges trikolor ez a fajta lett, ezen jobban látszik a jelzés.

A skin jpg-t nem teszem ide fel, nemtom nem tömörít-e rajta, azt feldobom a TS VO101 szobába.
  • Lacusch69
    A CloD óta egyszer próbáltam ki a legújabb moddolt Il-2-t.
    Azóta sem, mert tényleg siralmas, a CloD minden hibájával együtt fényévekkel jobb.
    Egyébként most Skyrim...
  • Romeo One
    Jójó, lehet, hogy nem olyan szép, de legalább működ...
  • Her Laca
    Na most kipróbáltam az Il2 őt ultrapakkostúl ,mindenestől.
    Elsírtam magam .
  • Her Laca
    Jó te okosabb vagy:)) De pl az ős Il2 még fosabb ha már ezzel játszott az ember:) Szóval minden fos,szar stb.
    10 rákészülésből minimum 6 szor kamu célpontok vannak amik eltűnnek ha közelebb ér az ember. Kicsit fusztráló,főleg ,hogy van ez a spit II es és így azért meggondolja a polgár,hogy miként kezdjen bele a buliba.
    Na meg a launcher exe leállt üzenetektől is vakarózhatnékom van már.
    Tudnám még sorolni de minek.
  • Fürtös
    Versenyautókról csak annyit,hogy megépítheted te a világ legjobb versenyautóját is ,ha nincs hozzá megfelelő pilótád:D.
    (saját tapasztalat)
    Emlékszem én arra mikor a gyári BMW x3ast cipóra verte egy orosz gyerek egy 12 éves Nissan Navara South Africával.