91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az ám! Meg tudod mi még? A VÉRRE menő vita. Mindegy miről. Foci, politika, autó, kutya, macska, sör, mindegy. Na én meg ettől kapok agyfaszt. Nem értem miért nem lehet (sokszor még szűk családi körben sem!) kulturáltan mondjuk politikáról beszélgetni, vitatkozni.
Elég bekukkantani egy mondjuk indexes pol fórumra. Mondjuk én néha (igaz ritkán) be szoktam kukkantani, hogy röhögjek a sok marhán ;) -
Fürtös #48110 Sajna nem,ő Gödöllőn nyomta 81 ben,de a dobik stimmelnek!
Utána volt még egy német vizslánk ,utoljára meg egy pincsi.
Mindet rajongásik szerettük,de aztán hazaköltöztettük az üzletet a házhoz,és az ügyfelek miatt nem tudunk kutyát tartani:( -
Hogy jó e? Magyar embernek lételeme:)) Ez viszont biztos XD
Még egy ilyen társaság nincs is a földön ,mi több!!!
Hungarikum:)) -
bettly #48108 Mig-21 Wip Mod , ez keszulo felben van ? most nezem eppen lennebb -
artivizsla #48107 Nem derült ki, hogy faterod volt-e a dobik tulajdonosa ? Ha jól emlékszem, tízes volt a beceneve. Nagy poén lenne, ha kiderülne, hogy mégis ő az ! -
artivizsla #48106 Én arra emlékszem, hogy az utaltaknak más anyagú/fazonú ingei voltak és ment a nagy hajkurászás, hogy nekünk is legyen olyan. Aki szerzett belőle, nem is adta le mosatásra, inkább mosta magának. Nem emlékszem, hogy lett volna gondunk egymással, mi elfogadtuk, hogy az utaltak máshová tartoznak. -
Igen, ezzel is tisztában voltunk. :))) -
Persze. Ezért nem szerettek benneteket a többiek :) Ez ilyen öngerjesztő folyamat :D -
Fürtös #48103 Nem igaz mer az én anyukám csinálja a legjobb töltött káposztát!
Felénk kicsiket töltenek,6-8 centi körül,bőven megborsozva,tejföllel,friss kenyérrel isteni. -
Azért ennek ellenére jól éreztük magunkat. :))) -
Ja, ez igaz. A "becenév", hogy "utáltak" is elárulja ezt. -
A jelentkezők szám igen ívesen ment lefelé, amint megszünt az előnevezés. A mag mindig megvolt belőlünk, de a tömeget az offline pilóták adták. Sajna elrepültek. A fortis meg nemtom hogy gondolta, hogy majd 200e+-os karórákat ad el nekünk... -
Mondjuk alapból is éreztették, hogy mi ott csak megtűrt koloncok vagyunk. :))) -
Én az utaltaknál voltam. Rádiótechnikai felderítő. Nemigen keveredtünk a dandárral, vagy hogy is hívták őket. :))) -
2. zászlóalj, 5. század
Viszonylag alacsony, de annál nagyobb hasú, piréz embör vót. -
Az meg a kedvenc helyem. :))) -
Én is ott voltam katona. De a Kokas nem ismertem. :))) -
Azt tudom, hogy valakivel dumáltam róla, csak azt nem, hogy kivel :)
Tudod, öreg Sam.. -
artivizsla #48093 Én ott voltam 85-86-ban, de azt már kitárgyaltuk. -
(bár csak ez is az lett volna..)
Na csak mert ezt a mi Kokasunkat mindig a fikával szopattunk. Érzékeny volt a gyomra a lelkemnek :D
Gyakorlaton megkajátunk a sátorban, mentünk ki, a Kokas mellett meg elég volt annyit mondani, hogy sétafika, vagy grafika vagy Benfica és már szaladt is a bokorba :D -
Én említettem ,de az egy másik Kokas volt. :) Szakács volt Magyarszombatfán:)) -
Van itt valaki aki a Garasinban (57. DD később Savaria) laktanyában volt katona? Mintha a Kokast is említette volna valaki, hogy ösmerte. -
Egyébként kicsit visszatérve a témához, engem abszolút hidegen hagy, hogy ki mit néz, olvas, hallgat, mire költi a pénzét (magánügy az nv, ati kártya, i vagy amd proc, durex vagy rákózsümi, stb). De azért fikázni jó :) -
Én is szeretem a Sci-Fi-t, szeretem a fantasy irodalmat de mellette elolvasom és szeretem mondjuk Kolozsvári Grandpierre Emil A szeplős Veronika című könyvét vagy Kleist Kohlhaas Miháyát ;)
Mondjuk az igaz, hogy amikor a fiamnak azt mondtam (vagy 10-12 évvel ezelőtt), hogy olvassa el a Nagy Indián könyv-et, kiröhögött... :( -
A te gyerekkorod meséit, játékait, filmjeit csak te értékeled, a fiad, unokád már nem. Ahogy zenében, filmben, játékban, stílusban, öltözködésben, még a kajákban is megvannak ezek a generációs váltások. Te sem a nagyszüleid hagyományai szerint élsz (gondolom), nem hiszem, hogy ezen csodálkozni, vagy ezt kritizálni kellene. Én szeretem a sci-fi-t mint műfajt, sokat idiótaságnak tartják. Szeretem a CG-vel teletűzdelt látványos filmeket, amikben történik is valami. Latinovicsot is elnézem, ahogy végigkajálja az összes fogást egy étteremben (tényleg emlékezetes jelenet), de moziban erre már nem adnék ki pénzt... -
Bocs srácok, de ettől qrvára ki tudok akadni :)
Mármint arra, hogy lenne itt mit nézetni a néppel, de inkább szét kell mosni az agyukat a sok szarral.
De már lenyugodtam.
Mondjuk attól is ki tudok akadni, mikor a "paraszt" mondja, hogy most voltunk göröge, törökbe, apádfaszába de ha visszakérdezek, hogy aztán ecsém, azt tudod É, hogy hol van mondjuk Síkfőkút, akkor csak kamillázik basszus. A saját országukat nem ismerik de a "törökbe" az megy.. Ehhh :) Abba is hagyom :D -
Vagy nézzétek meg a Rockenbauer Pál féle filmeket!!!!!!
- A napsugár nyomában
- Magyarország kisvasútjai
- Másfélmillió lépés Magyarországon és a többi része!!!
Ezek mind-mind értékek! Ma meg mi van?? stoll buccantás örjöng a valóvilágban vagy mi a faszban (mondjuk most a rabságban, csak nem eleget).
-
Az a legnagyobb baj, hogy minden szarra adnak pénzt de ami tényleg jó lenne arra nem. Így nem születnek olyanok, mint mondjuk a Sándor Mátyás. Mert bizony ezek is hiányoznak!!
Vagy miért kell a gyereknek hétvégén reggel a szar, anime fosokat meg az idióta köcsög meséket nézni?????
Oylan stúdiónk volt, hogy a világot megettük reggelire basszus. Magyar Népmesék, Varjúdombi mesék, Krisztofóró, stb.. Ehelyett nyomják a szart meg a fost a gyerekeknek is. -
Akkor én meg mondom, hogy :
- Hyppolit, a lakáj (nem a feldolgozás!!!!)
- Isten hozta, őrnagy úr!
- Pacsirta
- A tizedes meg a többiek
- Meseautó, Lila akác, Ez a villa eladó
Soroljam?
Villa Negra? Hmm??
Hol vannak az ilyen filmek? Hol vannak az ilyen színészek?? Persze sok jó van most is, aki tagadja az hüJe. cserhalmi, Rudolf, stb.. De azért kevesebben vannak jók. -
bucsher #48082 csapd le csacsi :) -
Szamba, A pályaudvar lovagja, Dögkeselyű, Ötvös Csöpi sorozat, A miniszter félrelép, Valami Amerika, stb
hajaj, lehetne még sorolni :) vannak még jó magyar filmek -
Szepy2884 #48080 Azért én ezt nem jelenteném ki ilyen módon. Ma is vannak fantasztikus magyar színészek és filmek. Hogy csak említsek párat:
Argó, Kontroll, Szamárköhögés, Csók anyú, Veri az ördög a feleségét, Hipolit a lakáj (feldolgozás), Csak sex és más semmi, Ámbár tanár úr... hirtelen ennyi jutott eszembe. egytől egyig zseniális filmek zseniális alakításokkal. A sok hollywoodi szirszar a nyomába sem léphet tisztelet a nagyon kevés kivételnek. -
nagy élmény volt, ja :)
elmentem az x52+trackir kombóval, egy 10 éves srác úgy levert a sima joyyal tr nélkül hogy köpni-nyelni nem tudtam
mehettem haza az első kör után...:D -
Tudom, hogy nálatok (vagy csak Donmaxnál) ez valamiért érzékeny kérdés volt anno, de az ok sokkal prózaibb. Nem az amatőr kategória hiánya nyiffantotta ki, hanem az, hogy a honvédség megszüntette a fiatalok toborzásáért indított kampányát, ami során ezeket a légiharc kupákat is szponzorálta. Miután a honvédség nem adott bele pénzt, gazdaságilag nem érte meg (nagyon nem érte meg) ilyesmit rendezni.
Az európai légiharc kupának meg a Fortis kihátrálása tette be a kaput. Ő azt nehezményezte, hogy a Fortis órák eladásai nem nőttek a versenyek hatására.
Sajnálom, hogy ma már nincs ilyen, mindenkinek nagy élmény volt, aki egyszer részt vett ezen, akár versenyzőként, akár nézelődni. Én kis vitrinben őrzöm amiket onnan nyertem, még Punyek messzer rajzát is :D -
Szepy2884 #48077 Ata, asszonyka jobban van már?
-
Brady Barr-t harapta combon, és kurva ronda volt a seb. És hát ugye ilyen trutymóban mászkált.
-
Johann Wind #48075 Azt is mondták hogy vmelyik trópusi vihar miatt szabadultak ki, volt is egy műsor ahol az egyik ilyen pitonfogó faszit herén(vagy legalábbis a környékén) harapta egy kisebb méretű, azt hiszem tigris piton.
Állítólag ezek gyíkok vagy mik megnőnek 10-11 méterre is, de olyat még nem fogtak, de 8-9 méterest már igen. Van/volt egy műsor a Vad Világ, abban azt hiszem Indonéziában kerestek egy hatalmas Pitont (azt hiszem ott Piton él) amely néha beruccant a közeli faluba háziállatokat és néha embereket csemegézni. Lementek egy barlangba ahol állítólag a kígyó élt, de nem volt bent más csak sötétség, nedvesség + denevérek. Amikor jöttek ki a barlangból, egyszer csak elkezdett leereszkedni a barlang száján a keresett kígyó és ahogy jött lefelé nem akart elfogyni.Megfogták és lemérték, azt hiszem 740 cm volt, de közben mivel zokon vette hogy tapizzák rátekeredett a csapattal lévő herpetológusra(nem nevet, tényleg így hívják a kígyós fickókat) és elkezdte szorítani, a csávó pedig igencsak ordibált kamera ide vagy oda, végül leszedték róla és azután szabadon engedték a kígyót is, szegény faszi kicsit meg volt ijedve.
Sajnos ezeket a csodás állatokat igen gyakran elpusztítják.:(
Sztem egyébként az Anakonda jó film én 5-ből 4--esre osztályoztam.Gumikígyó ide vagy oda.:) -
Akit érdekel ma 17 óra körül a fílmmúzeumon on lesz a casablanca.
-
http://index.hu/tudomany/2009/09/18/mutans_pitonfaj_kialakulasatol_tartanak_floridaban/
http://amerikaingatlan.us/2011/10/30/az-ehes-python-floridaban-lenyelt-egy-egesz-szarvast/
stb.. -
Óóóó dehogynem! Az Everglades területén már komoly fenyegetést jelentenek az élővilágra (az aligátorokra is!!) az egykor kidobált, mára elszaporodott és ráadásul keveredett óriáskígyók, amik ott ugye nem is őshonosak.