IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Johann Wind #48075 Azt is mondták hogy vmelyik trópusi vihar miatt szabadultak ki, volt is egy műsor ahol az egyik ilyen pitonfogó faszit herén(vagy legalábbis a környékén) harapta egy kisebb méretű, azt hiszem tigris piton.
Állítólag ezek gyíkok vagy mik megnőnek 10-11 méterre is, de olyat még nem fogtak, de 8-9 méterest már igen. Van/volt egy műsor a Vad Világ, abban azt hiszem Indonéziában kerestek egy hatalmas Pitont (azt hiszem ott Piton él) amely néha beruccant a közeli faluba háziállatokat és néha embereket csemegézni. Lementek egy barlangba ahol állítólag a kígyó élt, de nem volt bent más csak sötétség, nedvesség + denevérek. Amikor jöttek ki a barlangból, egyszer csak elkezdett leereszkedni a barlang száján a keresett kígyó és ahogy jött lefelé nem akart elfogyni.Megfogták és lemérték, azt hiszem 740 cm volt, de közben mivel zokon vette hogy tapizzák rátekeredett a csapattal lévő herpetológusra(nem nevet, tényleg így hívják a kígyós fickókat) és elkezdte szorítani, a csávó pedig igencsak ordibált kamera ide vagy oda, végül leszedték róla és azután szabadon engedték a kígyót is, szegény faszi kicsit meg volt ijedve.
Sajnos ezeket a csodás állatokat igen gyakran elpusztítják.:(
Sztem egyébként az Anakonda jó film én 5-ből 4--esre osztályoztam.Gumikígyó ide vagy oda.:)