IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Tudom, hogy nálatok (vagy csak Donmaxnál) ez valamiért érzékeny kérdés volt anno, de az ok sokkal prózaibb. Nem az amatőr kategória hiánya nyiffantotta ki, hanem az, hogy a honvédség megszüntette a fiatalok toborzásáért indított kampányát, ami során ezeket a légiharc kupákat is szponzorálta. Miután a honvédség nem adott bele pénzt, gazdaságilag nem érte meg (nagyon nem érte meg) ilyesmit rendezni.
Az európai légiharc kupának meg a Fortis kihátrálása tette be a kaput. Ő azt nehezményezte, hogy a Fortis órák eladásai nem nőttek a versenyek hatására.
Sajnálom, hogy ma már nincs ilyen, mindenkinek nagy élmény volt, aki egyszer részt vett ezen, akár versenyzőként, akár nézelődni. Én kis vitrinben őrzöm amiket onnan nyertem, még Punyek messzer rajzát is :D