IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #50116 A.P. : Focke Wulf
"...Minden Dora 9-es Jumo 213A motorral volt felszerelve, amely víz-metanol befecskendezéssel 2240 LE-t adott le. Könnyebb volt vezetni, mint a FW-190A-t. Mind maximális sebessége, mind emelkedés sebessége jobb volt a korábbi változaténál. Légi harcban, amelyet az oroszokkal általában 3000 és 7500 m közötti magasságon vívtunk, az FW 190D-essel úgy tudtam fordulni, hogy közben megőriztem sebességi fölényemet is. AZ FW 190A-ban, amelyet korábban repültem, szűk fordulókhoz gyakran le kellett lassítanom a minimális repülési sebességre. Zuhanórepülésben a Dora 9-es jobban gyorsult az FW 190A-nál. Az orosz Jak 3-as és Jak-9-es vadászokat ilyenkor szó szerint állva hagyta...."