IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Johann Wind
    Én feltelepítettem a CloD-t hátha.....Nagy nehezen feltelepítettem(ennyit még egy játékkal sem töketlenkedtem) szépen be is töltött kb. olyan 1946 sebességgel, beállítottam pár dolgot, no akkor úgy gondoltam hogy nézzük meg lesz-e valami.Quick mission erre azt mondja Launcher hiba, ekkor próbaképpen egy Single mission, erre megint azt mondja Launcher hiba.No gondolom másnap próbaképpen megpróbálom hogy betölti-e a multiplayert, erre nem láttam egy szervert sem.Gondoltam leszedem és másnap újra felteszem a másik meghajtóra, de ez nem jött össze azt írta hogy kód hiba vagy duplikálódott kód vagy vmi ilyesmit.Lestem az E-mail címemet hátha küldenek kódot, nem küldtek leinstalláltam és beba.. dobtam a sarokba, na jó nem igaz, csak letettem a szekrényre.Másnap látom hogy 12 óra valamikor küldtek kódot, holott én délelőtt kezdetem el telepíteni.Úgy hogy inkább feltelepítettem a The Chronicles of Riddck-Assault on the Dark Athena-t és azzal játszom.Majd ha lesz vmikor jobb gépem akkor, újra előveszem CloD-t, pedig a kedvéért egy csomó dolgot és szemetet leszedtem a gépemről, na jó azért a meztelen színésznős képeket fent hagytam.:)