91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #50116 A.P. : Focke Wulf
"...Minden Dora 9-es Jumo 213A motorral volt felszerelve, amely víz-metanol befecskendezéssel 2240 LE-t adott le. Könnyebb volt vezetni, mint a FW-190A-t. Mind maximális sebessége, mind emelkedés sebessége jobb volt a korábbi változaténál. Légi harcban, amelyet az oroszokkal általában 3000 és 7500 m közötti magasságon vívtunk, az FW 190D-essel úgy tudtam fordulni, hogy közben megőriztem sebességi fölényemet is. AZ FW 190A-ban, amelyet korábban repültem, szűk fordulókhoz gyakran le kellett lassítanom a minimális repülési sebességre. Zuhanórepülésben a Dora 9-es jobban gyorsult az FW 190A-nál. Az orosz Jak 3-as és Jak-9-es vadászokat ilyenkor szó szerint állva hagyta...." -
artivizsla #50115 HSFX 5.0 telepítése előtt fent kell tenni a korábbi HSFX verziókat is, mert nekem hibát írt ki az 5.0 telepítésekor ? -
artivizsla #50114 De ez visz mindent. -
8) -
artivizsla #50112 Köszi !
Sanyo :
Az egyik osztálytársam azt mondta erre, hogy ez nem egy rossz módszer, de az ő kedvenc filmjeiben nem túl nagy szókincset használnak : Yeh, oh, yes, ouuu.
Bf-109 E
Meg ez sem rossz. -
istikovacs76 #50111 Szia !
Pont fordítva.
Il2 felpachelve egészen 4.10.1-ig, aztán hsfx 5.01, utána UP3 rc4. Fontos, hogy mikután feltetted a szűz il2-re a hsfx-et, a jsgme-ben ne legyen semmi aktiválva, mikor az UP-ot rakod fel. Nekem is fent van mindkettő, de játszani, csak külön-külön enged. -
A lock on topikba Reaper árul egy Thrustmaster HOTAS Cougar-t 40 ropiért.
Van valami tartalék cucca is hozzá. -
Solt #50109 "Készen lesz, amikor készen lesz" Rendkívül biztató...
( a fordítást köszönjük! ) -
Az ő neve 2 "ha"-val van azt vettem ki abból amit írtál :D
De akk meg is van milyen nevet fogok használni, Oxsotus, de ha valaki ezt is használja már... xd
Majd rakok ki valamit ilyen bannernek vagy minek, mivel szerintem nem lehet megváltoztatni a nevet. -
Lesz ma ATAG-olás? -
Mondtam én ,hogy nem is érdemes foglalkozni azzal mit mondanak.
Konkrétan Semmit.
Jut eszembe. adják vissza a pénzem:)) Majd ha kész lesz rendesen akkor majd kifizetem:))
No meg van a havi puffogásom. -
Muhi csak egy van.
Jobb oldal ala Muhaha.:) Ha nem te vagy akkor bocsi ,de viszont eme szép nevet ne bitorold:) Mert ugyi Muhi egy ritka nagy suttyó tud lenni:),pontosabban naaagyon gonosz (én imádom egyébként),és repkedni azt igencsak jól tud:) -
Igen. -
"Egy valamit mégegyszer szeretnék leszögezni, nincs konfliktus a régi és az új között. Mi egy csapat vagyunk, akik mind egy célért dolgozunk, ez pedig az Il-2 sorozat fejlesztése. Bármilyen is lesz az új hangrendszer vagy grafikus motor, ezt nem a CoD vagy a folytatásba készül. Ez az Il-2 Sturmoviknak készül."
ezzel azt akarja érteni, hogy nem csak a Codhoz írják, hanem az ekész új il-2 sorozathoz? -
Szepy2884 #50102 

A hab csak az lenne a tortán, ha bejelenteném, hogy az Overlord meg én vagyok
-
Szerintem össze tévesztesz valakivel.
Mert a Hyper lobby-ba felmentem muHaHaHa névvel, de volt egy mu_hahaha, vagy nem tudom milyen nevű másik ember is,(át is írtam nevem Overlord-ra, de ilyen is tuti van amilyen szerencsém van xd) szerintem vele tévesztes össze. -
A nyeltanulási dolgokkal egyet tudok érteni, hogy csak azt tanulja meg az ember amihez kedve van.
Nekem a különbözö iskolákban 8 évig tanitották a németet, de sokra nem megyek vele, mert szinte bemutatkozni nem tudnék .
Az angolt viszont amiota van net azota annyi ragadt rám, hogy simán megértetem magam a külföldiekkel, nem azt mondom, hogy minden téren,de egyszerü mondatokkal elvagyok.
Remélem sokat tudok fejlödni a nemsoká kezdödö nyelvtanfolyamtól (500órás)
A keresztlányom 2,5 évesen már számolni tud angolul 10ig és a zeneszámokat énekli ahogy hallja a rádioban :) -
-
Elkészültem a fordítással. -
Muhi:) drága cimborám.
Mikor gyüssz már az új Il2 re,sürgősen kéne egy két spit pilóta akit lehetne inzultálni:) -
Cliffs of Dover:) -
Ez a leghülyébb kérdésem, de mi az a clod? -
Nekem is számítógépes játékokkal sikerült megtanulnom valamennyire angolul. Most meg az egyetem alatt könnyedén feltornásztam középfokra. -
Én is így tanultam és még most is tanulok angolul. Szerintem az egyik legjobb módszer, mivel a kedvenc sorozatodat nézed és még tanulsz is belőle. Az asszonynál ezt könnyű megindokolni. :) -
Lysandus #50092 Gratula! -
artivizsla #50091 Most jött hozzánk egy fiatalabb mérnök, perfekt angollal. Kérdeztem tőle, hogy hogy sikerült ilyen jól megtanulnia angolul? Az ő módszere az volt, hogy angol Tv filmsorozatokat töltött le, amiket az elején felirattal nézett, majd lassan elhagyta a feliratokat, így rögzültek benne a beszédszituációk.
Hogy egy kis repülés is legyen :
Az IL2 1946-ra 4.10 után feltehető az UP3 RC4 és a HSFX 5.01 is együtt és a JSGME-ben aktiválva lehet felváltva játszani, vagy nem is tehető egy játékra egyszerre a két mod ? -
Szepy2884 #50090 urak, ahhoz, hogy valaki elsajátítson legalább egy nyelvet, nem csak nyelvérzék (anélkül sajnos nem megy), hanem nagyon sok összetevős szerencse is kell.
Nekem hála Istennek minden adott volt. 12 évesen kaptam meg életem első pc-jét. Előtte még c-64-em sem volt. Pont jókor kaptam, mert pont akkor voltam rá a legfogékonyabb. Viszont játékon kívül másra sosem használtam. Csakhogy a játékok szerencsére angol nyelvűek voltak. A szimulátorok mellett imádtam az akkori kalandjátékokat, mint a Monkey Island, Day of The Tentacles, Flashback stb. Ezekben a játékokban rengeteg párbeszéd volt. Szó szerint szótárral keltem, szótárral feküdtem (mellette azért csajoztam is meg bringáztam is
). Ezáltal Óriási szókincsre tettem szert, amit csak össze kellett rakosgatnom a beszédhez.
Iskolában nyelvet megtanulni nem lehet. Erről nem feltétlen a tanár tehet, de amilyen nyelvkönyvek vannak/voltak magyarországon, az én időmben, az katasztrófa. Most nem tudom, mi a helyzet, de aki ismeri a Lindás angol könyveket, az tudja miről beszélek, ha azt mondom, hogy "hömpörö appor ümbrixi"
. Szép angol szó igaz? Ezektől csak a korabeli német könyvek lehettek szarabbak.
Szerencsére én különtanárhoz járhattam hála édesanyámnak, meg nekem, mert szívesen jártam, mert olyan profi tanárral és nyelvkönyvel találkoztam, ami nem csak a nyelvtant, de a mindennapi élethelyzeteket "everyday conversations" azaz a társalgást tanította játékosan. Ehhez is szerencse kellett.
Én mindent amit elértem, azt a műszaki végzettségemnek és a Tárgyalóképes (ez a lényeg!) angol nyelvtudásomnak köszönhetem. Ja, és németül egy mukkot sem tudok, amire nem vagyok büszke, de eddig nagy részt német multicégeknél dolgoztam/dolgozom. -
tothgyorgy #50089 Nem. A barátom Viktor, leendő neje Ann. -
Először is nem olyan régen (1/2 éve talán) volt szó az óvodai "nyelvoktatásról".
Több szakember állítja (külföldön is), hogy az túl korán kezdett nyelvoktatás kb. pofon a szarnak.
Akkor van csak értelme ha a család is kétnyelvű és otthon is használják a második nyelvet is, különben (ahogy nálunk csinálják) felesleges.
Másodszor szerintem nagyon-nagyon sok múlik a tanáron. Ha meg tudja szerettetn ia nyelvet, akkor a gyerek mintegy észrevétlenül tanul. Ha pedig megutáltatja (mint az én rohadt köcsög ált. iskolai tanárom), akkor ha agyon basznak sem fogod megtanulni a nyelvet!!!
Nagy segítség a tanulásban a "tányéros" TV!!!!!!!!!!! A T tányérosát legalább is át lehet állítani angolra, és olyankor az eredetileg angol nyelvű adók szinkron nélkül nyomják a cuccot. -
artivizsla #50087 Köszi.
A gyerekekre visszatérve, azért, sajnos ma még nem az az általános, ami nálatok van. Nem ? Erre mondtam, hogy nálunk valami nem egészen jól működik.( szülői hozzáállás, iskolai oktatás, motiváció...)Már mint az országban.
bralph : A 3. évfolyamon kérdeztem egy ismerős nappali hallgatót, hogy náluk hány embernek van meg a nyelvvizsgája. Válasz : 1 db.
Persze, a másik kérdés, hogy akinek meg van, tudja-e használni ? Szerintem az arány, itt is katasztrofális. -
Nem a Cactus? Mert nekem is van egy cimbim akinek thai barátmuffja van. -
tothgyorgy #50085 Egy barátomnak thaj menyasszonya van. Én meg nem értettem először, miért mondja az anyja hogy csinos, csak messze lakik. -
Persze, hogy nem a papír a lényeg. De van ahová kell, nincs mit tenni.
A fiamnak még szerencséje is van, mert van egy nagyon jó barátja akinek svéd barátnője van. A Juni elég sokat van itt és olyankor csak angolul beszélgetnek. :)
-
tothgyorgy #50083 A fiam most tanul angolul (szinte csak 5-e van).Beszél is, legalábbis netes játékokban. A lányom meg most akar kezdeni, de levelezni már tud. :)
Clod nekem is fent van (eredeti 3k), de igazából nem sokat foglalkoztam vele. Mindent újra kell tanulni.
Togyo
-
Én is had gratuláljak.
A nyelv tanulás dologról más a véleményem. Mindkét gyerekem lól beszél englisül,óvodás koruk óta tamulják,lányom 15 éves és angolul nézi a filmeket.
Fiam korrektül elbeszélget az angol filmesekkel,és egy darab nyelvvizsgálya sincs. Viszont akinek van meg se tud mukkanni. Nem papir kell erről.
Persze egy mérnöki munka tudom mást követel meg. Mondjuk diplomásunk már van jó sok,csak a szakemberek mintha kevesen lennének. -
tothgyorgy #50081 Gratula a sikeres diplomához!
-
Johann Wind #50080 Gratulálok!:) -
bralph #50079 A nyelvtudás lassan azért a fiatalok többségénél megvan és ugye nem a nyelvvizsga igazolja a nyelvtudást, hanem egy olyan nyelvtudást amit megkövetelnek a diplomához.
Más sajnos kevésbé pozitív dolgokat lát.
Több nyelvtudással(akár anyanyelvi szinten), szakmai nyelvvizsgával és több diplomával sem nagyon lehet jó helyre kerülni, pláne nem az anyagi vonzatát és továbblépési lehetőségeket nézve. Tapasztalat, családon belül...
Persze a nyelvtudás fontosságában egyetértünk! -
Gratulálok! -
Hogy vulgáris legyek, én már le sz...m hogy mit mondanak. Egyszer majd kész lesz .Addig is használom így.