91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Nem tudom ismeritek-e (aki nem az is hallgassa meg, érdemes!), de ez mára abszolút aktuális lett!
    Tényleg a pénz lett az Isten.

• Romeo One
    Én részemről azért szeretnék a mentett anyagok közt lenni. Hiába no, az ember gyarló...
  • Solt
    Pont ezt mondtam a páromnak... piszkosul megértünk úgy kompletten egy hatalmas format c:-ra...
  • LeonSilver
    Nincs mit tenni. Ez egy kurva világ, megérett a pusztulásra. Vagy valami.
  • Solt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tel Avivból érkezett a kegyelemdöfés?

Az MTI híre szerint az igazgatóság elnöke hajnalban kapta a vészjelzést arról, hogy a Tel Aviv-i járat már nem tudott visszaindulni, ekkor hívták össze az igazgatósági ülést és döntöttek a leállásról. Berényi János az igazgatóság elnöke pedig arról számolt be, hogy a Tel Aviv-i gépet nem akarták kiszolgálni, csak tetemes összeg fejében. Ha ezt a cég kifizeti precedenst teremtett volna, erre pedig a cégnek nincs megfelelő likviditása - tette hozzá.
  • LeonSilver
    :D
  • PhantomAss
    már látom ahogy a Skynet az öntudatára ébred :D

amúgy szomorúan hallom hogy a Malév leállt...
  • Vogel
    kössz :)
  • RatBaG #50390
  • Her Laca
    Kampányt nem lehet indítani.Akkor megveszem boltba az se drágább.
    Na megnéztem:) Sokkal drágább:)
  • VO101Tom
    "Play the Retribution multiplayer for free until Sunday 1pm PST! Click Here to download and start playing. Must have Steam installed."

Vasárnap délután 1 óráig Csendes-Óceáni idő szerint (PST) ingyen játszhatsz vele (az itt este 10). Egyébként van rá 66% kedvezmény a hétvégére... 17 dollár... szemezek ezzel én is... :)
  • Shad01
    Pár napig ingyenesen kipróbálható a teljes játék. Ha tetszik, megveheted akciósan.
  • Her Laca
    Skacok.

Én ehhez hülye vagyok ám.
    A steamen egyszer csak a játéklistámban megjelent a Warhammer 40000 ,és azt mondja ,hogy kattintsak rá ha telepíteni akarom.
    Rákattintottam és tölti. De én nem vettem meg. Most akkor ezmiez?

De ha működik ,akkor lesz itt jó világ holnaptól.
    Két kedvenc is felkerül a gépre.

Pontosan ez van.
    Tehát ez akkor most mi?
  • LeonSilver
    Megint off, de ez (is) qrva jó!!!!! (59-esek-től lopiztam)

• Johann Wind
    :) Ha vkit komolyabban érdekelnek a messerek és más gépek lőszerei, akkor itt egy oldal, ott a bal oldalon a Fuego Central / CF-re kell menni és már lehet is válogatni a kaliberek között. :)

http://www.municion.org/

• LeonSilver
    Hát igen. Néhány évvel ezelőtt még "röhögtünk" a célkövető lőszeren, most meg már itt is van.
    Ugyan még drága de működik. Valamelyik nap olvastam a Zindexxen.
  • Her Laca
    No. 501 Robo felvett barátnak ,amúgy bobikának hívják szlovák a srác.
    Na kattingattam a neve körül és bejött ez.
    Király.
  • Her Laca
    Elképzelem,hogy darabonként annyiba kerülő mint egy jobbfajta lőszer és ebből akár milliós darabszámmal egy felhőben támadnak,mondjuk robbannak ha kell stb.
    Nincs az az élő erő amit le ne gyalulnának . Mint a sáskák.Svarci apó leforgatta annó ,de egyre közelebb érzem én azt :(
  • artivizsla #50380
    Egy kis kiegészítés Vogelnek, a dolgozatához.
  • VO101Tom
    Mehetünk :)
    A Single pályákon menj végig, ott megtanulsz mindent. Online pár egység másképp működik a kiegyensúlyozottság miatt, de semmi komoly.
  • LeonSilver
    Szerintem benne van a kezük ;)
  • Her Laca
    Ha erre nem csap le az US armi akkor nem ér a nevem.
    Bár lehet eleve ők pénzelik :) Micsoda lehetőségek vannak ebben.

Apropó.
    Tom! Holnap megveszem a Starcraft II őt. Kicsit gyakorlok és lehetne multizni:) Mi a véleményed?
  • i robot
    A Kinect egy elég érdekes dolog, de szerintem fele annyira sem pontos mint a reklámokban. Karácsonyra sikerült kapni egyet néhány játékkal, de nem igazán vagyok szétájulva tőle. Sőt, igazából már csak a barátnőm használja mert azt mondja a Zumba + Dance central (táncos játékok) annyira jók.
    Hatalmas hátránya, hogy iszonyat nagy hely kell neki és minimum 1.5 méterre kell lenni a kamerától. Csillár, virág, szekrény sarka ... már kapott. Jó tudom ez az X-box verzió, meg lehet hozzá venni torzító lencséket. Én a Forza autós játékkal kaptam pont azért mert a reklámba ugye az ember a levegőben kormányoz. Gondoltuk huuuuuu durva! Ez igaz is de azt senki nem mondta, hogy a gázpedált és a féket nem veszi figyelembe a kamera és ezért automata.
    Szóval ez a pc kinect 1 lépés előre de véleményem szerint nem lesz jövője a repülőszimulátorok világában. Ahhoz sokkal de sokkal pontosabbnak kell lennie!
  • LeonSilver
    Uff de kurva jó!

Czikk
  • Solt
    :D Nem, csak addig elengedi a gázkart! :)

Ha jól láttam 40cm-ről dolgozik a pc-s verzió... azért az már nem rossz.

Nem olcsó, de trackir helyett szerintem már most lehet alternatíva... már, ha adnak ki hozzá támogatást a játékfejlesztők...
  • Romeo One
    Annyira nem érdekel. Ha lenne annyi pénzem, inkább joyra költeném...
  • Romeo One
    Mondom én, kinyúlok a sörért, és leveszi a gázt... :))))
    Akinek nagy szobája van, annak jól működhet. Én pölö nem tudnék annyira hátraülni az asztaltól, hogy jól rámlásson derékig. Az viszont biztos, hogy a játéknak nagyon kell támogatni a 6dof-ot, meg a klikkelhető kabint.
  • LeonSilver
    Hát nézz utána. Elég sokkal tud többet.
  • Solt
    Ott ahol van 6dof és klikkelhető kabin, ott szerintem egyszerűen megoldható... DCS-ben még pilóta is van, tehát annak mozoghatna úgy a keze a kapcsolók felé, ahogy mi hadonászunk a kinect előtt... :)

Én nagy lehetőséget látok benne... de, ha már kiegészítők nélkül annyit fog tudni mint egy trackir, és annyiba is kerül, már megéri... :)
  • Solt
    Úgy képzeld el, hogy leülsz normálisan a gép elé ahogy szoktál. A kinect bekalibrál téged a joyoddal együtt, majd az lesz az alapállás kalibrálás után, hogy egyik kezed a joyon, másik a gázkaron. Ha megmozdul a fejed, akkor úgy működik mint a trackir, ha mozdítod a kezed, akkor meg tudsz kapcsolgatni a fülkében mindent ami klikkelhető...
  • Romeo One
    Nem kell virtuális joyt használni, de ha csak a fejed nézi, mivel több egy TrackIr-nél?
  • Romeo One
    Ok, de ha csak a fejemet nézi, a karommal nem tudok mit irányítani, a kezemmel meg a valós eszközöket kell, akkor ez csak egy modern, nagyon precíz TrackIr, nem? Legalábbis amire mi tudjuk használni szimulátorban. AKár wii, akár kinect, mindegyikhez olyan játékok vannak ahol a mozgás nem annyira kötött, mint egy fülkében.
  • LeonSilver
    Ja. Gondolom a szimek meg az egyéb szoftverek majd nyomnak ki egy peccset oszt kész.
  • LeonSilver
    Miért kellene virtuális joyt használni? Ez most nem értem.
    Mondom. Webkamerához is van egy szoftver, ami a fejedet nézi. Semmi mást. A szoftverben be tudod állítani a búrád és azt figyeli a program. CSak kezdetleges állapotban van, vagy volt és sok erőforrást zabált. De működik!
  • Solt
    El vagy tévedve! :)) Használhatsz mindent, pont ez lenne benne a poén... ezért kéne játékokhoz optimalizálni... Például csak a fejed, és a karod mozgását érzékeli, a többit figyelmen kívül hagyja.

Nem virtuális joyt kell markolnod...
  • Romeo One
    Pont ez az. Ha nem használhatsz joyt, akkor a semmit kell fognod repülés közben. Ez pedig kéztámasz nélkül tíz-húsz perc után izomgörcs.
  • LeonSilver
    ITT megnézheted hogyan működik Ott a cucc a TV alatt.
  • LeonSilver
    Hát nem tudom. Nekem most sincs semmi a trekk kamera és énközöttem. A kinectet meg nem fogod baszki. Ez nem wii... A monitor tetejére rakod vagy alá, oszt jónapot. Vagy nem értem mit is akarsz.
  • Romeo One
    MegaGrat...!!!
  • Romeo One
    Azért nekem vannak kétségeim a dolog gyakorlati részét illetően. Technikailag meg lehet csinálni, de hogy szereled fel? Közted és a kamera között nem lehet semmi, tehát a joy/throttle/billenytű kiesett. akkor mindent a kinecttel irányítasz, mintha fognád. Namost akkor eleve ülve kell bekalibrálni a pedálok miatt. Ez még hagyján, de mennyit tudsz lerepülni úgy, hogy a kezed félig felemelve tartod, és gyengén mozgatod? Szerintem öt perc után fárasztó, tíz után görcsben van a jobb karod, húsznál többet meg csak aktív súlyemelő/kondis visel el. Mire támasztod ki, hogy kényelmes is legyen, meg a kamerát se zavarja. Arról nem is beszélve, ha két ellenség között kinyúlok balra az asztalra egy sörért, akkor a kinect felborítja a gépem? Ha meg csak a fejedet nézi, akkor van egy jó drága TrackIR-ed. Szóval előbb-utóbb biztos mindent megoldanak, de mostani állapotában kicsit szkeptikus vagyok...